- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz vitezpeto #1050 üzenetére
Én most 20+ ról jöttem de előtte volt N10+om 2x is. Ha megengedheted nem fogsz csalódni, én nem csalódtam benne eddig ez a legjobb note szériás telefonom. Nincs panaszom az akku időre sem lehet hogy estére lemerül de ez nem gond, egyrészt nagyon gyorsan tölt kábelen másrészt meg úgyis egész éjjel töltőn van.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
S e t h
nagyúr
Be lehet vhol állítani, hogy arc azonosítása után ne kelljen még elhúzni is ujjat a kijelzőn, hanem egyből a főképernyőre jussunk?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
csolaca68
tag
Sziasztok!
Saját tapasztalat üzemidővel kapcsolatban, ha a mobilhálózatnál csak 4g/3g/2g-t állítok be (5g-t nem, minimális az 5g lefedettség, felesleges, hogy 5g-t keressen), akkor észrevehetőbben lasabban merül az akksi. -
S e t h
nagyúr
Ismét kérnék egy kis segítséget.
Nem tudom milyen módon, de eltűnt nálam az értesítési sáv lehúzásakor megjekenő 2 sim kártya plusz net választási opció.
Eddig láttam, hogy sim1, sim2, plusz melyikkel használom a netet, de vmiért ez felszívódott.
Mit állítottam el?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
TODI1111
veterán
válasz Manka76 #1069 üzenetére
XDA kint a Béta 1.
Mindenki csak saját felelősségére próbálkozzon!
A készülék szoftverének a legújabb ATJ1 verziónak kell lenni.
Kb. 15 perc a telepítés kezdetétől a végleges újraíndulásig.
Én a memóriakártyás verzióval tettem fel.
Frissítés után egyelőre nem lehet elindítani a recovery menüt a hangerő fel + bekapcsológomb kombinációval.
A recoveryt ADB-n keresztül lehet elérni. (adb reboot recovery).
A letöltendő bin fájlt át kell nevezni update zip.-re
IDE feltettem a már átnevezett fájlt amit én is felraktam. -
-
TODI1111
veterán
Erre elég nehéz válaszolni, mert nem egyformán és nem ugyan azokkal az alkalmazásokkal használjuk a készüléket. Amiket én napi szinten használok azok működnek rendesen. Amit eddig észrevettem, hogy a NiceLock ( Goodlock ) modulok nem működnek. Ez persze nem meglepő, mert 9-ről 10-re sem működtek amíg ki nem adta a samsung az új verzióval kompatibilis modulokat. A google chrome olyan mintha kicsit dadogós lenne ami szerintem nem biztos, hogy csak az új verzió hibája, mert az Edge böngésző (én ezt használom) működése vajsima. Aki gyári launchert használ annak jó hír lehet, hogy van dupla koppos kijelzőlezárás. A hívásképernyő is megváltoztatható. Sok kis apróság...
-
S e t h
nagyúr
Azért majd írtok róla tapasztalatot is?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Teal'C
veterán
válasz S e t h #1086 üzenetére
Nekem eddig pozití a véleményem az akku időt majd pár nap múlva firtatnám csak most még túlzottan sokat piszkálom nem releváns módon.
Ami nekem nagyon pozitív:
duplakopp altatás
zárolt képernyőn egyes nem túl releváns felirat méret csökkentése
menüben apróbb ikonok
hívásnapló szebb egyszerűbb
két sim hívókép háttér beállítása mini videóval akár
régebbi már 9ben sem támogatott apk felbontást notch miatt, ebben sikerült beállítani (remélem ígymarad)Minél többet nézegetem annál több apró változtatást venni észre kinézetre elrendezésre ami elsőre fel sem tűnik
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Manka76
senior tag
Hát nem bírtam ki csak feltettem a 11-t. Kiváncsi leszek ilyen hoyósszabb távon.
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
TODI1111
veterán
válasz WNorbert85 #1093 üzenetére
-
Manka76
senior tag
válasz WNorbert85 #1093 üzenetére
Nekem sincs ott. Biztos Paranoia
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
4850 oc
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Note 20 ultrát... csak a színnel vagyok picit gondban..
Sajnos nem lesz alkalmam megnézni/megtapogatni élőben😐
Egy picivel talán jobban tetszik a fekete mint a bronz.
De viszont úgy látom képeken és a videókban hogy a bronzon jobban lehet látni hogy matt a hátlap..
A feketén azt látom hogy nagyon tükröződik.
Az lenne a kérdésem hogy a fekete élőben tényleg nagyon tükröződik és hogy lehet érezni hogy matt a hátlap?
Köszönöm 🙂[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest