Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spanilana

    csendes tag

    Sziasztok! Nagyon megtetszett a telefon, főleg fehér színben :) de majd csak a karácsonyi árzuhanáskor fogok beruházni. A kérdésem a következő
    1) Van-e tipikus samsung hangok (belépsz egy menübe, megnyomsz egy gombot, mint a samsung corby, vagy s5230 -ben) Nagyon szeretem.
    2) Tudom, hogy a telefonban nincs előlapi kamera.. ettől függetlneül skype hívásoknál lehet használni a hátlapit ? (valaki letesztelné nekem, hogy egyáltalán fut-e rajta a skype ?)
    3) Milyen a telefon hangereje ? Sok telefonnál ez a legnagyobb problémám :D
    4) A youtube-on láttam két érdekes indiai reklámfilmet ahol azt állítja az ürge, hogyha bármit lefotóz rá tud keresni, illetve be tud scannelni nyomtatványt. Ezek egyáltalán léteznek ?
    ( http://www.youtube.com/watch?v=gcYrt0CYk_Q illetve http://www.youtube.com/watch?v=Ge5y9wMf6jE )
    5) A telefonban található számológépben van 2nd opció? (esetleg a marketnél program)
    6) Az autofókusszal mennyire jól láthatóak a lefotózott jegyzetek :D (puska)
    7) Van a telefonba beépített rádióantenna?
    8) Tudom lehet ez a legkisebb probléma, de a mozgó háttérképek (live wallpaper) mikor jelennek meg a telefonra (lehetőleg hackelés nélkül) ?
    9) Flasht le tud majd játszani a készülék? esetleges frissítés után?
    10) Le tud játszani a telefon avi fájlokat ? esetleg létezik rá program ?
    11) A telefonban lehet témát állítani vagy csak ez a fekete van? Illetve tudom, hogy ebben valami touchwiz 3.0 van de van valami beállítás, hogy a sima androidos kinézetet kapjam vissza?
    12) Hogy működik a gps ? (nekem eddig egy nokia 5230 telefonom volt ovi maps-el.. tehát offline kapcsolatban is tudtam gps-ezni) Van az android marketben valami offline gps program ami ingyen van ?

    Előre is köszönöm annak aki válaszol ezekre a kérdésekre (^^,)

    by : Charlie

Új hozzászólás Aktív témák