- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PubliCat
tag
válasz tomazin #4965 üzenetére
Igen, ez valóban jó ötletnek tűnik. De akkor valszeg még 2 hónap mire használhatom a telefonom. Soknak tűnik ez így, főleg, hogy már lejárt a felmondási időm, és nem adnak ki részemre semmilyen információt, a telefon most olyan mintha nem is létezne.
"Bátorkodjunk a következőket megfelelően használni: , . ; ? ! - "
-
PubliCat
tag
válasz tomazin #4967 üzenetére
De nem tudják megoldani,mert semmit sem.kapram hozzá csak töltőt, kérdeztem, hogy a papírok: elvesztek. Ennyi volt a válasz.
És a voda adatbázisba nem találják az imei-t a vodafone pontokban, és így nem tudnak vele mit kezdeni.De elvittem maszekba majd ott kifüggetlenítik. És így véget ér a mizéri.
"Bátorkodjunk a következőket megfelelően használni: , . ; ? ! - "
-
UHHH
senior tag
válasz tomazin #5221 üzenetére
Phone info samsung Én ezzel szoktam nézni, hogy hány ciklus van az akkuban...
-
Bjørgersson
félisten
válasz tomazin #5297 üzenetére
Az enyem masfel eves, de meg mindig nagyon szep, hibatlan allapotban van. Mondjuk en vigyazok is a dolgaimra.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
nagyúr
válasz tomazin #5339 üzenetére
RCS lesz. Mindketten a Telekomnál vagytok? Tudtommal egyelőre csak náluk működik ez. Az üzenet appban a Beállítások /
Csevegés / Speciális hívás és üzenetküldés menüben tudod bekapcsolni, ha a telefonon már a megfelelő Telekomos firmware van telepítve (talán függetlennel nem is megy, úgy emlékszem. Én nem használom). -
Pete55555
addikt
válasz tomazin #5477 üzenetére
Na...
Ahogy írtam, nem játszok, szóval az nem gond. Facebook is böngészőből megy.
Ujjlenyomat olvasó úgy tudom az első "kezdőlap" gombba építve van.
Nekem az A1 2-3 napot kibír - keveset használom.
Custom rom mondjuk nem hátrány ha van, még filózok az A5-ön, csak ugye az nagyobb kicsit, viszont hosszú távon lehet jobban járnák vele...Köszi!
...Szeretem leracsniztatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest