- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik972
csendes tag
válasz hyperspale #7942 üzenetére
Kedves hyperspale!
Szerintem ne húzd az időt mindenféle visszaállítással, hanem sürgősen csapd a képükbe a telefont, és próbáld visszaszerezni a vételárat - mindenképpen!
Ugyanis két eset lehetséges:
- ha azért került feketelistára, mert lopott, akkor tök mindegy, hogy milyen szoftver van rajta!!!! Ez rendőrségi ügy, ezzel érvelhetsz. (Remélem van valami "izéd" amivel bizonyítod, hogy onnan vetted?!)
- ha "mókolás" miatt tiltották le, akkor viszont nincs fogalmad sincs, hogy hová kellene - milyen "mókolt" állapotba - visszaállítani a készüléket! De egyébként is nehezen tudom elképzelni, hogy visszaviszed, megnézi az eladó, és azt mondja: igen, ez a mi mókolásunk! Ha meg visszaállítod a gyárit, akkor meg jót röhög a markában, mert tudja, hogy te is sáros vagy, és ha nem vagy jó színész - márpedig ha ide írtál, nem nagyon tudsz hazudni - akkor el vagy veszve!Ha az üzlet 09.20 után köttetett, akkor semmi gond, hiszen akkor még nem nálad került feketelistára.
Ha előtte, akkor csak a határozott fellépés segíthet!
Ne feledd: ők tudják, hogy sárosak! Ha meg eredetileg függő telefont vettél függetlenként árulva, akkor meg mit kell bizonyítani? Kit érdekel, hogy te hozzányúltál-e vagy sem, hiszen ők biztosan hozzányúltak!Sok sikert a pénzed visszaszerzéséhez!
Ez a véleményem, de azért kíváncsi vagyok mások véleményére is!
Üdv: Miklós
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest