- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hito
nagyúr
válasz #97246720 #15938 üzenetére
Ezt remélem a Samsung-nak szántad, mert a knox-szal a gari is ugrik Szeretném kigyomlálni a rendszer, meg kipróbálni 1-2 dolgot. Ha ennek az az ára, hogy cserélem gari nélkülire, akkor így jártam. Ha nem jön be és semmi érdekest, pluszt nem tapasztalok, legfeljebb visszaváltok garisra. Nem végleges dolgok ám ezek
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #97246720 #15946 üzenetére
Majd valszeg a 4 fájlos fog kelleni, mert akkor valamikor a közeljövőben ledarálom a telót vele, és utána kap egy frisebbet, csak most megvárom, hogy vajon hol fognak megállni a verziók.
@hito:
Újdonságok
6.5.2
New translations
Support for Storage Framework on Lollipop
Rotation settings
Smoother menu scrolling
Nexus 5 bugfixes
Display video quality when recording
Fix disabling of menu button
Fix cropping crash on some devices
Fix panorama with camera2
Allow grouping photos by size in the gallery
Fix initial focus on Nexus 5
Material Design animations
Swipe right to reveal settings menu
Remember self timer value[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
legenda
válasz #97246720 #16155 üzenetére
nem egészen, mert te ezt is írtad; ...aki a mondjuk a legkisebb előfizetői csomaggal vette meg az nem kapja meg kedvezményes áron,így neki csak a 15ropit kell csengetni... - és ez így nem teljesen igaz.
mindegy, a hirdető tekintetében nem ezen lesz a hangsúly...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
blu79
addikt
-
DeathAdder
veterán
válasz #97246720 #16283 üzenetére
Közelebbről, talán itt látható a legjobban (a többi csak maszat)
-
DeathAdder
veterán
válasz #97246720 #16288 üzenetére
Azon a ponton kezdődik ahol a meghajlik az üveg, ezért gondoltam hogy nem-e valami gebasz van tényleg ott a kijelzővel
És ahogy mondod tényleg mély, mert körömmel érezni lehet.
Tényleg nem értem, megmondanám mert így csak saját magamat csapnám be ha ez nem lenne igaz, de tegnap óta csak a kezemben volt vagy valahova letéve, nem vittem magammal sehova, még csak zsebre sem tettem
Kleroo jól mondja a beégetést bár használat közben egyáltalán nem látszik, meg így szerintem már kevesebbet is kapnék érte, szóval még kicsit meg is könnyebbültem mert nem fogok annyit gondolkozni hogy mire kéne már elcserélni (eddig meg azért nem tettem, mert nem tudnám mire cserélni ami jobb )
-
rstwingo
tag
-
dancsuri
veterán
válasz #97246720 #16386 üzenetére
szerintem ez egyszerűbb xposed-sdk21-arm
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Parallaxis
addikt
válasz #97246720 #16423 üzenetére
de a 64bit nem ér semmit ha az csak 32bites...és jelenleg az appok több mint 95%-a(szerintem) csak 32bitet támogat...
Androidnál ennek a mondatnak nem sok értelme van, mert a lényeg itt a futtatókörnyezeten van (Dalvik, ART).
Ha az 64 bites (már pedig támogatja azt), akkor a futtatott alkalmazás is az lesz, mert arra fordul le. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #97246720 #16437 üzenetére
Hát nem tudom.. Mivel eléggé megosztott a piac, ezért nem tartom kizártnak, hogy több változat lesz a későbbiekben is. De majd meglátjuk.
Szerintem nem csak a híresebb gyártóknál. Ez lesz a kínaiaknál is, ha eljön az ,hogy >=4GB ram lesz a telókban.
Véleményem szubjektív...
-
félisten
-
apaszka
veterán
válasz #97246720 #16532 üzenetére
Ln is írtam annó nekik! A vége semmi sem lett sajnos!
A nota 4 az utolsó samsungom. Amint kész lesz és szűz knox,és minden azonnal eladom! Bukok rajta vagy 70000 ret 3 hónap alatt simán,de nem érdekel ,pedig olcsón vettem,de mire megint jó lesz,rákóltök annyit,mint amiért el lehet adni szinte! 40 fölött lesz a javítás ,és 400 km autózás miatta.
Ebbe a telefonba marha nagyot csalódtam,így ha valaki azt mondja vegyek samut ,én nem állok jót magamért!
Bevallva ,tényleg mindegyik behalt,és javíttatni kellett!
Most eljutottam oda,hogy lemondok a cerkáról,és felejtős ez a márka! Olvasom az S6 topikot,de ott is van gond bőven!
Szóval a samu -------https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Dzsuri89
őstag
válasz #97246720 #16551 üzenetére
Nexus 5-ön állandó jelleggel volt kamera hiba a Viber miatt. Megoldás az volt, hogy az AppOps programmal tiltani kellett a Vibernél a kamera hozzáférést és soha többé nem látta az ember a hibát. Érdemes minden olyan appnál tiltani a kamerát, ami használhatja. Csak egy a bibi a mi esetünkben, hogy root kell hozzá, ami knoxot dobja eggyel... :-\
-
Grawens
senior tag
válasz #97246720 #16593 üzenetére
Én a kedvenc névjegyzékekhez betettem azokat a contaktokat amik fontosak és sokat hívok. Aki nincs bent és hívnom kell, vagy esetleg hívásnaplóból és sms/csóró-sms alapján kell hívnom, akkor vagy Gear-ről teszem meg, vagy kinyitom a flip-et.
Az viszont tény, hogy sokszor kényelmes lenne legalább a hívásnapló megléte.[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz #97246720 #17399 üzenetére
Még a nóta 3 -nál próbáltam ki, de nem tetszett.
Amire lenne értelme használni, pont arra nem lehet. Nem lehet tényleg bele rakni saját programokat, amiket én használok, és fontosnak tartok.Így valóban semmit sem ér az egész. Amikor ezt kitalálták, hogy miért nem így lett megírva, vagy legalább kijavítva???
Nem is értem.Látom nincs javítás azóta sem.
Szerk.
FRENK1988
Ez a vevőtől függ, megadják e érte?
Én szerintem féláron lehet kb eladni és venni már. Én is az itt említett MM es ér feléért vettem anno.
A nóta 3 amat is 120 ért vettem a megjelenést követően négy hónaposan, és áfás számla is volt amin majd negyed millió volt feltüntetve vásárlási árnak. Igaz azt egy nagyon jómódú úrtól vettem, hol a pénz nem számított igazán. Már nyomkodta az s5 öt mikor eladta a nóta 3at. Utána beszéltem vele, és persze nem jött be az új, és újra váltott...[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest