- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz Joe_Muad_Dib #1551 üzenetére
Köszi. Nem jelzett, de manuálisan rákeresve már fel is dobta.
-
Tin
veterán
Talan tudtok segiteni, bar a problema nem hiszem, hogy csak Note 20-at erintene.
Az Android 11 update ota a Gmail ertesitesei nem igazan jonnek meg lekapcsolt kijelzonel (lockolva). Neha megjon szinte azonnal, neha percekkel, akar 10-15 perccel kesobb, neha orakig semmi. Van, amikor csak az egyik fiokra mennek az ertesitesek, a masikra nem (ket gmail accountot szinkronizal a telefon). Amikor feloldom a telefont, akkor erkeznek meg biztosan. Ja, es minden mas ertesites jo, tehat pl a Skype is azonnal jelez, es mas alkalmazasok is gond nelkul. Csak a Gmail nem megy.
Mivel ez a ket fiok egy masik mobilon is be van allitva, tudom, mikor erkeznek, mert az S7 mindig pontosan es azonnal jelez.
Volt mar minden, a Gmail ertesitesek biztosan jol be vannak allitva, a Gmail-nel ki van kapcsolva az optimalizalas, a telefon nincs energiatakarekos modban, es toroltem mar a Gmail app adatait is, illetve volt wipe cache is. Igazabol elolvastam mar vagy egy tucat cikket es mindent vegigcsinaltam, meg az Adaptive Notification-t is kikapcsoltam, de semmi sem segitett.
Ha valakinek lenne valami otlete, azt orommel vennem, mert ez igy egy kicsit vicc, hogy egy rohadt email alkalmazas a sajat oprendszeren a sajat kornyezetevel nem kepes mukodni. Kulon vicc, hogy megnyitva a Gmail Google Play oldalat, csupa 1*-os ertekesek es felhaborodott felhasznalok mindenhol.
-
Freezee
senior tag
Erről tudsz berakni képet , én végigböködtem de sehol nem csinált semmit :(. Maxx visszarakta a buborékot kis méretűre.
Illetve fogni lehet a buborekot és lehúzni alulra és akkor törli. Utána viszont a következő üzenetnél a default helyen jelenik meg nem ott ahol hagytam -
S e t h
nagyúr
Lehet csak nekem újdonság, de megosztom hátha más is bajlódott vele.
Én a fingerprint sensort tragikusan gyatrának találom, nem is nagyon használom, viszont most találtam vmit a weben, átállítottam a telót és mondhatni ég és föld a korábbihoz képest, rendkívül gyors a felismerés az eddigiekhez képest.Bocs, hogy az angol beállítást írom be, de a playstation app miatt angol rendszernyelvvel használom a telót.
Apps - special access - optimize battery usage - show all -com.samsung.android.biometrics.app.setting( ez utóbbi ne legyen optimalizálva, tegyétek offra és voálá, az ujjnyom azonosítás megtáltosodik.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
nagyúr
válasz Mo Bill #1565 üzenetére
Az optimalizáció legyen kikapcsolva. Ez a módszer volt Note 10-nél is már, sajnos az elején jó volt, de utána, ha hosszabb ideig nem nyúltam a telefonhoz, ugyanúgy "lassabban ébredt" ujjlenyomattal, tehát nekem sokat nem ért ez a kapcsoló.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Gilberto
aktív tag
válasz ateszapa748 #1519 üzenetére
Nálam is ezt csinálja, jobban mondva a komplett hálózatot elveszti. Se telefon, se internet, mondjuk nálam akkor csinálja, ha lecsatlakozom az itthon wifiről, és váltania kellene mobilhálózatra. Csak az segít, ha beteszem repülőüzemmódba és vissza, utána megy minden gond nélkül. Csak addig totálisan elérhetetlen vagyok.
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
-
Hikvision
senior tag
válasz TODI1111 #1038 üzenetére
Üdv!
Kicsit off, Fold2-t frissítenék 11-re (DBT) home.csc-vel, hogy ne törlődjön semmi, de amikor megnyitom az Odint jön a következő üzenet: ""Please be sure to delete your Google account(Samsung account) before downloading the binary. It's not possible to use the device without unlocking. Changing the partition without unlocking will cause problems.""
Ez rám is vonatkozik? Köszi.20 éve a PH-n.
-
S e t h
nagyúr
Van aki használja a Galaxy Max Hz appot?
Cseszettül nem jön nekem össze cmd-ben a megfelelő parancs beírása.
A cd parancs beírása után nálam semmi sem történik, vmit tuti elrontok.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Mo Bill
aktív tag
Hölgyek, urak!
Szerintem kivárom még azt a 20 hónapot ami a note 20 ultrám előfizujából még van és lépek a Xiaomi, vagy az Oneplus vonalra!
Felhaborít amit a Samsung művel!
Megy az alma után!Az S21 család már nem kap töltőt sem!
Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
vitezpeto
tag
Sziasztok.
Lehetőségem lenne jó áron hozzájutni egy Note 20 ultra telóhoz. Gsm boltos garancia van hozzá, januári vásárlással. A garancia jegyen 1+1 év gari van. A kérdés az, hogy ilyen garanciára is érvényes az idei 3 év garancia?
Köszi előre is! -
-
bbendre
őstag
válasz vitezpeto #1582 üzenetére
Ha a számla januári akkor nem lehet 1+1 év... Kötelező 3 év garit adni az itthon forgalmazott termékekre x ősszeg felett. Vagy adják olcsóbban a telefont
És igen, ha nem hazai a telefon vagy valami szürke forrás akkor csak a GSMboltal tudok intézni a garanciát mindig, nem fordulhatsz a hazai Samsunghoz[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
vitezpeto
tag
Azt hogyan lehetne kideríteni, hogy hazai, vagy szürke importos a telefon?
Köszi.
-
Luser2000
addikt
válasz vitezpeto #1586 üzenetére
Pl. Beállítások / Telefon névjegye / Szoftver adatai ...
Ahol nekem TMH (TelekoM Hungary) van, ott XEH. Vagy szintén TMH.Vagy a dobozon van egy fehér forgalmazói matrica, mondjuk Strong & Unique Kft, vagy Rightphone Kft.
Még arra figyelj, hogy nehogy rootolt készülék legyen valamiért. Ezt a Revovery menüben lehet ellenőrizni, majd valaki leirja hogyan, vagy utánanézel. Nekem mennem kell most.
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
vitezpeto
tag
A telefon XEZ verziós, knox warranty status 0x0
-
bbendre
őstag
válasz csubííí #1585 üzenetére
Elvileg két jótállás létezik:
- Kötelező (Ez a jogszabály változott)
- Szerződéses (régen ez volt a +1 év a Samsung részéről)
Most a kötelező lett a:
10 000-100 000 forintig: 1 év
100 000-250 000 forintig: 2 év
250 000 forint felett: 3 évKit érint a legújabb változás?
Mindenkit, aki a kötelező jótállás alá eső terméket értékesít.
A fogyasztó dönt, hova fordul javításért
A 2021. január 1-et követően vásárolt, kötelező jótállás alá tartozó termékek esetében a fogyasztó a kijavítás iránti igényét választása szerint a vállalkozás székhelyén, bármely telephelyén, fióktelepén és a vállalkozás által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is érvényesítheti.Nem hiszem, hogy ha nem hazai a termék, de itthon adod el akkor csak simán nem adnak garanciát... érdekes lenne szerintem
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Artúr 67
friss újonc
Sziasztok, csatlakozom 1 fekete Note 20 Ultrával Note 8-ról váltottam 3 évig volt velem imádtam használni. A kis szőrnyeteget már be laktam nincs vele gondom kivéve az akumláror üzemidelye tűnik kevésnek, és alpjáraton is sok ramot használ 4-5 gb.
-
S e t h
nagyúr
Viszont azt sajnálom, hogy Note 8-ban még volt véroxigén mérés, elvileg itt meg már nincs, mert hát ugye hasznát sem vennénk covid alatt.
Vagy a health appban elérhető lenne?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Topikgazda
válasz S e t h #1595 üzenetére
Ez nem nagyon értem a Samsungnál, hogy ami jól működik és bevállt, azt miért kell kivenni a telefonokból.
-Jack csati
- infra
-véroxigén
- pulzus
- LED ( tudom, lehet pótolni app-al, akkor is filléres cucc lenne)
- hőmérséklet mérő(note 3-ban volt)Csak egészség legyen, meg térerő!
-
S e t h
nagyúr
válasz gyuri81 #1596 üzenetére
Nem vagyok szagértő, de a véleményem az, hogy mivel évek óta nincs érdemleges fejlődés, a gyártók egymás marhaságait másolva jönnek ki hajmeresztő balfaxságokkal, aztán időről időre amit elvettek abból adnak is vissza, azt a látszatot keltve, hogy ismét van innováció.
Amiket felsoroltál azok véleményem szerint is hasznos funkciók, fejlődünk vissza, sok kamera, megapixel és proci legyen, a többi le van sajnálva.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
bbendre
őstag
válasz S e t h #1595 üzenetére
A veroxigen merest mindenhonnan kivettek. Galaxy watch Active2 ben sem elerheto mar sajnos.
Csak a stress szint lathato es ha tobb mint fel orat aktivan mozogsz akkor van Vo2 max kijelzes...
Sajnos egyik gyarto sem megy mostanaban jo iranyba user szempontboliPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
csolaca68
tag
Sziasztok!
Én októberben vettem a turbado webáruháztól. Elcsábultam, eddig ragaszkodtam a hivatalos gyártói garanciával forgalmazó boltokhoz, de most 120000 Ft volt a különbség. 2 év garanciát ígértek, viszik-hozzák, külföldi márkaszervizben javítják stb. persze a webáruház becsődölt. Kérdezném, hogy ilyenkor semmilyen garancia nincs. Szlovén régiókódos a telóm. Persze, ha megtartom 3 évig és nem lesz baja, akkor megérte a 120.000 Ft. árkülönbséget.[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
válasz csolaca68 #1599 üzenetére
Elvileg, tenyleg csak elvileg... az IMEI kod alapjan irhatsz a kinti supportnak es mivel nincs szamlad (a Turbado csak kolcsonbeadasi akarmit adott a legtobb esetben) lehet, hogy megirjak, hogy milyen garanciat tudnak kinn adni ra, de szinte biztos, hogy kinn kell intezned mindent ha gond lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs