- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
válasz -PLevi- #29950 üzenetére
Soundfx-nek nem sok köze van a launcherhez, inkább valami más kavart be, trebuchet én is lecseréltem novara, nem volt gond indulás után. Most Apex van azzal sem. Dsp managert törölheted de a soundfx mappa esetleg maradhat csak módosíthatod a megabass moddal vagy acid audioval. A berakott cuccoknál nincs szóköz ugye? Tehát pl. NovaPrime.apk és nem Nova Prime.apk. Esetleg nem töröltél valami rendszerappot is aminek a megléte szükséges?
-
Ricsi141
csendes tag
Szaisztok
Az lenne a kérdésem hogy az Ace-re pl a facebook-os,email stb. értesítések megjönnek e?
Mert wp-n ez nem megy,de a régebbi androidokhoz meg nem értek nagyon.Köszönöm!
Üdv: Ricsi -
vadkörte
addikt
válasz Ricsi141 #29953 üzenetére
Az email értesítések, feltéve ha be van állítva legalább egy fiók, és van adatforgalom - wifi/mobilnet - megérkeznek. FB-ről nem tudok nyilatkozni, mert a sza... szóval a gyári FB app-ot kerülöm, mint ördög a tömjénfüstöt, az Atrium-ból meg kijelentkezek.
(#29952) ronin79:
Egyik éjjel ~3/4 1 felé - átállítottam a Nova színsémáját a bilikékről neonzöldre. Nos én még ilyen látványos FC rohamot nem láttam. Aroma-val felmásoltam a system/app-ba a zeam-et, hogy majd azzal kukázom a Nova-t és újrarakom. Öröm és bódottá... Az is FC-vel indult. CWM restore lett belőle. Végülis 1/2 2-re meg is voltam. Reggel meg majdnem lefejeltem a kávéskriblim.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
válasz Ricsi141 #29956 üzenetére
Annyira emlékszem, hogy amikor be volt állítva - stock ROM-on - az FB fiók, lejött minden értesítés. A mostani CM ROM-ban nemtudom beállítani a FB fiókot, a gyári FB app androidra meg amilyen böszöm, olyan szar. Az Atrium tud olyat, hogy nem jelentkezel ki, csak kilépsz belőle, akkor megjeleníti az értesítéseket.
Üdv. V. Körte
-
oz82
senior tag
Sziasztok!
Múlt 7 végi intenzív IGO szerintem kinyírta az akksimat. Megy a Deep sleep rendesen, de mégis merül elég konzekvensen.
Valaki tud egy megbízható gold akksi típust, esetleg forrást (majd megnézem az aprón)? Nyilván vannak jobbak-roszabbak.
thx.
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
-PLevi-
senior tag
válasz vadkörte #29951 üzenetére
Köszi, de már nem aktuális. Utána egyből ment fel egy cm7.2, hogy gyorsan használható legyen a teló. (v5 telepítése nem megy fejből )
#29952 ronin79
Ott a pont!! Tele van szóközzel. Alulvonás ( _ ) az lehet? Illetve gondolom nem baj ha ottmarad pl. hogy _v2.0.2.
Na most összezavartál. Maradok szerintem a beats audionál. Vagy te mit ajánlasz? Soundfx-et törlöm a beats audio sajátja miatt.
Pluszban csak a Spare parts-ot töröltem, de az szerintem nem zavarhatna be.#29954 domerator
A lib másolgatás/törlés megvolt.
Még azt szeretném kérdezni, hogy ha apk-n belül a lib mappában, még van 3 mappa és azokban a lib fájlok, (link2sd) akkor gondolom azt mappástól kell a system/lib-be másolni, ugye? -
ronin79
addikt
válasz -PLevi- #29961 üzenetére
A megabass JB-s változatát ha letöltöd azt könnyű zipbe tenni, vagy akár telepítés után is feltehető recoveryből, nekem most az van. A lib mappák - mindig a romnak megfelelőt kell belerakni, mappát sosem, csak ami benne van, pl. link2sd-nél a lib/armeabi-ből a liblink2sd.so-t teszed a zip lib mappájába.
-
domerator
veterán
válasz -PLevi- #29961 üzenetére
(#29961) -PLevi-
...ha apk-n belül a lib mappában, még van 3 mappa és azokban a lib fájlok, (link2sd) akkor gondolom azt mappástól kell a system/lib-be másolni, ugye?
Én eddig mindig mappa nélkül másoltam be a lib mappába a fájlokat. Jó példa: totalcommander. Abban külön van az armeabi, az x86 és még valami más is a lib mappában, én onnan csak az armeabi mappában levő libet másolom be a romba.
(valaki hozzáértő cáfoljon vagy igazoljon)Nabazz... 12 másodperc...
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz -PLevi- #29965 üzenetére
Ha jól tudom azt, hogy ARM processzorhoz kell. Az x86 az x86 procihoz (van ilyen, zte grand x in), a mips meg mips procihoz (ha jól tudom, akkor azok régebbi WM pda-k procijai.
Amúgy felraktam a mardon féle cm 10.1-et... eddig tetszik.
-
-
domerator
veterán
válasz ronin79 #29967 üzenetére
(#29967) ronin79
Gratula : ugye hogy nem is olyan rossz, telón lesz egy hétig meg is lehet szokni Kíváncsi leszek milyen témát választasz hozzá.
Köszi valóban nem rossz eddig... meglátjuk hogy bánik az akkuval. Meglepett, hogy mennyire kevés app volt benne, alig kellett kiraknom valamit.
Milyen script megy vele? int2ext?
Ja... az Xperion 5 féle zenemegoldást nem lehet ebbe is belerakni? Azt nagyon sajnálnám ha nem.
[ Szerkesztve ]
-
youngboy
senior tag
Most próbálgatom a CM10.1-t. A sokak álltal itt ajánlot ericas félét.
Először a 20130224-s volt fent pár napig. (Már le volt töltve. A lustaság. )
Aztán most felraktam a 20130310-t.
Nézegetem a különbségeket és lenne ezzel kapcsolatban pár kérdésem. Továbbá néhány egyéb is.1. CM10-nél lehet használni a gombok LED-jét értesítésekre mint Xperion-ban?
2. A Silk fájlokat bemásoltam a helyükre. Elvileg jól csináltam, de lehet valahogy ellenőrizni, hogy működnek-e?
3. A SpareParts rendes app-ként jelent meg CM7-ben. Itt hogy is van?Végül elsőre nem is lett sok kérdés.
Biztos jövök még. -
ronin79
addikt
válasz domerator #29968 üzenetére
Speciel ugyanaz a hangzás mint Xperionban nem fog menni, de meg lehet közelíteni Script? Ez már eléggé ki lett tárgyalva, van int2ext cm10-re de nagyon lassítja a rendszert úgyhogy a legjobb megoldás egyelőre a Link2sd.
(#29969) youngboy
1. BLN Control - idáig úgy volt hogy kernel kell hozzá ami támogatja, de ezt ki lehet cselezni ha nem akarsz kernelt cserélni (ami azthiszem a bazingánál van feltéve, bln támogatású). Szal elég letölteni Playről az NSTools alkalmazást, majd a backlight notification statust bepipálni és BLN controlban engedélyezni vagy kiválasztani mikor és hogy villogjon. BLN-ben továbbra is azt fogja mutatni a kernel nem támogatja de ennek ellenére működik
2. Pl. io schedulernél deadline van az eredeti noop helyett, vagy data mappában találsz zipalign fájlt, log fájlt nem nagyon keresgéltem, lehet az is van valahol
3. fejlesztői lehetőségekben van[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz ronin79 #29970 üzenetére
Nah, köszi a választ, már túl is vagyok rajta... elcseszett xarul szól...
Az activospeederhez való int2ext megy rajta, de rohadtul lassú lesz (érdekes... nem receg, döcög, csak gondolkodik rettenetesen)... szóval ez se az igazi.
Ma már késő van, holnap ez marad a telón, de holnap este leváltom... nem való ez a kis tökmag Ace lelkének.
-
MaddeNNNN
őstag
Üdv.
Tegnap egyszercsak elkezdett olyat játszani a telefon, hogy nem érzékel az érintőkijelzőn, illetve össze vissza érzékel, néha rögtön néha csak 20adjára. Vasárnap még semmi baja nem volt, hétfőn pedig így keltem reggel.
Újraraktam, gondoltam hátha megoldja, de sajnos nem így lett.
Valami ötlet, hogy mi lehet a baja?Köszi előre is,
MátéTo protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Bass
addikt
Használtam 2 napig próbaképp én is (egy haveromnak raktam fel eredetileg)az Ericas féle cm 10-t de rájöttem nincs értelme,már belátom hogy a gyár miért nem adott ki hivatalos android 4.0-t erre a telóra,csak a szép témákat sajnálom.Ezek után csak isteníteni tudom ronin féle xperion 5-t Stabilításban akkuidőben és gyorsaságban verhetetlen,ennél jobb talán sosem lesz. Mindenkinek ajánlom
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
youngboy
senior tag
válasz ronin79 #29970 üzenetére
1. Ezt hogy találtad ki. Köszönet.
2. Igaz. Működik.
3. Nem emlékeztem rendesen, hogy mi is volt xperion alatt a sparepart-ban. És tényleg. El is felejtettem, hogy az, ami ICS óta alapból elérhető a ROM-kban.Egy új kérdés.
Korábban írtad, hogy kivetted a superuser-t a settings.apk-ból. Az nekem sem kellene oda.
Erről tudnál küldeni linket vagy valamit, hogy hol nézzek utána? Tegnap este találtam már egy leírást, de miután megismerkedtem az apktool-val és kicsomagoltam, szembesülnöm kellett azzal, hogy az nem egészen olyan, mint a leírásban.
Esetleg a módosított settings.apk is érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
-PLevi-
senior tag
válasz domerator #29966 üzenetére
Köszi!
(#29967) ronin79
Erre voltam kíváncsi, hogy mindig az kell-e. Szóval igen. Köszi!Így szóközök nélkül működnek az app-ok. Már csak az Opera mini és Greenify FC-zik.
Más: Ha pl. belerakom a zip-be ezt a megabass-t, de a permissions-t nem állítom be, abból lehet probléma?
[ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
válasz youngboy #29974 üzenetére
Hát én belaktam és úgy már nem volt jó,gondolkodott sokat illetve ha zenét hallgattam és közbe 3g-n vagy wifin neteztem rajta a zene akadt,meg valahogy a rendszer sebessége nem volt kielégítő,launchert lecseréltem és még úgy is az akku idő is kevés,nem bírt ki egy napot sem,ez van sajnálom én is mert egy két dolog bejött rajta
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
domerator
veterán
Na én is most ültem le a gép elé, hogy kesergőt írjak...
Nem megy ez a cm10.1 az Ace-nek... reggel gyorsan újrahúztam script nélkül, csak a sima rom volt rajta semmi ext3 meg ilyenek. Napközben ugyan nem volt gond hívással, zenelejátszással, de mindenen gondolkodik jópár másodpercet, sok a telónak a cm10.
Na meg a hangzás... vissza a kőkorszakba... xperion5 után ez csak afféle csörömp...
Akkut se kíméli olyan nagyon ám...-------------------------------------------------
Amúgy engedtessék megjegyeznem, hogy ilyen fajszántosan elcseszett akkuszabályzást és visszajelzést, amit ebbe a szerencsétlen ászba belekúrt a kis koreai másológép még a világ nem látott... bármilyen kibaxott rom alatt ha töltőre dugom, fél órán belül 100%-ot mutat, ha meg elkezdem használni, akkor lerohad pillanatok alatt.
Miért nem léphetek az ilyennek a heréjére... csak egy picit... naaa :((
--------------------------------------------------Most főztem finom puerh teát (virágosat is) és nekiülök romokat próbálgatni... van egypár jelölt, de esélyes, hogy xperion5 megy vissza nagyon lecsupaszítva (lemondtam az állandó pushmailről is a jobb akkuidő érdekében)
Ronin!!!
Kérdés... csak adj iránymutatót, hogy az xperion5-öt mikkel lehet még esetleg fokozni (activospeeder, Fly-on-mod, varázsige, amulettek, stb.)?
--------------------------------------------------------------(#29976) -PLevi-
Más: Ha pl. belerakom a zip-be ezt a megabass-t, de a permissions-t nem állítom be, abból lehet probléma?Ha a rom zipjére gondoltál, akkor ott nem tudom hol lehetne permissiont állítani... amúgy nem kell, mert telepítéskor a helyükre kerülnek a permissionok.
Ha a futó rendszerre gondoltál, ott meg milyen zipbe teszed be?[ Szerkesztve ]
-
csaba17
senior tag
heló mindenki
ma előjött az első komolyabb hibám a telón: fészen írni akartam havernak, persze nem tudtam mert el sem indult, egyből azzal kezdte hogy várakozás vagy azonnali bezárás. ezt meguntam, újraindítottam, kb 5-6 percig nem csinál semmit sem, mintha bootlop lett volna, kikapcs gomb sem segített, akksi ki majd megint ugyan ez. végül hagytam had csinálja, erre bejön az android hogy válasszak nyelvet meg jelentkezzek be a google-s fiókomba, persze ami volt a telón program, swype, widget, minden, egymás után írta ki hogy nem válaszol, a bejelentkezésnél semmit nem tudtam beírni mert nem jött be a swype....
erre recovery, restore és ott visszaállítottam egy április elejei mentést, most okés a teló.
a kérdés: mi volt ez?
miért csinált úgy mintha most tettem volna fel egy rendszert?
semmi olyat nem csináltam vele.... -
DeX|
tag
Sziasztok!
Valaki legyen kedves mondjon egy használató romot mert eddigiek amit feltettem ace-emre használhatatlanok, fagyási problémák, belsőtárhely problémák, ujraindulások magától stb.
Segítsetek plz.Gigabyte GA-P35C-DS3R|Core 2Duo e2180@3.00Ghz|2x4Gb DDR3 1333|Ati Radeon HD4850 1GB|Samsung Galaxy S5 ~ 4.4
-
ronin79
addikt
válasz youngboy #29975 üzenetére
Ha már kicsomagoltad apk-toollal akkor a res/xml/settings_headers.xml-t megnyitod notepad++al és törlöd a
<header android:icon="@drawable/ic_action_permission" android:id="@id/superuser" android:title="@string/superuser" android:fragment="com.android.settings.cyanogenmod.superuser.PolicyNativeFragment" />
sort, majd compile, és vagy egy updated zippel vagy root explorerrel lecseréled az eredeti settings.apk-t.(#29976) -PLevi-
Ha telepítő zipbe akarod berakni akkor csak simán bemásolod a megabass tartalmát, nem kell semmit állítgatni. Root explorerrel meg nincs értelme másolgatni kész romba mert recoverys telepítője van, szal az egyszerűbb
(#29978) domerator
Amivel csak akarod ha még találsz olyan moddingot ami nincs benne Activo speeder meg ilyesmi előtt ki kéne szedni az adrenaline enginet vagy a patcholt jar fájlokat. Én épp a Fly-On_Mod_V1.1-et raktam fel a március cm7 nightlyra Full_GPU_renderinggel, lényegében tartalmazza az összes v5 módosítását adrenaline engine meg journaling-off nélkül és baromi felüdülés így cm10 után, csak egy gond van, hogy már megszoktam a touchwiz témát úgyhogy még azt kéne a v5 settingsjére szabni, de a mod egész jó első használatra
(#29980) csaba17
a kérdés: mi volt ez?
miért csinált úgy mintha most tettem volna fel egy rendszert?
semmi olyat nem csináltam vele....Szerinted amikor kikaptad az aksit rendszertöltésnél mit csináltál?
[ Szerkesztve ]
-
csaba17
senior tag
válasz ronin79 #29982 üzenetére
de az akksit 5-6 perc után nem poénból kaptam ki, nem reagált a kikapcs gombra.
meg amúgy is? mi köze van az indításnak ahhoz hogy az akksit kiveszem?
jó is lenne ha minden eszköz behalna ha boot alatt elmegy a villany vagy akármi, itt nem az volt a legfőbb gond, de nemtom mi
ill miért nem indult el 6 perc alatt? (legelsőnek nem volt akksikivétel boot alatt) tényleg olyan volt mint a bootlop -
-PLevi-
senior tag
Oké, köszi!
Visszatérnék én is szívesen v5-re. Egy dolog tart vissza. Az android 4.0+ task manager/killer/switcher-je. Ha azt egy az egyben át lehetne hozni cm7.2-re.
Ezek szerint le kellene szoknom az akksi kikapkodásáról. Hajlamos vagyok csak úgy kivenni ha lefagy, vagy nem akar bebootolni.
-
domerator
veterán
(#29982) ronin79
Amivel csak akarod ha még találsz olyan moddingot ami nincs benne Activo speeder meg ilyesmi előtt ki kéne szedni az adrenaline enginet vagy a patcholt jar fájlokat. Én épp a Fly-On_Mod_V1.1-et raktam fel a március cm7 nightlyra Full_GPU_renderinggel, lényegében tartalmazza az összes v5 módosítását adrenaline engine meg journaling-off nélkül és baromi felüdülés így cm10 után, csak egy gond van, hogy már megszoktam a touchwiz témát úgyhogy még azt kéne a v5 settingsjére szabni, de a mod egész jó első használatra
Kössszke... ...csak copjam ki az infót a microusb csatiból, hogy melyik melyikkel fog összeveszni
A Fly-on-mod-ot én az Ultimatum romra tettem fel és jól viselkedett. Viszont az xperion önmagában is jól viselkedett, szóval olyan tanácstalan vagyok, mint egy határszéli kisközség...A lényeg: az sms-t kell rendbehozni az xperionban. Amit kreáltál CM7-MMS-APK.zip, az abban levő Mms az már jó? Mert akkor azt előre be fogom tenni a romba, nem szöszölök vele utólag.
Ja... +1 kérdés: még a cm10.1 van fenn... hol a vérben lehet kikapcsolni abban az animációkat?
-
-PLevi-
senior tag
válasz balazsbence #29986 üzenetére
Már próbáltam. Nem működik megfelelően. Hiába zárom be vele az appot, legközelebb (újbóli megnyitásnál) megint ott van.
-
C.Balint
csendes tag
válasz ronin79 #29945 üzenetére
Köszönöm a segítséget, telepítette az Activo Speeder-t, remélem működik is.A hagyományos, egyszerű módon (zip fájl az sd-n, aztán install, és rebbot) .Bízok benne, hogy jól csináltam, és azt amit kell
Az normális ha lassan kapcsol be? Sokat időzik az üdvözlő animációnál. -
C.Balint
csendes tag
Üdv!
XPERION V5 telepítése után kell még valamilyen beállítást eszközölni a lehető legjobb működéshez? -
beast27
senior tag
Sziasztok
Ismerős megkért engem hogy raktam fel neki a magyar sw-t (azért kell a magyar mert külföldön élek) és az lenne a kérdésem hogy kell-e valamire figyelni új rom felrakása kor van-e valami brick bug vagy ilyesmi (mint s2-nél)?Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest