Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ratcache

    aktív tag

    válasz icemad #2110 üzenetére

    felhasználás kérdése.

    részemről melegedéssel nem találkoztam, csak néha huzamosabb fotózás/videózás során, de akkor se égette meg a keze... ja, meg szélvédőn, navigálás közben, viszont olyan telót még nem láttam, ami nem így tesz (régi verda, no légkondi, szellőzőn meg számomra nem komfortos).

    értesítő led NEKEM nem hiányzik - előző telefonon volt, az aodNotify tökéletesen megfelel helyette (csak értesítéskor aktiválódik az AOD, egyébként érintésre + értesítéskor bekapcsol a kijelző is 10mp-re).

    kijelzővel sincs gondom, OH Browser és PH! app feketére állítva, napfényben is tökéletesen olvasható. biztos van ennél jobb is, de még nem éreztem hátrányát a hónapok alatt. navigáció közben is rendben van.

    a wifi/hálózat viszont jogos, az érezhetően gyengébb mondjuk a huawei/honor vonalhoz képest, gondolom a fogyasztás is részben ennek számlájára írható.

    a Samsung alkalmazások egyikén-másikán is lehetne még csiszolni (browser 1 ujjas nagyítás, aldomain oldalakat pl. itt a fórumok új lapon nyitja meg, e-mail kliens összeakad a céges biztonsági szoftverrel és a tartalmat nem jeleníti meg az értesítésben, nem lehet egyiket sem rábírni az olvasatlan értesítések megjelenítésére az ikonon csak értesítésszámláló van ami nullázódik stb.), de ezek mind orvosolhatók helyettesítő alkalmazásokkal.

    a méret és az egykezes használat viszont kárpótol mindenért.

Új hozzászólás Aktív témák