Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scavy

    tag

    Sziasztok! S20-ast használok közel másfél éve, eddig többnyire meg voltam vele elégedve, de van pár dolog ami kijött rajta. Nagyon világos, napos környezetben a kijelző fényereje nem hozza be gyakran a max. értéket, és olyan sötét, hogy alig lehet látni, kikapcsolom az automatikus fényerőt (hátha valami SW gond lesz, gondoltam) és akkor is, hiába állítom a csúszkát, a fényerő a középső tartománytól felfelé mozgatva nem változik semmit. Eddig csak szinte kizárólag napos időben vettem észre ezt, és nem sikerült megoldanom.

    Emellett néha random módon nem találnak a navi appok GPS jelet, viszont varázsütésre meggyógyulnak egy idő után, mivel sokat autózom ismeretlen helyeken is gyakran, ez azért kellemetlen tud lenni, emellett egy 2-3 hónapja a Google Térkép is rendszeresen befagy, vagy "bekressel" a képernyőn és be sem tudom zárni.

    Sajnos az előttem szólókkal egyetértésben, az ujjlenyomat szenzor nálam is kb. 50%-os hatékonysággal funkcionál. A kérdésem az lenne a kedves fórumtársakhoz, hogy érdemes ezek miatt szervizbe vinni? Mire lehet számítani, fognak tudni vele érdemben foglalkozni, kb. 1 hét az átfutási idő, vagy gondolom ők is meg vannak úszva mint minden más szerviz? Akinek van valós szerviztapasztalata, és megosztaná, azt nagyon megköszönném, anno még az oktogonnál lévő Samsung szervizt ajánlotta nekem valaki, hogy oda vigyem be, oda érdemes.

    Ezen kívül üvegfólia kérdésben is szívesen hallanék tippeket, ki mit használ, amivel működik az ujjlenyomat olvasó és megbízható, strapabíró is. Fél éven belül a 2. whitestone dome glass fóliám törik össze rajta, és közel 18.000 az új ára most egy ilyennek.. :(

Új hozzászólás Aktív témák