Új hozzászólás Aktív témák
-
blamix
csendes tag
helo
A sim kártya bontást bekapcsolt netnél 3g kapcsolatnál dobta el, többször is.(T-s telo)
Az aksi képessége, hogy letöröltem az advenced task killert, jobban birja. Másfél napja töltöttem fel teljesen és még elvileg 70%-ot ir. átlag haszálatnál. Igy már ha tartja jó lesz.
Ami számomra még érdekes, hogy youtube használatnál teljesen más keresési listát lök ki, mint rendes gépen. Olyan dolgokat nem talál meg ami szerintem tök alap. Nos valakinek van ötlete mért? Lehet csak én vagyok a tudatlan.
-
bzsolt09
csendes tag
Hali,
11 nap használat után most dobta el először a hálózatot; az asztalon pihent, hozzá sem nyúltam...PDA: I5800XWJI1
PHONE: I5700XXJG3
CSC: I5800TMHJH1
Tavaly novemberi T-s sim. -
törölt tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy ilyen galaxy 3as készüléket.A gondom az vele hogy kb 50%-os akkuüzemidőt mutat,és utána hirtelen lemerül.A másik gondom hogy nem fog gps jelet,erre tettem fel gpsopt programot ahogy ajánlotta vki,itt visszaolvasva,de akkor sem talál jelet.MI erre a megoldás?Többeknél olvastam ezt az akku időt,gpst,gyenge wifit,és azt hogy eldobja a hálózatot ,és akkor pin kódot kér,ami nálam is többször előfordult már,és akkor nem érnek el telefonon.Amúgy tetszik a telefon androidfüggő lettem úgy érzem,de ezek beárnyékolják a készülék használatát.Van minderre megoldás,vagy vigyem vissza a samsunghoz,v adjam el?
Köszi a választ:"Egy telefonfüggő" -
Mark_us
csendes tag
Üdv,
bocs, nem sikerült végigolvasni a témát, de lenne egy kérdésem:
ezt a telefont lehet navigációra használni internetkapcsolat nélkül?
Ha igen, milyen navigációs szoftver kell hozzá?
Köszi -
Laby
őstag
Üdv!
2 napja rengeteget olvasok erről a telefonról, de ezt a több mint 1000 hsz-t nem tudtam végig olvasni nyilván, így biztos ezekre a kérdésekre volt már válasz.
Most egy windows mobilom van és szeretnék egy Androidosra váltani.
Két készülék jön szóba nálam A Galaxy 3 és a Spica, gondolom itt a többség Galaxy párti és nekem is jobban tetszik, viszont Spicát tudnék szerezni olcsóbban.
500mb-os netem lenne és naponta 1-2-3 órát is neteznék a telefonon, valamint szeretem a játékokat is hogyha vannak jók. Leginkább netezésre használnám.
Olvastam hogy Spicánál jóval gyorsabb a G3 és multi-touch is jól jönne a netezéshez, viszont a kijelző felbontás miatt sok minden gondolom nem jó erre. Viszont ugye jobb az újabb Android rendszer, ami szintén G3 felé húzza a szívem.Mind ezeket figyelembe véve mit ajánlanátok nekem??
Laby
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Laby
őstag
Köszi, elméletben ezt tudom hogy inkább G3, de gyakorlatban nem tudom mennyire jön ki ez a különbség, zavaróan gyorsabb a G3, meg akksi is jóval tovább bírja, mint a Spicába...ezek miatt kérdezem. Multi-Touch miatt leginkább, de mondjuk mások miatt is nagyon G3 felé hajlok.
-
Kajt
tag
Sziasztok!
Valaki talált már teljes verziós, működő (wolrd attack) Abducion-t? (tehénnel ugrálós játék) amit eddig találtam, azt sikertelenül "telepítette". A demo fut rajta tökéletesen. .apk kéne, hogy sd-re tudjam felmásolni pc-ről. -
Kajt
tag
Hol lehet beállítani az sms-hangot? (vagy csak én nem találom?)
-
törölt tag
Ha az igazat akarod hallani,szerény véleményem az,és a sok hsz-ből is kiderül.A galaxy 3nak,gyenge a wifije,a gps nem működik rajta,csak ha fizetős gps boost-ot veszel hozzá,az akksija 50% után csak úgy pikk-pakk lemerül,jah és dobálja a hálózatot,amikor eldobja pin kódot kér észre se veszed,és nem tudnak elérni.Nagyon sokan küzdenek ezzel!!Nem egyedi hiba..Mindennek ellenére az android nagyon jó..csak nem ezzel a készülékkel.Óva intelek tőle,pedig csak pár napja használom,2hónapos független a készülékem.Szóval én a Spicat próbálnám ki.Nem minden a multi-touch.A g3 nak fejlettebb magja van,és kisebb felbontással is rendelkezik ezért gyorsabb mint a spica,de ezt se úgy képzeld el hogy a spica csigalassú.Próbáld ki vmelyik boltban,vagy néz youtube-on róla videókat.Pl.:Este lefekszel beállítod az ébresztőt,mert reggel mennél munkába,az akku kb 60%-on van.Reggel pedig nem ébreszt mert éjszaka lemerült..és kikapcsolt állapotban nem tud ébreszteni..nem valami jó móka.Remélem tudtam segíteni.De ha g3-at akarsz venni az enyém lehet eladó
[ Szerkesztve ]
-
ben11
őstag
Én végül letettem a g3-ról..
Túl sok az apró hiba, az hogy a hálózatot eldobálja meg megbocsájthatatlan..
Ha lesz rá frissítés ami megoldja a problémákat majd újra átgondolom.. -
Lesliegold
tag
Én is pont így döntöttem. Árban és tudásban elfogadható lenne e készülék, (A Galaxy S túl drága, a Galaxy 5 pedig tényleg nagyságrendekkel lentebbi kategória) így mivel nincs ilyen tudású teló 60K-ig, kivárom a megfelelő foltozásokat, addig tuti nem veszek ilyen telót, viszont rendszeresen olvasom majd e fórumot...
De ha mondtok 60K-ig jobb telót e tudás tekintetében (n-es wifi, office féleség, xvid/videó lejátszás, normális kijelző, elfogadható kamera) megfontolom...
Xiaomi Redmi 3
-
törölt tag
válasz Lesliegold #1470 üzenetére
Hasonló készülék ..egyenlőre.. nem nagyon van,amire várható lenne a 2.2es frissítés is..de lesz majd az tuti..
-
Laby
őstag
válasz #39669504 #1465 üzenetére
Van egy ismerősömnek Spica majd elkérem aztán megnyomogatom, de ezt a példát nem értettem hogy egy éjszaka alatt lemerül 60%-ra, ez a spica vagy a g3-nak szólt??
Ha vennék spicát akkor az akksiba mit bír??
Valamint még az érdekelne hogy abba az android mitől rosszabb mint ebbe? Azt teljesen értem hogy régebbi, de az újat úgy kell elképzelni hogy sokkal több alkalmazás megy rajta, vagy alkalmazások ugyan úgy futnak mind a kettőn??Valamint szóba jött még az LG Optimus is a Spica mellett arról tudtok valamit??
Bocs az off-ért mert ez már nem egészen g3-as topicba való
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Több hsz-ben is láttam és a sajátomon is tapasztalom hogy az akksi elmegy úgy 50%-ig "normál tempóban",és utána pikk-pakk lemerül(képes akár fél óra alatt is),valahol azt olvastam h vmi hardveres hiba lehet..Az Optimust én azért ejtettem mert nem kapacitív kijelzője van,annak rezisztív van..ég és a föld szerintem.A spica-ra is van már 2.1-es android.Az igaz h. 1.5össel jött ki,de azóta frissíthető 2.1-re,tudomásom szerint.
[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
Először én is spica-t akartam venni, úgyhogy elég sokat olvasgattam a topikját.
Elég eltérő vélemények vannak róla, mint ahogy minden telóról.
Az akksijáról is írtak jót is, rosszat is vegyesen. Van akinél több napig is elmegy, van akinél max 1et. Egyébként azt hiszem ugyanaz az akksi van a g3-ban és a spica-ban is.Ahogy én olvasgattam a spica-nak is van 1001 baja, és ezt nem azért mondom, hogy a g3 mellett kardoskodjak. Nekem mindegy ki milyen telefont vesz. Nem érdekem, hogy minden második ember g3-al szaladgáljon.
Ez sem tökéletes telefon, a spica sem + semelyik sem. Mindegyiknek megvannak a maga hibái.
A 3 kiszemelted közül nem tudom melyiket javasoljam neked, mivel személyes tapasztalatom csak a g3-al van.
Szerintem nézz szét a másik 2 teló topikjában is.
Várhatsz is még, hiszen mindig lesznek új és jobb készülékek, 60 eFt-ért azonban nem lehet csodát várni, ez okostelóknál csak a belépő szint.Sokan szidják a g3 gps-ét, de ha utána olvasgatsz a galaxy s-nek is hasonló problémái vannak, pedig az 140ezer pénzbe kerül.
Szóval tökéletes telefon nincs, és nem is lesz soha. -
Karima
őstag
A simkártyán lévő névjegyekhez telefonszámon kívül hogy lehet bármilyen adatot, képet adni? Sehol sem találom a megoldást
-
Lesliegold
tag
Még annyit had kérdezzek már meg Tőletek, hogy a Galaxy Spice felokosítva szintén 2.1-es Androidra (remélem jól mondtam) és a kiforrott firmware-ivel jobb kijelzőjével, kb azonos, vagy talán picit erősebb processzorával, nagyobb ROMjával, nem biztosabb és jobb vétel még jelenleg mint a Galaxy 3? Ráadásul jobban is néz ki...
Xiaomi Redmi 3
-
Karima
őstag
Megtörtént a másolás (mozgatás funkció nem volt), viszont így minden duplikálva lett. A SIM kártyáról egyenként való tölés helyett van valami olyan funkció, amivel egy gombnyomással tudnám törölni a kártyáról a számokat?
-
-B-
senior tag
válasz Lesliegold #1483 üzenetére
A külső szubjektív. Kinek a pap, kinek a papné...
A spica-ról meg szerintem a topikjában érdeklődj, mert mi nem spica-t használunk, ergo nem tudunk a vele kapcsolatos kérdéseidre választ adni.
Karima:
Névjegyek - menü gomb - megjelenítés beállításai, és ki tudod választani, hogy csak a telefon memóriájában lévő neveket mutassa, nem kell a sim-ről letörölni.[ Szerkesztve ]
-
Karima
őstag
Wow! Köszönöm!
-
kispéé
senior tag
Na akkor egy kicsit megkavarjam a dolgokat, a mi G3-asunk nem dobálja a hálózatot, nem merül le csak úgy pikk pakk (nem valami program okozza?), eddig minden jól működik rajta. Egyszer sem fagyott, nem úgy mint a spica. A GPS-t még nem volt alkalmam kipróbálni. Kb. 2 hete van nálunk. Szóval egy szavazat a G3-ra. Csak újabb szerkezet már....
-
Kajt
tag
Köszönöm... meg kell szokni, hogy a bal oldal gomb olyan mint egy jobbklikk pc-n.
Amúgy nekem is úgy néz ki, hogy előjött a gyors lemerülés, de amíg van gari, megoldom ha nagyon el kezd zavarni... a gps-el nincs gondom, többször fogott jelet, ahogy forogtam, a kis nyíl is forgott... azt vettem észre, hogyha wifi-re vagyok csatlakozva, másodpercek alatt jelet kap... valószínű pontosít.
-
motorhead
aktív tag
Arról nem tudom hallottál e már, hogy minden készülék rendelkezik gyermekbetegségekkel, és általában egy elkövetkező frissítés az orvosolja ezeket a hibákat. Mivel még a telefonhoz nincs egyértelműen hivatalos frissítés addig bizony lehetnek gondok vele. De ez MINDEN telefonnal sajnos így van. Ez nem G3 egyedi eset.
Az általad leírt dolgok nálam például nem jelentkeznek. Nincs hálózateldobás, meg gyenge Wi-Fi. Gyenge akkumulátor meg főleg nincs. Mondjuk én nem használok PIN kódot mert semmi értelme az égvilágon. De gondolom ha dobálná a hálózatot akkor így is megtenné. Soha nem tett még ilyet, és nem is hiszem, hogy fog. Nem tartom kizártnak, hogy valamelyik föltelepített program vágja szét mind az instabil akkumulátor időt, és a hálózati dolgokat is.
Szerintem kissé félrevezető amit leírsz, és túlzás. Nekem tökéletesen mindegy ki milyen telefont vesz, mindenkinek mérlegelni kell és elolvasni a hozzászólásokat, de ne legyél ennyire negatív a készülékkel kapcsolatban.
Ilyen, hogy este 60% reggelre meg lemerül, ezzel szerintem egy totálisan egyedi problémád van. Mégis józan ésszel végiggondolva mi a franc merítené le?? Nem lehet, hogy a te telefonod valóban hibás? Netán az akksi? Én korábban leírtam, hogy kis híján 4 napig ment. Akkor az én telefonom jó egyedül?..--OLDSCHOOL FOREVER--..
-
sghu77
tag
válasz motorhead #1489 üzenetére
A dobálás nálunk is jelentkezik, de csak 3G hálózaton (általában 2G-n megy, mert úgy tovább bírja az akksi), viszont a PIN kérés leszedése megoldja a gondot. Ez szarvashiba szerintem is, de mivel kikerülhető, túlteszem magam rajta. Mert a cucc egyébként jó, gyors, szerethető készülék. Szvsz.
-
Murdah
csendes tag
válasz motorhead #1489 üzenetére
Az akksi nagyban függ a programoktól,mivel én spica tulaj vagyok nem tudok tapasztalatokat írni a G3omról de úgy tudom mindkettőben hasonló akkumlátor van és csak akkor merülhet így ha vmi program zabálja az akksit,én általában 3-4 órát wifizek meg játszom , 10-20 perc telefon és kibír 2 napot.
-
Murdah
csendes tag
-
Tompkins
tag
válasz #39669504 #1471 üzenetére
Sziasztok!
Szintén ilyen kategóriájú telefont vennék kb. 60 ezer körül, úgyhogy 2 hete folyamatosan olvasom ezt a fórumot is.
Felmerült ugye az LG Optimus, mint lehetséges alternatíva...
Nálam jelenleg a G3 és a Commtiva z71 játszanak. A Commtiva ugyanúgy 2.1-es Androiddal kapható és várható rá a 2.2.
Nincs köztetek vki, aki már mindkettő próbálta, van összehasonlítási alapja?Köszi!
Tompkins -
DeFranco
nagyúr
Végül is csak a véleményedet írtad le, de az azért erősen túlzó. Azt javaslom, hogy ne vedd fel ezt az indexoid, blog.hu-s fikázó stílust, mert ez senkinek nem áll jól.
Én egyre inkább azt tapasztalom, hogy a hibák nagy része user error. Nekem minden hiba előjött a telefonomon a felsoroltakból, és elkezdtem tesztelgetni.
Leszedtem négy alkalmazást. Előszök a KeepScreen-t, meg valami rendszerfigyelő programot (kék EKG görbe az ikonja). Ekkor rohamosan csökkent a hálózat eldobálások száma. (Hálózat eldobálás=egy pillanatra eldobja a hálót, de vissza is veszi, PIN-t nem kér)
Ez után leszedtem az Angry Birds, és a Family Guy játékokat. Utóbbi hákolt, csak kipróbálás céljából ment a telefonra. Azóta nincs PIN dobálás, hálózatot sem dobott azóta (bár ezt ugye nem látom folyamatosan).
Akkumulátor merülés: nekem egyszer volt, hogy 100-ról 60-ra merült egy éjszaka alatt, de akkor bekapcsolva hagytam a Wifi-t, az volt a bűnös. Egyéb esetekben a gond itt is a 3rd party programokkal van, mert azok nem lépnek ki rendesen és szívják az akkumulátort. Erre szerintem nem árt egy app kezelőt használni, de csak ezekre, a gyáriakat nem kell kilőni. Ha odafigyelek, és kilövöm a 3rd party dolgokat, akkor bekapcsolt 3g mellett 2 napot simán elpöfög a telefon (éjjel is bekapcsolva) ami egy okostelefonnál teljesen OK.
Szerk: persze nincs tökéletes telefon, mert akkor miért vennél majd újat, de ezeknek a hibáknak konkrét oka van. Minél több hw aktív, annál jobban merül, az appok nagy része még hivatalosan nincs is meg g3-ra, csak történetesen fut, de majd eztán fogják optimalizalni.
[ Szerkesztve ]
-
sghu77
tag
Fenntartva a jogot, hogy a Galaxy 3 WiFi-je sem a legtökéletesebb, de egy példa egy másik fórumból, hogy nem biztos, hogy nem a router a ludas:
"Tp-link elég nagy szórással készül, azonos szérián belül is vannak tökéletes darabok, meg ugyanott fele térerőt produkálók is. Van ami pillanatok alatt oszt ip-t, másik darab meg szöszöl vele sokáig. A leggyakoribb, hogy nem stabil a frekvencia, fél-egy év után szépen elmásznak a csatornák, és ezután rendszeresen eldobálja a csatlakozó eszközök egyre nagyobb részét. Szóval olcsó, és kifogható belőle jó, de elég sok a nyűg velük."
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz #39669504 #1478 üzenetére
Cekapet, ezekkel a hsz-ekkel kár volt megtölteni a fórumot, egyrészt minden problémára van megoldás, másrészt a készülék nem túl régi, jönnek javítások gyárilag is.
Akksi idő kell: ne használj szemetet a marketről...
Hálózat eldobálás nekem sose jött elő (igaz, sosem használtam pin kódot)
GPS probléma megint nem áll fenn néhány firmwarenél, valszeg ez is javítva lesz.Volt már a kezemben spica is eleget, az egyetlen, ami amellett szól, hogy szép rajta az a pár piros dizájnelem.
GPS (korábbi bejegyzésre válasz): igen van offline, navigon névre hallgat.
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest