Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • R.Redemption

    csendes újonc

    válasz patex1983 #5355 üzenetére

    Ezt az állítást cáfolom. Hivatalos samsung gamebooster -ben (game plugins) állítgattam a grafikát 70% körülire. A max hz nevű app csak a felbontást változtassa és a képfrissítési sebességet.
    A thermal guardian is hivatalos app.

    Én több mint 10 éve foglalkozok telefonos ,,modderkedéssel" (cyanogen, egyéb főzött romok, stb). Értek ehhez a témához eléggé. Garancia végéig nem fogom rootolni a készülékem, nem nyúltam bele, csak adb -vel töröltem a bloatwarehadsereget [ha nem szólna bele a gariba ez a root, akkor kézzel szerkeszteném a camera cfg -t és kimaxolnám a kamerát mint az előző telómba].
    Kizárólag hivatalos appokat használok. Nem fogok én letölteni ingyen telefongyorsító alkalmazást az áruházból (1000% hogy vírusosak ezek).

    Nincs semmilyen app nálam, ami belenyúlna a kamerába. Átnéztem az egész telefon lelkét, még a dalvik cache -t is töröltem mérgembe.
    Ugyanez a hiba volt pár hónapja, akkor telepítettem újra a készüléket. Nem javult a helyzet.
    Gcam -t várom, csak még nincs rá, fórumok szerint befagy az app. Ezért még sose raktam fel.

    A kamerás gonddal voltam hivatalos samsung szervízben. Mutattam nekik 15 db készített fotót, mutattam hogy így néz ki. Készített a szervizes 5 fotót a szervízbe, nem látott problémát. Megmondta, hogy ez nem szervízköteles, nem tudnak mit kezdeni evvel. Idővel frissítéssel jobb lesz a helyzet.

Új hozzászólás Aktív témák