- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko
senior tag
Eközben hozzá sem kell érni a képernyőhöz, nem kell kijelölni a szöveget, csak föle állsz a tollal.
http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
Schuler888
senior tag
-
Van akinek nem törölték az Spen tokos megrendelését az Alzánál?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Nekem nem törölték, szóval nem tudom. Viszont nem is rendeltem Spenes tokot, csak a két másikat. Azt akarom kideríteni, hogy az Spenessel van e összefüggésben a törlés. Mert ugye azt tűnt el a kínálatból, a másik kettő még mindig olcsón van fent.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Dr V
őstag
Én felhívtam őket, hogy miért törölték indoklás nélkül a kifizetett termékemet, amit szeretnék megvenni.
A rendelésemet újra aktiválták, fizettem és most várok. Az ügyintéző segítőkész volt, úgy néz ki, h csak fel kell őket hívni és menni fog.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
surgery
senior tag
Nekem is törölték szó nélkül. Na én nem hagyom annyiba és nem a pénz miatt hanem maga ez az eljárás hogy értesítés nélkül törölnek kifizetett rendelést. Megírtam nekik ebből fogyasztóvédelem lesz
-
dnelb
veterán
nekem is megjott, bár én csak 1et vettem
-
Schuler888
senior tag
válasz wong kok wah #3461 üzenetére
3370?!
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Teal'C
veterán
Nos elbúcsúzom srácok, mindenkinek hibamentes telót!
S20fe és Tabs7+ az utód"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Tin
veterán
Van ez így, sok sikert hozzájuk!
Tavaly én is agyaltam, hogy egy kisebb telefon + Tab S7, vagy egy nagyobb telefon, végül az utóbbi mellett döntöttem. Most direkt megnéztem, 500€ a telefon és asszem 600€ a Tab S7+ WIFI, szóval jó áron jutottál hozzá, mert Magyarországon biztos, hogy drágább.
-
-FreaK-
veterán
Javítja a Galaxy S21 szaggató kameráját a Samsung- Origo.hu
Ja hogy akkor ezért volt.. -
wong kok wah
senior tag
válasz Schuler888 #3463 üzenetére
Igen, megrendeltem mind a 3 hátlapot....
-
Schuler888
senior tag
válasz wong kok wah #3470 üzenetére
Ja hogy ez egy tetel egyben, koszi, sose rendeltem alzarol
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
bigdigit
addikt
Nekem most jött a vissza utalás meg
.... -
NY_A
őstag
Üdv mindenkinek.
Csatlakoztam a klubhoz. -
hito
nagyúr
válasz thamasz #3474 üzenetére
"Az alzakárosultak"
Én nem rendeltem semmi, már minden megvolt és időközben el is adtam a munkadarabot. Viszont így utólag is riszpekt a Samsungnak az S21U-ért. Most először éreztem, hogy igazán jó is lehet egy S csúcsmodell. Mindig a Note-ok voltak a csúcson számomra. Ha megkapja a raw mentési lehetőséget a két zoom egység és picit lejjebb megy az ára, lesz nekem még ilyen.
A legjobbakat!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
gilfoyle
őstag
válasz thamasz #3474 üzenetére
Tegnap írásban megreklamáltam én is, arra nem jött válasz, ma felhívtam őket, aszonták elárazták és azért törölték. Aki megkapta, annak meg szerencséje volt, akkor még nem vették észre a hibát. Mindhárom tokok elárazták, de csak a ceruzás tok volt kiemelt fontosságú, azért törölték elsősorban azokat. -
Smirty
tag
válasz MikeWazowski #3480 üzenetére
Akkor ezt hogy lehet nem hülyén megkérdezni, hogy mire használjátok az s pent??
-
Miért volt hülye a kérdés? Szerintem teljesen normális, ha erre kíváncsi valaki. Ha valaki még nem használt Spent, nehezen tudja elképzelni, hogy miben hasznosabb, mintha csak az ujjával kezeli a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
Szerintem normális válaszra.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
NY_A
őstag
Az aqua-ban 3300 forintért árult 25w-os Samsung töltő jól érzem, hogy felejtős?
-
MikeWazowski
veterán
Ez esetben elnézést kérek Mindenkitől. Számomra érthetetlennek tűnő kérdés volt, de ha itt a többségnek mégse, akkor nem szóltam.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
-FreaK-
veterán
válasz MikeWazowski #3486 üzenetére
Abszolút nem volt hülye kérdés. Engem eddig tök hidegen hagyott az S-pen, nincs rá szükségem, viszont volt aki képes volt normális választ írni a kérdésre, és tök jó dolgokat írtak, így én is ki akartam próbálni, de sajna már nem élt az Alza "akció".
Ahogy már írták, aki még nem használta nem nagyon tudja hogy mennyi mindent lehet vele csinálni, vagy épp kényelmesebben mint ujjal.
-
Nekem ma törölték az Alzás rendelésemet, ezt az emailt küldték:
A törlésnek oka, hogy sajnos rosszul lett beárazva a termék, nem csak alacsonyabb volt az ár hanem a beszerzési ár alatt szerepelt az oldalunkon.
Az érdekessége, hogy nem rendeltem Spenes tokot, hanem csak a másik kettőt.
-
MadMancs
veterán
Fejlemény Alza féle S pen + tok törléssel.
GVH megemlítése után azt írták sajnálják a történteket, és mivel ügyfélközpontuak, újra aktiválták rendelésem. Ráadásul mind a kettő töröltet[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Tin
veterán
Nekem nem válaszoltak semmit. Kedd este rendeltem, fizettem, csütörtökön reggel írtam nekik, azóta sincs semmi, csak hogy vegyem fel velük a kapcsolatot. De már tegnap reggel felvettem. Egy darab levél se a rendelés eleje óta, csak nem küldték ki a rendelést és náluk a pénzem. Ez így már sehogy se védhető a részükről.
-
Infernusz
csendes tag
Akinek nagyon kell a törölt telefon hátlap, bátran panaszkodjon, a - GHV, diszkrimináció, jól látható kedvezmény a termékeknél - szavak kombinációjával. Még meg is akartak csókolni
-
-
MadMancs
veterán
Nem is azon volt a hangsúly, én is kifizettem a 18000 ezret a sima clearview flip tokért. Hanem azon ahogy elrendezték.
Ha simán írták volna egy emailt, hogy sorry technikai hiba, elb...tuk, akkor annyiba is hagytam volna a dolgot. Viszont úgy hogy szó nélkül törölték, ami után még vagy fél napig kint volt a cucc ugyanazon az áron, ráadásul a képembe hazudtak hogy ők haladéktalanul értesítettek a hiba tényéről, na az már nem fér bele.
Ez nem volt más mint egy behúzós akció, ami arra ment ki hogy ha már ott vagy rendelj mást is, ami pár fórumtárs írásából ítélve be is jött nekik.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest