Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz HarleyCustom #4011 üzenetére

    Nekem a navi gombok miatt sosem jött számításba, de azt láttam, mennyien imádják, gondolom nem ok nélkül :K
    Amúgy ezt a mono vs sztereó hangszóró dolgot sosem értettem... Kb 10 centire van egymástól a két hangszóró (ráadásul jobbára nem is egy irányba szórják a hangot, itt semmilyen valós sztereó térről nem igazán lehet szerintem beszélni, inkább csak nagyobb hangerőről.

    (#4042) Teal'C: Ez is egy megközelítés, de ha azt nézed, hogy most kaphatsz mondjuk kb 150-ért egy telefont, ami egy évig még simán fasza választás, még kap egy főverziót, és tök jól használható, aztán vehetsz megint egy ~1 éves modellt hasonló áron (minusz amennyiért a használtat eladod), ami megint egy évig simán jó lesz, és akkor új telefont használsz. Vagy egyben kifizeted a 300 körüli (feletti) összeget egy új telefonért, ami két főverziót kap ugyanúgy.
    Persze ez olyan szempontból nem jó, hogy így jobban pörög a termelés, több szemetet meg egyebet is generálva, de az utóbbi években szerintem egyre kevesebben vettek már sok évre telefont. Mondjuk most lehet változik ez már, hogy a gyártók is szenvednek mit tegyenek bele, hogy tényleges előrelépésnek tűnjön az évente frissülő termékpaletta.

Új hozzászólás Aktív témák