Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
őstag
Sziaszto!
Nézegetek barátnőmnek készülékeket. És Vagy Ac4 vagy S4 mini lesz a kiválasztott. Az Ace 4 újabb chipsetes, de valamiért az S4 a drágább. Melyiket érdemesebb venni?
Köszönöm
-
patatics93
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék Telenoros, Ace 4 tulajoknál, hogy a telenor honlapon feltüntetett adatok mennyire valósak? Pl: Elülső kamera VGA? A belső memória 4 GB? 1800-as az akku?
Köszönöm a válaszokat és elnézést a lustaságomért, hogy nem olvasok vissza!
Rendkívül szimpatikus a készülék ár érték aránya és fontolgatom a megvételét, másik esélyes a Huawei y550
[ Szerkesztve ]
-
rodi81
tag
válasz patatics93 #605 üzenetére
Szia!
A paraméterek a következők:
Qualcomm Snapdragon 410 64 bites processzor 1,2 Ghz-re skálázva
Grafikus gyorsító Adreno 306
RAM 1 GB
Telefon belső memóriája 8GB amiből 5,5-6 GB felhasználható (bővíthető akár 64 GB-os kártyával)
Kijelző:4,3 hüvelykes 480 x 800 pixeles (217 ppi) Super-AMOLED
Elülső kamera VGA felbontású,hátsó 5 MP-es led vakus
Android 4.4.4 KitkatNincs benne: ledes értesítés,fényérzékelő,közelség érzékelő
Ja és micro SIM kártyás,szerencsémre megkérdezte a Telenoros ügyintéző a vásárlásnál,így megkímélt egy potya utat nekem mert eszembe sem jutott volna.Kivágta a normál sim karimat hogy bele paszszoljon és már kész is volt.Én kb. egy hete használom és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Amúgy jövő március-április környékére várható az Android 5 Lollipop frissítése erre a készülékre.Üdv!
-
Sakuracon
újonc
Egy ilyen és egy Alcatel Idol 2 s között gondolkozom hétfőn megyek valamelyikért úgyhogy jól jönne valami tanács srácok. Köszi a segítséget előre is
"A kegyelem emberi kiváltság... és felelősség"
-
i3C
csendes tag
Ha az ár nem számít és 4,3-as telót akarsz, akkor vegyél Z1C-t
Node komolyra fordítva a szót, ha az ár nem számít, akkor már fogósabb a kérdés. A családban van mindkét készülék, és a mindennapi átlag felhasználásra mindkét telefon teljesen alkalmas. Olyan apróságok, mint az infraport, vagy a közelségérzékelő adott esetben hiányozhat az embernek (bár utóbbi szvsz csak megszokás kérdése). Ellenben az S4 mini már egy másfél éves telefon, valószínűbb, hogy az Ace 4 tovább lesz támogatva szoftverileg. Ezt vetíti előre a benne lévő zsírúj Soc is. Illetve, hogy eleve a legfrissebb KitKat-tel került forgalomba.Summa summárum, ha az ár nem számít akkor _szerintem_ abszolút egyéni preferencia kérdése, hogy melyiket vegyed. Rosszul nem jársz egyik készülékkel sem.
-
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek dönteni légyszíves, mert nem tudok!! Samsung galaxy Ace 4, vagy LG F70-et vegyek szerintetek? Az LG sokkal jobban tetszik, plusz van benne tök jó pofa funkciók... De viszont a Samsungnak több a tárhelye, szebb a kijelzője, frissebb... -
rodi81
tag
válasz patatics93 #609 üzenetére
Ezen a külföldi oldalon írják a Lollipop frissítés tervezett ütemtervét Samsung telóknál:
http://www.christianpost.com/news/android-lollipop-for-the-samsung-galaxy-s5-scheduled-for-2015-129316/Ugyebár Magyarországon kívül a teló Galaxy Ace Style néven fut.Az utolsó mondatban írják.
Valamelyik magyar oldalon is írták már de arra sajna már nem emlékszem hol. -
zolem
aktív tag
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
A feleségem használ egy ilyen mobilt és van vele egy érdekes hiba. Néha a médiának nincs hangja, pedig kéne lennie. Ilyennel találkozott már valaki?
-
bepe79
addikt
Ace 4 avagy Huawei G6?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
A rózsaszínebbik T-nél venném, díjcsomaghűség nélkül, csak a 2 éves készülék-törlesztéssel. Jelenleg az Ace4 59 760 Ft, a Huawei G6 pedig 34 990 Ft.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
rodi81
tag
Pár külföldi oldalon olvastam a frissítésről de a Samsung hivatalosan még nem erősítette meg.
A telefonnak 4 magos 64 bites processzora van. Talán ezért is valószínű a frissítés mivel az új Android 5.0-át már 64 bites támogatással fejlesztgetik így nagyon remélem ez a teló is felfrissül rá. -
bepe79
addikt
A cikkben mikor lesznek kijavítva a méretek pl? Ugyanis mint már tudjuk, ez: "A sorozat legújabb tagja 121,4 x 62,9 x 11 milliméteres dimenziókkal és 130,3 grammos tömeggel hívja fel magára a figyelmet" nem áll, ezek nem az új Ace4-nek a méretei (legalábbis nem a hazánkban, és nem a most szolgáltatóknál megvásárolhatónak a méretei).
-
nagyúr
Gyerekek ennyire új lenne ez a telefon, hogy még tok se nagyon van hozzá?
Függetlenítésről, romcseréről vmi info?
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Én ilyen tokot rendeltem, nem teljesen puha, kicsit ridegebb, ezért nem cuppan rá úgy, mint a puha szilikonok, de teljesen stabilan áll rajta. Hajlékony, puha, csak nem annyira, mint a friss sziló.
A kivágások jó helyen vannak, a bekapcs gombnál kicsit szokatlan de szokható, kényelmes viselet. Most rendelem a másodikat.
357 Ft
Kicsit sokáig tartott mire ideért, de jó cucc.
[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
Sziasztok!
Van valakinek felesleges fóliája? 2-3db-ot megvásárolnék (viszonylag sürgősen).
(Szilikon tokra is vevő lennék, de azt nem 6-osával szokták ebay-en árulni...) -
snecizero
senior tag
Ezt kukkoljátok meg---------------------->Ütésálló tok+fólia+ceruza.vatera Szerintem jó ár érte !
Ne tévesszen meg senkit a kép ! Ez tényleg az Ace 4 hez van. Nem én árulom csak gondoltam megosztom veletek. Lehet ,hogy én is veszek egyet.
[ Szerkesztve ]
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Dyrg
aktív tag
válasz snecizero #639 üzenetére
De engem akkor is megtéveszt... más a háta, meg ebbe vannak szenzorok, fóliát is mást kaptam pedig típusazonost írtak, úgyhogy az a biztos ami tényleg rámegy, 3rugóért meg nem vennék zsákbamacskát...
Találtam egy használható progit a képernyő ébrentartására. Gravity Screen on off. Ez már szerencsére nem eszi az akkut úgy mint a smart screen on off... elég sok mindent be lehet állítani, a leglényegesebby hogy telefonálás közben is működik, és az apróbb mozdulatokat figyelve bekapcsolva hagyja a kijelzőt. Majd lehet csinálok erről is egy kis videót.
Megvenni és megszerelni...
-
st6969
őstag
Beszélgetés közben a max. és eggyel lentebbi hangerőn elkezd recsegni a hang. Mindegy, milyen készülékről beszél a másik fél (újabb, vagy régebbi). Nálatok is?
Más: észrevettem, hogy a bluetooth megszakad a telefon és az autórádió között (a régi telefonnal sose volt ilyen gond Huawei Y300). Ez előfordult mással?
-
Essien
aktív tag
Esetleg ha valakinek kell egy átlatszó szilikontok akkor ìrjon privit 1000ft es ujpesten veheto at.
-
Colos1
őstag
Sziasztok!
Az egyik ismerősömnek vagyon ilyen készüléke, és mindig eldobja neki a térerőt. A telefon Tré -s.
Ez csak a szokásos szoftverhiba, vagy egyedi eset?Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
diegho
nagyúr
Most vettem meg karácsonyra a páromnak egy fehéret a telenormál. Meg kell mondani elég szép teló ez fehérben. A kijelző is rendben van, hiába kicsi a felbontás. 26-ért flottában erősen best buy gyanús.
-
bepe79
addikt
A T 2 naponta akcióz le egy jelenleg árult készülékét (20% online kedvezmény) dec. 23-ig, így én még várok vele, ha az Ace4-et is leakciózzák, akkor lehet, ezt veszem meg. Bár így, hogy a többinél is esély van arra, hogy az ár 1/5-ét elengedik, így más készülékek is képbe kerülhetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest