- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Azt, hogy lehet megoldani, hogy menjen a zenelejátszó, de mellette mást is csinálhassak? (játék, stb...) Régebbi Samsungon volt ilyen lehetőség.
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
gabee82
csendes tag
Sziasztok.
Elsősorban Ace 4 tulajok.
Segítséget szeretnék kérni. Páromnak szeretnénk ilyen telefont venni. De ahogy megtudta, hogy nincs rajta közelség ( proximity ) szenzor és a hívás befejezéséhez kettőt kell koppintani ez őt nagyon zavarja. Mondtam neki, hogy a be/ki kapcsolóval meg lehet szakítani a hívást,de... (nők )
Nem tudnátok egy kis videót (vagy valami linket ahol ezt bemutatják) felrakni, hogy hívás közben hogyan működik ez a két koppintásos dolog + a hívás befejezés hogy tudja megszakítani a ki/be kapcsolóval.Remélem nem voltam bonyolult.
Segítségeteket előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
szasza_1
senior tag
Nekem hívás közben a hüvelykujjam eleve be/ki kapcsoló gomb mellett (vagy rajta) van, és még a fülem mellett megnyomom, ha le akarom tenni. Ha megfogod a telefont jobb kézzel, a lerakó gomb pont jó helyen van. Előző telefonomon is (Omnia) volt hardveres lerakó gomb, ha képernyőn is le lehetne rakni egy nyomással, akkor is hardverest használnám.
Engem inkább az zavar, hogy hívás közben kikapcsol a kijelző. Ne ezen akarjanak már akkut spórolni... -
Dyrg
aktív tag
válasz szasza_1 #258 üzenetére
Aztán mit nézel a bekapcsolt kijelzőn??? Ha meg hívàs közben kell valami akkor meg megnyomod a home gombot...
Az elején én is fel voltam háborodva hogy egy ilyen filléres szenzor(oka)t kihagytak belőle, de minden megszokás kérdése, engem màr nem zavar, az elején idegesítő, de meg lehet tanulni, hogyan használja az ember. Az tény hogy minden telefonon be lehet állìtani a bekapcs gombra a letevést régen is így tettem le, fizikai gombok jobbak mint az érintős elhuzàs...Sajnos az iránytűt is kihagyták, lassan lesznek half smart phone-ok... nem túl Ace-szerű megoldások...
elképzelem mikor a kínai gyárba a soron beszélnek... Te Csun! Elfogyott a közelség meg a fényérzékelő! Nem baj Csán,mert én meg kihagytam az irànytűt...Megvenni és megszerelni...
-
adabra
senior tag
-
Dyrg
aktív tag
Az akkut biztos kínába mert ráírták, a telefonra viszont nincs ráírva...
Én voip programokat nem használok. Mit értesz az alatt, hogy füllel vezérlősek??? Én alig tudom mozgatni a fülemet...ATTIX70: Automatán lezár a képernyő 4 ms után, ha nem csinálsz semmit, szóval, ha csinálsz is valamit vele és utána nem használod megint lezár 4ms után... de csinálhatok egy youtubos videót, hogy lássa az akinek nincs ilyen, hogy működik. Na mindjárt gyártok egyet...
Megvenni és megszerelni...
-
bepe79
addikt
4 millisec? Az nem sok. Vagy 4 másodpercet akartál írni? A menüben nem lehet ezen állítani? Vagy az időkorláton, vagy kikapcsolni a lezárást esetleg?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
szasza_1
senior tag
Mondjuk az időt, vagy azt hogy még csak 50 perce beszélek, vagy már másfél órája... Ha választani lehetne, inkább ne kapcsoljon ki a kijelző, mint hogy a home gombot nyomkodjam.
Skype-nál nekem nem volt gond, hogy nem kapcsolt ki (vagy teszi rá a bill zárat), ha jól emlékszek, alul vannak a vezérlő gombok. Hívás közben sem lenne gond ha nem zárna le, ha minden gomb a kijelző alsó részén lenne... Nekem ez a megoldás jobban tetszett volna...
-
Dyrg
aktív tag
Na elkészült a videó: [link]
A benne használt program [link]
A voip programoknál is akkor jól jön, ha le kell zárni a képernyőt.
Amúgy sajnos sehol nincs beállítási lehetőség, hogy ki lehessen kapcsolni ezt az auto zárat. Nézegettem más telefonáló programot, de csak a híváslistás rész változott az effektív hívásnézetet nem változtatta meg.Még egy jó dolgot találtam benne. Ha aktiválod a felhasználói módot (beállítások-(legalul) Az eszköz névjegye-Build számára koppintasz 7X akkor lesz ilyen menüd), akkor ebbe be lehet állítani a 4x MSAA engedélyezését, magyarul 4x vonalsimítás lesz játék alatt, és marha szép lett a játék alatt a kép, nem kockásodnak a ferde vonalak.
-
DeFranco
nagyúr
de. megfelelő töménységű savban.
(komolyan nem kell ezen ennyit hokizni gyerekek, szökőévente egyszer kell elérni a kijelzőt hívás közben, amikor épp valami ügyfélszolinak kell beverni a kódot, akkor meg külön jó, hogy nem kell a közelségérzékelővel harcolni hogy ébredjen már fel, meg érzékeljen a rárakódott kosztól.)
-
aelod
veterán
Root-al, hogy állunk? Sikerült már valakinek rootolnia a telefont?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
veterán
Van itt valakinek vodafonost ace4 telefonja?
