Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Skynet

    senior tag

    Hali Mindenki!

    Akadt egy kis problémám: korábban írtam, hogy a telóba egy 32GB (sandisk ultra c10 sdhc) kártya került. Eddig nem is volt vele probléma, viszont az utóbbi pár napban teljesen random gondol egyet a teló és mintha eldobná a kártyát, ezt 2 dolgon veszem észre: mikor olyan dolgot indítok el, ami olvasna a kártyáról, pl. galéria, zene, feladatkezelő bármi, akár 4-5sec mire megnyita a dolgokat. A másik feltűnő dolog, hogy pl. feloldom a zárképernyőt, majd azt látom az értesítési sávban, hogy "fut a médiakeresés" meg sikeresen befejeződött stb.

    Totál úgy csinál a teló, mint mikor frissen beteszek egy sd kártyát :U Adatvesztésem sincs, tökéletesen működik a cucc. A kártyát notival teszteltem, hibátlan.

    Ez a gond csak pár napja jött elő, emlékeim szerint nem telepítettem közben semmilyen plusz alkalmazást, magával a telóval sem volt gond, tegnap mondjuk volt egy "kamera hiba" üzenet mikor szerettem volna lőni egy képet, ezt csak újraindítással tudtam orvosolni, nem hinném, hogy ez összefügg a memóriás gonddal.

    2-3 naponta a teló újra van indítva, érintetlen root nélküli (eddig még) soha nem mókolt teljesen gyári telenoros 2.3.6 GB van rajta I8160XXLL2.

    Találkoztatok már ilyennel :F Érintkezési hiba lehet? Vegyek 2K-ért egy konktakt spary-t és fújjam le a kártya érintkezőit vagy mit lehet kezdeni ezzel :F Baromi idegesítő, hogy mivel a kártyám sem mindig elérhető, néha még a csengőhangom is más stb...

Új hozzászólás Aktív témák