Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fRooStzzZ

    senior tag

    De miért nem állnak rá a gyárak vagy a cégek a saját telefonjuk kijelzője / hátlapjára pontosan illeszkedő fóliák gyártására is.
    Tegyük fel eladnak 30M Note-ot, meg 60M S szériát. 1-1 fóliát olyan nehéz legyártani?
    Ha el lehet adni ilyen 35 féle fóliát pár száz forintokért amelyik itt ott jól is működik, és tegyük fel a Samsung a saját telefonjára passzoló fóliát is adna mellé vagy árulna hasrautésre 10 ezerért, nem lenne az nekik buli?
    Az, hogy az alsó / közép kategóriás telefonokra mondhatni jó a sima fólia is az egy dolog. De itt több 100 ezrekről beszélünk, ahol az ember már nem azon a +10 ezren fog vicsorogni, hogy megvédje a telefonját.
    De sokkal többet elkölt 26 féle kipróbálására, inkább 1-et vennének az emberek ami pontos is, jó is szerintem megérné azt az árat..
    Én pl karácsony előtt rendeltem fóliát, azóta is jön. (nem ebay, nem alli, egy külföldi bolt ami 8 napra írja a szállítást..) Lassan egy hónap eltelt. Múlthéten rájuk írtam, mikor lesz már belőle valami.
    Állítom az allis cuccaim előbb itt lesznek.

    Szóval ha a kinaiak vagy ki tudja mik ezek, tudják árulni / legyártani 1-2-3 ezer forintokért, a gyártók mért nem tudnak 5x annyiért készíteni a saját termékükhöz valót csinálni. Nem hiszem olyan nagy beruházás kéne 1-1 telefonhoz való "sablont" előllítani, legyártani belőle 10-50-200M db-ot, ami szépen hozná a pénzt pluszba. A kisebb telefonokra, meg ott lennének az occo kinai cuccok, amik meg is felelnek arra a célra.

Új hozzászólás Aktív témák