Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrg
aktív tag
Sim kártya hiba, vagy készülék... érdemes először a Sim-et cserélni egy másikba, ha ott jó, akkor gariba mehet vissza. Esetleg nézzétek meg más hálózaton, válasszátok ki a hálózati módnál, hogy csak GSM legyen, (beállítások/További hálózatok/Mobilhálózatok/Hálózati mód) ha ott is levágja akkor készülék hiba.
Megvenni és megszerelni...
-
snecizero
senior tag
Ha van rá lehetőség rakjátok át a simet egy másik mobilba. Ha ott is van hiba akkor a sim ha nincs akkor a mobil. Nekem még nem volt ilyen problémám. Össze hasonlítottam egy 200.000 ft Samsung galaxy Alpha mobiltelefonnal az Ace 4 et. Hát nem is tudom ,de most komolyan. Szerintem a mienknek még talán jobb volt a kijelzője. Nem elfogultságból írom.
Ja és abban még rádió sincs !
[ Szerkesztve ]
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Colos1
őstag
válasz snecizero #653 üzenetére
Nekem Alphám van...
Amúgy az Ace4 tényleg nagyon jó, ezért ajánlottam neki De nem jobb a kijelzője, és nem szoktam rádiót hallgatni Meg nem tudtam mappákat létrehozni az alkalmazás fiókban
Már az első nap probléma volt a hálózatledobással, csináltattam egy szoftver újratelepítést Kies -el, előtte-utána teljes visszaállítással. 4-5 napig jó volt, aztán megint elkezdte. Már kapott új SIM -et, ha azzal is ledobálja, akkor küldeni fogja vissza cserére.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Dyrg
aktív tag
válasz snecizero #653 üzenetére
Jajj de benézte ezt a kolléga! az tény,hogy irreálisan sok, (akkor inkább egy s4) de a két telefon (alpha,ace4)azért nem egy kategória...
Próbáltam megint root-olni frissített progikkal (mint pl. Chimera tool) de még mindig semmi...xda-n is érdeklődtek már utánna de ott sincs válasz rá....
[ Szerkesztve ]
-
Colos1
őstag
Ennyiért én sem vettem volna meg
De szerintem nem az Alpha irreálisan sok, hanem az Ace4 irreálisan kevés
Miért nem tudok az Ace4 -en könyvtárakat létrehozni az alkalmazásfiókban? Nem lehet, vagy én nézzek szét jobban?
Amúgy ha nem jutottam volna hozzá igen kedvező konstrukcióban az Alphához, most nekem is Ace4 -em lenne
Egy gondom van vele, de ha az enyém lenne, Telenoros volna, amelynél nem állna fenn az a probléma, hogy tele van szemetelve a ROM -ja. Sajnos a Tré ezt nem tudja kihagyni. Alphánál is, a gyári függetlenen és a Telenoroson már kint az NK3 ROM, míg a Trésen valami 3 verzióval ezelőtti összeszemetelt sz@r van
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
bepe79
addikt
A Trésen mennyi a szabad hely, ami van az usernek? A cikkben említett 5.5-6.0 GB, vagy telehányták minden f.ssal, és ennél a telójuknál is 3-4 van szabadon?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
vgyurma
újonc
Sziasztok!
Van valami, amit úgy látom, még senki sem említett.
A készülékben nincs iránytű!
Sok alkalmazás így hasznavehetetlen, többek között a navigáció sem az igazi.
Érthetetlen számomra, hogy maradhatott ki... -
Colos1
őstag
-
Bence82
csendes tag
Nagyjából végigolvasgattam a hozzászólásokat, véleményekre vadászva és ahogy nézem többnyire pozitívak.
Most készülök(legkésőbb karácsonyra) Ace 4-et venni, a voda honlapján 4gb-osra írták, ahogy olvastam viszont ez elírás lehet. Szerencsére. (vagy nem?)
Lenne még viszont néhány kérdésem: Ki lehet kapcsolni a 4g-t, hogy kevesebbet fogyasszon(lehet buta kérdés, de én nem tudom)? Most sima SIM-em van, hogy lehet microSIM-et csináltatni, illetve mibe kerül? Olvastam olyat, hogy kisebbre kell vágni, most ez komoly? Van egy haverom, aki így ráb*szott, mert szarul vágta és folyamatosan elmozdul. De azt hittem ez csak gány megoldás.
Néztem hozzá eBay-en tokokat, vett már onnan valaki? Vagy lassan várható a boltokba?Egy dolgot nem értek amúgy. Minek fikázzák össze vissza a telefont, az S5-höz, meg a többi csúcsmodellhez viszonyítva, amikor köszönő viszonyban sincs a két kategória? Ezt én nem értem, de komolyan. A teszteket olvasva negatívabb érzésem volt mint a Trend Plus tesztjeit olvasva, annak ellenére, hogy ez egyértelműen jobb teló. Ja amúgy eleinte Trend Plust akartam venni(30 ezer kb), aztán mikor láttam, hogy a meglévő előfizumhoz 60 helyett 37 ezer az Ace 4, emellett döntöttem.
Amit meg a teszteken olvastam, hogy hiányoznak a közelség-, meg fényszenzorok, aki ezen fennakad egy ilyen telefonnál.. Ahogy valaki más is írta előttem: megszokás kérdése. Nálam meg egyáltalán nem esz baj, mivel jelenleg S5230-am van...[ Szerkesztve ]
-
snecizero
senior tag
A navigáció tökéletesen működik. Nincs vele semmi probléma. Vannak olyan user emberkék akiknek be tudják mesélni azt. Hogy bizonyos alkalmazásokra mennyire nagy szükség van és ezért plus fizessen 50000 ft al többet.
-
asdf_
veterán
Kozelsegerzekelo szenzor hianyaval kapcsolatos kerdes: ha ki van hangositva a telefon (pl. amikor kulonbozo automatas menukben van az ember es gombokat nyomogat a kivant menuhoz/mellekhez), akkor ugye nem lockolja le par masodperc mulva a a kepernyot a telefont, hanem a beallitasokban ervenyes 15-30-60 sec alatt zarja le a kepernyot? A logika ezt diktalna, de sose lehet tudni (merugye a logika azt is diktalna, hogy nem sprorolunk egy rohadt proximity sensoron )
-
snecizero
senior tag
Igen. Gyakorlatba ezt úgy tudod elérni, hogy hívásnál kétszer kocc a kijelzőre és utána gyorsan a fizikai home gombot megnyomod. Onnantól kezdve már az általad választott idő után zár le a képernyő. Kihangosításnál sem zár vissza a képernyő. Gyorsan hozzá lehet szokni szerintem. Nagyon szeretem ezt a megoldást. Köszi samu. Jó ez mert így te uralod teljesen a telefont.
Jobb egy kézi váltós mint egy automata.
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz snecizero #665 üzenetére
Igen, de a koppantas utani home gombbal akkor viszont rogton hatterbe is raktam a hivast a kijelzorol, ezaltal pedig a billentyuzetet is, pont azt, amiert ebren akarom tartani a kepernyot, hogy meg tudjam nyomni az adott szamot, jol gondolom?
Magyarul hivas utan duplakopp, home gomb, redony lehuz, hivasba beleklikkel a modszere annak, hogy normalisan lehessen hasznalni a telefont a fenti esetben, es ekkor mar el is jutottam addig, hogy rabokhetek a kihangositas gombra, es ha ki van hangositva, akkor mar nem zarja le, csak a screen on timeout lejarta utan, vagy meg onnan is koppintassal kell majd visszajonni, hogy szamokat nyomogathasson az ember (1-es gomb, lakossagi ugyfelek, 2-es gomb, uzleti elofizetok)?[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
No, elmentem, megnéztem, kipróbáltam, hogyan működik ez. Hamar megszületett, hogy ki van zárva. Szerintem ritka nagy hülyeség egy valószínűleg párszáz forintos alkatrész kispórolásával vevőket bukni, de hát ők tudják... (igazából a pillanatot sem tudom elképzelni, amikor ez a marhaság kipattant valaki fejéből)
-
bepe79
addikt
Valószínűleg az Ace4-et vevő userek tizede sem tudja, hogy kimaradt belőle a proximity szenzor. Mariska néni a T-Pontban nem ilyen alapján fog dönteni, hanem a tetszik / nem tetszik és az ár alapján. A legtöbb felhasználó még a magok órajelével és a RAM méretével sincs tisztában, nemhogy ezzel.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
ttiimdr
tag
Ace 4 vagy S3 neo??? Győzzetek meg!
Ace 4 mellett csak az új soc-gpu szól, az viszont nagyon kellene mert nagyon hasít a telefon állítólag.
Képernyő felbontásától picit félek, de élőben kellene látnom, lehet nem is akkora para,, -
st6969
őstag
Csinált-e már olyat valaki, hogy kilőtte a telefon képét Samsung smart tv-re? Nem a video és kép átjátszásra gondolok, hanem a komplett, telefon képernyőjén lévő képet megjeleníteni a tv-n. Nekem nem jött össze, én azt hittem, ehhez a wifi direct kell, amit viszont tud a telefon, de valamiért nem is találja meg a tv-t.
Lehet ilyet csinálni egyáltalán ezzel a készülékkel? -
Gabisan
tag
Hi All! Mukodo root megoldas meg mindig nincsen?
Gabisan®
-
snecizero
senior tag
Ace 4 használok ,de a mi a Neo mellett szól: Nagyobb kijelző, állapot jelző, 8 kamera. Az Ace 4 az talán olcsóbb és akkor nem igen éri meg a Neo. Meg még amit észre vettem a Neonál ,hogy a kijelző hiába super amoled nagyon elszúrták a beállítását. A youtuben láttam egy S3 és S3 Neo összehasonlítást. Ott látszott a különbség. Az Ace 4 nek álom szép színei vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Cshokee
újonc
Üdv! első generációs ace-em szeretném lecserélni, úgy gondoltam maradnék a samu-nál, eddig kinézett készülékek az ace4 és az s4 mini (nálam is mint ahogy fentebb is olvastam már) csak én részletre venném és kb 300ft-al lenne drágább az s4 mini... Plusz még nézegettem a s4-et is csak nem tudom megérné-e mivel az már havi szinten +2-3ezer lenne. Vélemények?
Átlag felhasználó lennék , szval a hagyományos telefonhasználat mellett, net, közösségi oldalak, minimális navigáció, esetleg játékok, sokat utazok úgy h zenehallgatás, e-book olvasás ami hirtelen most eszembe jutott.... -
Mawyx
őstag
Sziasztok!
Van itt valaki, akinek nem úgy tetszik a teló, hogy 1 órája vette és tulajdonképpen még ki se bontotta hanem használja egy ideje? Nem lassul be? Lehet rajta telefonálni? Netezni? Ne adj Isten ezt egyszerre? Azaz ha netezés közben csörög, akkor sikerül felvenni imádkozás nélkül?Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
Galaxy S1, kész szenvedés már. ha töltőn van, akkor meg mindent zokonvesz, kiidegel már, de elkeserít, hogy másfél évet birt, nem tudok ilyen sűrűn másik készüléket venni. Már kiolvastam az egész internetet, minden telóról lehet rosszat olvasni, nincs olyan ami ne fagyna. Ha 3 hónap után ez is elkezdi, akkor ugyanott állok ahol a part szakad, azért én nem veszek új telót fel havi fizetésért, hogy 3 hónap után az is elkezdje ezeket vagy még korábban.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Dyrg
aktív tag
Szia! Én az elsők között voltam aki vett ilyet, és felüdülés volt az előzőekhez képest. Ezzel a hardverrel röccenés sem volt, akadásról ne is beszéljünk szinte 0 várakozási idő, bármit kérek tőle, bármilyen helyzetben... Erre a felbontásra nagyon pöpec, csak hát netezésre már kevés ez a felbontás... lassan 2és fél hónapja nyúzom, de eddig egy rossz szavam nincs rá, persze ki lehet fogni gyárilag szart is, de ezzel mindegyik így van...
Cshokee: neked kell eldönteni, hogy prémiumot veszel, vagy sóher vagy és elég neked az Ace4. (Az s4-et nem lehet egy lapon venni az Ace4-el...) A 300ft a minire, franc tudja, abba csak 2 magos proci van, a többi dolog jobb nála, meggondolandó lenne az is. Támogatási szinten előnyösebb a mini, és persze van benne érzékelő(k) 1,5gb ram, nagyobb felbontás, stb...
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
arról vmi hír van, hogy lesz e rá hivatalosan 5.0?
Mondjuk azt nem értem, hogy egy azért nem legolcsobb teloból a proxy szenzor hogy maradhatott ki. Ó a régi szép idők amikor még nem volt azt ha szerencsétlenül raktam fejjemhez a fülemmel már le is raktam...
vagy mégjobb ki is hangosítottam és a fülembe ordították, hogy szia...[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Attix70
aktív tag
Sziasztok !
Gazdija lettem egy ilyen telónak.
Hol tudom a +1 év garit regisztrálni ?
Üdv,Atti[ Szerkesztve ]
Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
Bence82
csendes tag
Na, végre megvettem a telefont. Nagyon tetszik, bár még szerintem a felét se tapasztaltam ki...
Ennek ellenére van két kérdésem: Lehet mappát titkosítani, avagy kódolni? Vagy valahogy a tartalmát(képeket)?
A másik pedig gps-el kapcsolatban: iGo-t lehet tenni a telefonra? Ez a program fizetős, ugye? Csak mert szeretném úgy használni, hogy ne kelljen hozzá mobilnet, és úgy tudom ezzel a programmal lehet ilyet csak.
Köszi előre is a válaszokat. -
Bence82
csendes tag
válasz AngeloDivina #689 üzenetére
Ja ezt is meg akartam kérdezni. A vodánál alapból 2 év garancia van az Ace 4-re. Ezen felül akkor regisztrálva lehet még 1 év?
Még valami: Valami excel szerű programot lehet felrakni androidra? Gondolom konkrétan excelt nem lehet, de valami androidos megfelelője van? -
Attix70
aktív tag
válasz AngeloDivina #689 üzenetére
Megoldottam, bár a samsung.hu oldalon nem igazán találtam meg. Guglival kellett keresnem.
Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
snecizero
senior tag
Lassan már én is 1 hónapja nyúzom a kicsikét. Nagyon pöpec kis cucc. Nagyon eltalálták ezt a hardvert és szoftvert. Nagyon jól összedolgoznak. Játék közben nem tapasztalok melegedést. Ezt tényleg jégkockával megy. Nem akad ,nem gondolkodik, nem könyörög, nem fagy stb. Teszi a dolgát és nem bántam meg.
Gyerekek a youtube nak az a nagy baromsága hogy nem lehet HD be nézni videót hát az már szánalmas.
Mondjuk találtam rá megoldást ha valakinek kell segítség akkor csinálok egy videót erről úgy könnyebb.Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
bepe79
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítségeket a döntésben, nem vártam tovább, és megrendeltem a készülékem a T-től, hónapok óta olvasom az összes tesztet és nézem a webshopot minden nap. Végül egy fekete (feketés) Ace 4 lett a vége, azt hiszem, nem fogok csalódni. Elvileg holnap megérkezik.
-
retina
tag
EZT találtam.
ACE Style LTE nálunk ACE 4 néven fut.Talán működhet.retinamotors Bt.robogó alkatrészek,robogó bontó,robogó szervíz.Motorok itt:https://www.facebook.com/retinamotors
-
Patrik:D
újonc
Sziasztok!!!
Kedden lettem boldog Ace 4 tulaj.
Egyenlőre csak pozitiv dolgokat tudok róla mondani.
A Telenornál vettem a masinát és direkt rákérdeztem hiàba mondtátok el egy csomóan hogy 8GB azért biztosra akartam menni.
Szóval haza értem és rögtön eljezdtem tesztelni.
Mióta meg van egyszer nem akadt meg pedig eléggé belaktam
Rögtön ugrik minden érintésre.
Mondjuk nekem ez a telefon nagy újdonság eddig egy samsung galaxy y nevü telefin volt a birtokomba
Ami nekem nagyon pozitiv csalódás volt hogy játékra tókéletesen lehet használni
Már kb. fél éve vettem meg a modern combat 4 játékot tabletemre csak sajnos az gyenge volt hozzá
Félve töltöttem le de azt kell mondjam 9. Mission-nél tartok és egy laggot nem tapasztaltamBocsi ha vannak elütések a telefonról irtam 😊
-
whiskeys
őstag
Nekem sokat lefagy amikor írok, a gyárival is meg a SwiftKey-el is... Idegesítő
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest