Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vittorio7

    őstag

    Tegnap délután kicsit körbenéztünk az Oktogon közelében Samsung i8160 Galaxy Ace 2 keresés céljából!

    Az első üzlet az xxlgsm volt amit megnéztünk! Itt 59000 Ft-ért bolti garis, 63000Ft –ért gyári garis +6000Ft-ért gyári tartozékok is járnak! És ehhez már biztosan van magyar nyelv is!

    Az xxlgsm-mel szemben a körút túloldalán is van egy mobil üzlet, ott a gyári garis Ace II 68000Ft! Előttem hívták fel a beszállítójukat, azt mondta nincs headset a csomagban!

    A vip-phone-nál a bolti garis az 58000Ft, de ha jól emlékszem, a szoftver frissítéseket, lehet, csak ők tudják megcsinálni a boltban! A gyári garis teló viszont 76000Ft!

    Ezután irány a Samsung boltja a westend-ben! Itt 75000Ft mondtak, és azt, hogy nincs headset a csomagban. Nem volt egy Ace II-jük sem készleten, úgyhogy nem tudtuk megnézni, hogy valóban mit takar a teli doboza!
    Úgy gondolom, hogy igazán nem álltak a helyzet magaslatán az eladók, mert a samsung tájékoztató szórólapján is /amit az üzletben kaptam/ ez van: A csomagban megtalálható kiegészítők: Akkumulátor 1500mAh, hálózati töltő, adatkábel, sztereó fülhallgató!
    Abban viszont megnyugtattak, hogy a bolti garis telefont, nem javítják, és ha megszűnik a kisbolt akkor vele ugrott a garim!

    Ezután a telenorhoz vezetett az utunk! Itt 75000Ft mondtak ha csak teli kell előfizetés nélkül!
    Itt viszont legalább már meg tudtuk nézni az Ace 2! Csak feketét forgalmaznak, és volt gyári füles, de fehér!

    Úgyhogy psajti minden szava igaz:” az a baj hogy egy bolton belül is van többféle árban a telefon, többféle verzióban... vagy csak német nyelvű, vagy tartozék nélkül, vagy bolti gari, vagy legdrágább ugye a fullos teló gyári garival.”

    Azoknak igazuk van, akik azt mondják, hogy 70000Ft alatt nehezen kapunk gyári garisat, minden tartozékkal!

Új hozzászólás Aktív témák