Ha igen bootoláskor a Vodafone logó jön be? -
kovicska
aktív tag
Ebben a telefonban nincs zenelejátszó ?
Valahogy nem találom, nem tették föl gyárilag ?Mortui Vivos Docent
-
Dyrg
aktív tag
Sok metódust kipróbáltam de még semmi, nem sikerült root-olni. Tovább nagyon nem is kísérletezek, mert félek, hogy elcseszem és ugrott a garancia...
Ez a smart screen on/off jó progi lenne, ha nem zabálná ennyire az akkut... így sajnos nem használható
-
mg36
tag
Sziasztok!
Még két kérdésem lenne, és ha minden igaz, a jövő héten megveszem.
1. Ha letöltök egy nagy játékot (Asphalt 8), ami 1,56 GB, akkor abból a memóriakártyára kb. mennyit helyez át, és mennyi helyet foglal ami a belső tárhelyen marad? Mert igazából nagy gamek esetén lenne fontos ez az áthelyezősdi.
2. A Galaxy s3 (super amoled-et állítólag így ragasztják) esetében teljes fekete felületen, sötétben ragasztópöttyök látszanak. Megnézné nekem valaki, hogy az Ace 4 esetében is van-e ilyen?
Előre is nagyon köszönöm.
mg36 -
pit stop
addikt
válasz DeFranco #271 üzenetére
Azért ne találd ki hogy sokkal jobb ha nincs is érzékelő, és ezzel váltják meg a telefonfejlődést
Ha lenne benne túl jó lenne, ezért kellett kamerát elrontani, ezeket az érzékelőket pedig kihagyni stb. Drágább perspektívát kínál Samsung annak akinek ezek kellenek, vagy ott a konkurencia annak aki épp valami mást nélkülözne inkább.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
GABEN22022
csendes tag
ha kapott volna IP védelmet, és min. 4.6" HD lenne, rohannék megvenni
-
MaNR
tag
Sziasztok!
Valaki tudja hol lehet tokot venni hozzá? Esetleg egy ebay linket tudna küldeni privátban?
Köszi!
-
aelod
veterán
válasz GABEN22022 #282 üzenetére
Ha.. Ha snap801 lenne benne ennyi pénzért..
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Dyrg
aktív tag
Egyszer már írtam, hogy nem enged mindent áthelyezni és amit át is enged egy kalap szar az egész. Link2sd-vel lehetne megoldani de ahhoz root-kell, ami még nincs, no meg ugrott a gari... Nézd, egy max 2 játékot fel tudsz rá rakni ami olyan nagy étvágyú, több nagy étvágyú játékkal úgysem játszik az ember... azért 5gb az elég, a többi sallangra meg ott az sd...
-
mg36
tag
Köszönöm a türelemeteket. Azért még így is jó vételnek tűnik Azt hiszem alszom még rá egyet.
[ Szerkesztve ]
-
drzsoo1
aktív tag
2 hetes Ace 4 este még 99%-os töltöttségen volt, reggelre 0%, meg se moccant. Álltában lemerült. Lehet hogy ez is megkapta a moto g-n ismert 0% hibát!? Ettől függetlenül se túl acélos az akku. Feleségem használja, keveset, email, pár hívás, estére 50% körüli a fogyasztás.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
Dyrg
aktív tag
Akkor ott valami nagyon eszi az akkut, nézd meg a beállításoknál az akkumulátort. Nekem marha jó az akkuja, az előző telefonokhoz képest is. Valószínű, hogy valami program szívhatja le, vagy még gyenge térerő is lehet probléma, mivel 3 féle vonalon tud menni, nézd meg a térerőt mit mutat?
-
szasza_1
senior tag
-
Móni0419
újonc
Sziasztok!
Na, én megvettem a telót és két bajom van vele...
Az hogy nem volt rajta zenelejátszó (behalok, de tényleg -.-) egy vicc, de google play 5milliót kidob, szóval könnyű megoldani.
DE: melegszik a telefon... Letöltöttem a zseblámpa funkciót és ott írta is hogy 35 fok, ami érezhetően meleg, úgy hogy az asztalon volt és nem használtam.
A másik, hogy az aksi rémesen lezabálódik úgy hogy alig használom! Reggel hallgatok egy kis zenét (fél óra), aztán telefonálok rajta egyet-kettőt, majd kb 20 perc wifi-> késő délutánra 20-30%:S
Megnéztem az akku beállításokat, és ott 35% Pout ír ki (tudom, szerintetek szar játék de én elvagyok vele xD), de hát nincs bekapcsolva, szóval nem értem miért ilyen magas-.-
A melegedésre van tippetek vagy vigyem a samsunghoz egyből hogy hé haver ez melegszik még ha épp nem is melegszik?
-
whiskeys
őstag
Samsung gyári ram felszabaditó megszünt? Nem találom sehol.
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
GABEN22022
csendes tag
nemértem a szarkazmusod okát, IP védelem egyre fontosabb, ez sok gyártó észre is veszi (bár a samu az alphát is legyártotta IP védelem nélkül a nyomorult..), az ace 3 után azért elvárna az ember minimum 4.3-as kijelzőt, ami min qHD, de de ebbe belebirták rakni azt a kijelzőt, ami a 3 éves S Advance-ben van -_- és azért pont 4.6HD mert nekem az a min méret......
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest