Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz hyperspale #7942 üzenetére
Akkor biztos, hogy nem gyári új.
(#7941) bad-Mc2: GB-n is csak az SD-ről kellett egy zip emlékeim szerint
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
Nem, szerintem jobban jársz ha felrakod a tiszta telenoros JB romot (előtte persze nullázd a countert), mert eléggé moddolt a készüléked.
A Supersu a roothoz kell, "jobb helyeken" akár meg is vonhatják miatta a garanciát.GB-n előbb fel kell rakni egy custom kernelt (növeli a countert) amiben CWM van és utána jöhet a zip.
[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
Nincsenek, gyári rendszer nem rootolt és rom managert sem tartalmaz aminek futtatatásához root kell, úgyhogy amit bad-Mc2 írt detto ez ugrott be nekem is.
-
coyote55
őstag
Ha sikerül "visszacsinálni" az üzletet (hú de ronda szó!) ennek az üzletnek a közelébe se menj többé!
Memento Mori!
-
Mik972
csendes tag
Kedves hyperspale!
Szerintem ne húzd az időt mindenféle visszaállítással, hanem sürgősen csapd a képükbe a telefont, és próbáld visszaszerezni a vételárat - mindenképpen!
Ugyanis két eset lehetséges:
- ha azért került feketelistára, mert lopott, akkor tök mindegy, hogy milyen szoftver van rajta!!!! Ez rendőrségi ügy, ezzel érvelhetsz. (Remélem van valami "izéd" amivel bizonyítod, hogy onnan vetted?!)
- ha "mókolás" miatt tiltották le, akkor viszont nincs fogalmad sincs, hogy hová kellene - milyen "mókolt" állapotba - visszaállítani a készüléket! De egyébként is nehezen tudom elképzelni, hogy visszaviszed, megnézi az eladó, és azt mondja: igen, ez a mi mókolásunk! Ha meg visszaállítod a gyárit, akkor meg jót röhög a markában, mert tudja, hogy te is sáros vagy, és ha nem vagy jó színész - márpedig ha ide írtál, nem nagyon tudsz hazudni - akkor el vagy veszve!Ha az üzlet 09.20 után köttetett, akkor semmi gond, hiszen akkor még nem nálad került feketelistára.
Ha előtte, akkor csak a határozott fellépés segíthet!
Ne feledd: ők tudják, hogy sárosak! Ha meg eredetileg függő telefont vettél függetlenként árulva, akkor meg mit kell bizonyítani? Kit érdekel, hogy te hozzányúltál-e vagy sem, hiszen ők biztosan hozzányúltak!Sok sikert a pénzed visszaszerzéséhez!
Ez a véleményem, de azért kíváncsi vagyok mások véleményére is!
Üdv: Miklós
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest