Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz csiziga #5450 üzenetére
Szia! Én azt javaslom, hogy valamelyik korai nougat romot tedd fel, mert - legalábbis szerintem - azok voltak a legstabilabbak. Biztonsági szempontból természetesen a legutolsó nougat valamivel jobb, de emlékeim szerint a legelső nougat rom volt a legstabilabb, azóta csak romlott (sajnos már arra sem tudok visszatérni a bootloader miatt).
Odin-nal tudod feltenni a hivatalos romot, ez nem hackelés, és nyugodtan megpróbálkozhatsz magyar független rommal, legfeljebb ezután a ramadánt neked kell majd fejben tartani.
A lényeg, hogy a dual SIM-nek megfelelő romot tedd fel.
Symbian forever! Ma is visszasírom a Nokia E51-emet. -
Sakira
tag
Sziasztok! Most tényleg nincs semmi megoldás erre a wifi problémára? Nekem rendszeresen nem csatlakozik wifire a frissítés óta, szinte használhatatlan a telefon, mert nincs mobilnetem.
-
pcnet
addikt
Wooo, a jó kis 6600! Én is vele kezdtem okostelefonos pályafutásomat. Első havi fizumból vettem. Később lett E61i-m. Mindegyiket imádtam.
Sakira:
Hogy félig on is legyek, tegnap a OnePlus 6-om rendesen rámijesztett! Csatlakozott wifire, de nem volt net. Routert többször újraindítottam, mert szokott gond lenni vele rendesen. (Telekomos Sagemcom) De semmi! Aztán ézrevettem, hogy mobilnet sincs. Hívni tudtam vele. Újraindítottam, semmi. Kikapcsoltam, pár perc múlva vissza, semmi. Kivettem a SIM-et, majd vissza tettem és jó lett. Lett wifi és mobilnet is. Nem tudom mi lehetett a baja, hogy se wifi se mobilnet. Azóta jó. Egy próbát megérhet, veszteni való nincs.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
KPistike
aktív tag
válasz szucstom #5460 üzenetére
Kolléga, amit figyelmen kívül hagytál, hogy ez már ...CSG5 verzió, a ...CSF2 utáni - valamint pcnet jelezte e fórumon elsőként a júniusi frissítést Tehát Ő a kivétel - jómagam is azért, mert ahogy JV csoportos Q6-on, sajáton is rég tiltott az automatikus frissítés.
K. P.
-
pcnet
addikt
válasz KPistike #5461 üzenetére
Így van, ez már a wifi hibát okozó frissítés utáni frissítés. Tehát e hónapban a második. Feltettem, eddig minden rendben. Kíváncsi vagyok, akiknek wifi hibája volt, ez a frissítés javítja e? Biztosan, mert csak úgy nem adnának ki egy hét alatt 2 frissítést.
-
KPistike
aktív tag
"Kíváncsi vagyok, akiknek wifi hibája volt, ez a frissítés javítja e?"
Valami ilyesmit gyanítok benne én is, mert elég kicsi a 19-én kiadotthoz képest, valamint maradt a biztonsági szint.
Ilyenkor az a szívás, ha más, "védelmünk érdekében" beállított módosítás a hibásodott wifis telefonra nem tölti le mobilneten ...Szerk.: Valamint szinte minden európai Telekom kiadta múlt hétre a ...CSF2-t, gondolom, ...CSG5 is mostanra terjesztésre került. Bár én még hanyagolom a telepítést
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
szucstom
őstag
válasz KPistike #5461 üzenetére
Üdv kolléga
Magyarán, ha így kora reggel ébredés után jól fogom fel, ez a hiba az előző updateben is benne volt? Nálunk erre nem panaszkodott senki csak a csg5 után.
JV csoportos Q6-on, sajáton is rég tiltott az automatikus frissítés.
A Q6 -ot inkább hagyjuk, nem pazarlok rá egy szót se. Azzal is csak a gond van felénk.
A saját készülékén az ember meg nem biztos, hogy letiltja.PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
KPistike
aktív tag
válasz szucstom #5464 üzenetére
Jó reggelt, Kolléga!
Igyál még egy kávét, és fogd a nyuszira
Ezután idézek Tőled innen: "egyébként igen, a CSF2 a rossz, CRK3 a jó."
Vagyis a belső levél és a Te bejegyzésed is a ~100 MB-os, 19-e körül kiadott frissítésre hivatkozik, amelyben a hiba van - az OTA-n ~23 MB-os CSG5 utána jelent meg (forrás)Q6 gondok vegyesek, gyanúm szerint a management rendszer okozza a sziszifuszt - igazából azon példára utaltam, hogy a leírásunkban is szerepel a rendszer frissítésének kikapcsolása első internet kapcsolat előtt.
fjani1981 @ 5466: Akkor a Te készüléked az ismert második kivétel.[ Szerkesztve ]
K. P.
-
törölt tag
A CSG5 -el van probléma? CSF2 van fent ..az jó és nem volt gond a wifivel.
-
csiziga
újonc
-
szucstom
őstag
válasz KPistike #5465 üzenetére
Q6 gondok vegyesek, gyanúm szerint a management rendszer okozza a sziszifuszt - igazából azon példára utaltam, hogy a leírásunkban is szerepel a rendszer frissítésének kikapcsolása első internet kapcsolat előtt.
Van ott más gond is. Konkrétan nálunk elég sok "rejtély" van. Az mdm az meg hol jó hol nem, mivel sokszor totál mást mutat mint irl van. Mostanság pl az lte hálózat szűnik meg akár órákra Q6 esetén.
Na de ennyit erről a samsungos topikbanPS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
Sakira
tag
Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki megjavult a wifi probléma a mostani frissítéssel.
-
Midas 22
csendes tag
Sziasztok!
A legújabb frissítéssel nekem is elmúlt a wifi hitelesítési probléma. Érdekesség, hogy csak a saját otthoni hálózatomra nem tudtam csatlakozni, több másik wifire sikerült. Szerencsére nem szántam el magam a factory resetre, úgy tűnik, az sem segített volna
Üdv.
Midas -
krisz77
tag
sziasztok Samsung a3 2017 milyen üvegfoliát érdemes venni?
-
Pete55555
addikt
Sziasztok!
Gondolkozom egy ilyen telefon vásárlásán, mivel méretben ideális lenne. (Jelenleg Mi A1 van, de utálom mert nagy)
Mennyire használható a mindennapokban, gondolva a 2 Gb memóriára?
Nem vagyok Hardcore felhasználó, net, messenger(lite), kamera - ennyi amit főleg használok.
Ujjlenyomat olvasó mennyire biztos?
Értelem szerűen használtat vennék, akku mennyire bírja 1-2 év után?Előre is köszi a válaszokat, illetve ha vásárláskor van még 1-2 dolog amit ajánlott megnézni a típusnál, kérlek ne tartsátok magatokban
Ui: Esetleg még az A5 2017 jöhet szóba, ott ugye erősebb a hardver, nagyobb az akksi, csak az már megint elég nagy, bár jóval kisebb, mint a Mi A1.
...Szeretem leracsniztatni...
-
tomazin
veterán
válasz Pete55555 #5476 üzenetére
Hát ha ezt 2 hete beírod, akkor rádírok, hogy cseréljünk, ui. én a1-re váltottam
Memória: Játékoknál kilőtte őket szinte azonnal, ha elváltottál, ezt az a1 nem teszi. De ha ilyen röcögésre, lassulásra gondolsz, akkor nincs.
Ujjlenyomat olvasó nincs ezen.
Akksi:Szerencse kérdése. Az enyém kb. 2éves lehet. Amikor megvettem az a1et azt hittem akkuhibás, mert ugyanaz a játék sokkal durvábban szívta az akksit, kiderült, hogy ilyen az a1. Naponta tölteni kell ezt is, de nem úgy, mint az a1et, hogy 20-30%-al rakom le este, ezzel ki lehet húzni 2 napot.
Az a5 nagyobb, mint ez emlékeim szerint, de mondjuk arra van LOS, ha szempont.Én a dupla sim miatt váltottam róla (unalmas volt már 2telefont hordozni)
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
válasz tomazin #5477 üzenetére
Na...
Ahogy írtam, nem játszok, szóval az nem gond. Facebook is böngészőből megy.
Ujjlenyomat olvasó úgy tudom az első "kezdőlap" gombba építve van.
Nekem az A1 2-3 napot kibír - keveset használom.
Custom rom mondjuk nem hátrány ha van, még filózok az A5-ön, csak ugye az nagyobb kicsit, viszont hosszú távon lehet jobban járnák vele...Köszi!
...Szeretem leracsniztatni...
-
pcnet
addikt
válasz Pete55555 #5478 üzenetére
Jól tudod, a home gombba van építve az ujjlenyomat olvasó, itt már nem kell benyomni a gombot mint pl S7nél és sokkal pontosabb is. Szerintem A5 jobb vétel, az erősebb vas és főként a +1 giga ram miatt időtállóbb.
-
nagyúr
válasz Pete55555 #5476 üzenetére
A mindennapokban teljesen jól használható, én gyakorlatilag böngészésre (Chrome), emailre (Samsung gyári kliens), néha hangouts-ra használom, videót nézek (YouTube, SPMC, MX player), mindezt többnyire egyszerre, és nagyon ritkán fordul elő, hogy valamit bezár a háttérben.
Ami miatt már bezárhat dolgokat a háttérben, azok a GPS appok, sajnos az idő múlásával minden app egyre csak hízik és hízik, egyre lustábbak a programozók optimalizálni, ezért ha komolyabb appokat használsz, valóban a 2G RAM lesz a szűk keresztmetszet, de ahogy kérdezted, a mindennapokban egyelőre tökéletes. Olyannyira, hogy szeretnék belőle mégegyet venni, ha ez tönkremenne, mert sajnos nincs a piacon alternatíva.
Az ujjlenyomatolvasó jól működik, ha ráérzel a mozdulatra (és elég nagy a hüvelykujjad ), 10-ből 10x reagál. Külön jó, hogy az előlapon van, és nem kell kézbe venni, hogy feloldd. -
nagyúr
A telefon nagy erőssége az exynos processzor, mert nem fűtésre használja az akksiból nyert energiát, mint a Snapdragonok, amiken teát lehet főzni egy szimpla böngésző megnyitása után (tapasztalat), ezért van, hogy másfél év után még mindig tudok vele 10 órás SOT-ot csinálni egy töltéssel. Igaz, hogy az akksi már érezhetően gyengült kicsit, így egyre ritkábban sikerül. Mérés alapján olyan 20%-kal kevesebb töltést vesz fel, mint új korában, de én egy héten 4-5 alkalommal töltöm, nem minden nap.
Két nagy ellensége van ennek a telefonnak, egyrészt maga a Samsung a frissítéseivel, elég a múlt hétig visszaolvasni . A másik a play áruház, és a play szolgáltatások frissítései. Az utóbbi fél évben, bármikor megnyitottam az áruházat, újra kellett indítanom utána a telefont, mert belassult és elkezdett merülni. És a play frissítéseket nem lehet kikapcsolni. -
-
nagyúr
válasz Pete55555 #5484 üzenetére
Mire lenne az jó? Nagyon kevés bloatware van már ezen a telefonon. Ami van, az meg inkább hasznos.
Akksi: most néztem, 360 körüli feltöltési ciklust ír a phoneinfo app. 2017 november óta az nem sok. Remélem sokáig fogja bírni még ilyen használat mellett.[ Szerkesztve ]
-
lgvelho
tag
-
lgvelho
tag
Ebben igazad van, de annyira imádom a régebbit és még mindig tökéletes. Soha nem volt frissítve, minden gyári rajta és olyanokat tud amit az utódok közül egyik sem. Elavult? Hát lehet, de nekem még mindig túl okosak ezek a telefonok, a lehetőségeiknek talán 10%-át használom ki.
-
krisz77
tag
sziasztok Samsung a3 2017 milyen tokot érdemes venni?
-
pcnet
addikt
-
UHHH
senior tag
Nagyon rossz szemmel nézem a somogyi-zalai "rajt" szót. Az A3 spellcheck nem javítja ki? A Hungaroringen holnap lesz a rajt!
Itt van sok szó, amit mi nem értünk, csak kb. a zalai-somogyi-vasi körzet.Mondjuk már hallottam azt zalaitól, hogy neki nem szólt senki, hogy a rajta szót úgy kell írni meg mondani, hogy egy a betűt is mondunk a végén. #grammarnazi #deldunantul
Egy kis ON TOPIC: használja még valaki EREDETI 6-os androiddal a telefont rajtunk kívül?
-
pcnet
addikt
Ok, köszi, megjegyeztem. Engem meg a szervíztől ráz ki a víz, így hosszú í-vel. Meg a Pécsett, Fehérvárott, Győrött lakók. Nem használok billentyűzethez auto korrekciót. Utálom mikor jobban tudja mint én, hogy mit akarok írni. A javítgatással több idő megy el, mintha begépelem betünként.
Szerk: Mondjuk én kicsit udvariasabban szoktam közölni a fórumtagokkal, hogy a szerviz rövid i...
[ Szerkesztve ]
-
-
pcnet
addikt
Most látom pécsi vagy. Bocs, nem személyeskedni akartam. Legjobb barátom is pécsi, most költözik Pestre. Tőle hallom, hogy "most Pécsett vagyok". Meg Győrött nyitott GSM boltot egy volt pécsi haverja. Innen vettem a példát. Nem a pécsi lakosokkal van bajom, hanem aki Pécsett lakik és nem Pécsen. Ergó Pécsettnek mondja a Pécsent.
Többiektől pedig bocsánat az off cunamimért. Befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kontron KTQM87/mITX hűtés módosítás (Socket G2)
- Ez a mondat angolul?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- Crypto Trade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest