- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Lesliegold #1470 üzenetére
Hasonló készülék ..egyenlőre.. nem nagyon van,amire várható lenne a 2.2es frissítés is..de lesz majd az tuti..
-
-B-
senior tag
válasz Lesliegold #1483 üzenetére
A külső szubjektív. Kinek a pap, kinek a papné...
A spica-ról meg szerintem a topikjában érdeklődj, mert mi nem spica-t használunk, ergo nem tudunk a vele kapcsolatos kérdéseidre választ adni.
Karima:
Névjegyek - menü gomb - megjelenítés beállításai, és ki tudod választani, hogy csak a telefon memóriájában lévő neveket mutassa, nem kell a sim-ről letörölni.[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
válasz Lesliegold #1532 üzenetére
Nem hiszem.
Speedshop / extreme digital-nal 62900.(Jééé, kvázi-tag lettem...)
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Lesliegold #1554 üzenetére
wap letiltás: a-marketben "apndroid" szóra első találat. ezzel tudod ki-be kapcsolgatni az adatforgalom engedélyezését, meg a menüben a beállítások - fiókok blabla - itt vedd ki a pipát, hogy háttérben ne forgalmazzon.
garancia. a samsung +2 hónapot ad, ha beregeled.
3 napos mizéria. nekem volt vmi fekete izé a képernyőben, visszavittem.
a *#0*# kód egy tesztmenüt ad, itt próbáld végig a dolgokat.
mod: a verziókról DeFranco tud regélni.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
DeFranco
nagyúr
válasz Lesliegold #1560 üzenetére
Azt tudtommal automatikusan nem tudod beállítani, hogy ha 3g-n vagy, akkor ne legyen szinkronizálás, csak ha wifi-n.
A beállítások fiókok és szinkronizálás-nál vedd ki a pipákat. Ekkor nem fog szinkronizálni jó eséllyel. Ez a 3rd party alkalmazások esetén nem garantált, és ott ugye sokszor a reklámok is generálnak adatforgalmat. Erre való az APNdroid, ami a mobilnetet tiltja (ahogy tapasztalom teljesen), de a wifi-t engedi. A samsung apps-t konkrétan be lehet állítani, hogy csak wifin szinkronizáljon, de ez a ritka.
A szinkronizálást úgy tudod a legkönnyebben kezelni, ha a fenti pipákat kiveszed, és kiteszed az egyik home screenre az energiagazdálkodás widgetet. (Hosszan nyomsz, és az előugró menüből a sima widgetek között van). Itt az utolsó előtti kis kör alakú ikon a szinkronizálás, ezzel máris tudod ki-be kapcsolni.
Nálam ez úgy néz ki, hogy ha itthon vagyok, akkor wifi be, szinkronizálás be, APNdroid tilt. Ha elmegyek, akkor fordítva. Ez kíméli az akksit is így.
szerk:
A firmware verziókról egyelőre annyit, hogy nekem most egy régi verziós firmware-val jól működik napok óta, volt vele gondom, de az külső appok miatt volt, nem a telefon gondja. Éppen ezért egyelőre nem frissítem a fw-t, ha viszont igen, akkor szervízbe viszem.
Ma volt velük egy telefonom, akksi merülésre hivatkoztam, azt mondták, hogy ránéznek, és ha tényleg az a gond, frissítik (ami a gyakorlatban biztos frissítést jelent, mert nem fognak vele szarakodni, kábel rá, aztán jólvan). Ingyenes, amíg garanciás, garipapír kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
roti86
őstag
válasz Lesliegold #1554 üzenetére
Grat. a telóhoz. A pannon tényleg 2 év garanciát ad? Én úgy tudom, högy 1 év + 2 hónap a regeléssel. A garancialevélben is 12 hónap van írva.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Lesliegold #1564 üzenetére
Wifi nálam: TP-Link 941-el a másfél szobás lakás minden pontján van net. A max távolság a router és a telefon között 4 helyiség (tehát 3 válaszfal). A fal anyaga salakbetonblokk, tehát majdnem panel.
-
-B-
senior tag
válasz Lesliegold #1568 üzenetére
Nálam:
PDA: I5800XXJG7
Phone: I5800XXJG3
CSC: I5800OXXJG5 -
roti86
őstag
válasz Lesliegold #1564 üzenetére
Akkor azért nem tudok a 24 hónapos gariról, mert én legutoljára 2010. februárjában vettem mobilt a telenornál, akkor még 12 hónap volt a garancia. Egyébként jó hogy mondtad ezt a gait, legalább tudok róla.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Lesliegold #1795 üzenetére
Khm... vizifonnál most pont ilyen csomagban vagyok.
Én övre csiptetős tartót nem vennék, könnyen sérül és könnyen lopható benne a telefon.
-
sagesz93
addikt
válasz Lesliegold #1798 üzenetére
[link]
3 percnél.
vagy 2x gyorsan rátapizol, és bezoomol úgy ahogy az opera. -
sghu77
tag
válasz Lesliegold #1798 üzenetére
A beépített böngésző a Chrome Lite.
-
Dani0504
tag
válasz Lesliegold #1807 üzenetére
Érdekes, de van benne valami... Lehet, hogy így akarta a Samsung gyárilag, de mi a helyzet a többi androidos telefonnal? pl.: Galaxy S is csinál ilyet? vagy egyéb android rendszerű telefon?
"A lényeg az, hogy a kacsák előtt mindig legyen víz!"
-
törölt tag
Ismerősöm s5230-as telefonjánál is ez van, a csengetés késik.
-
endrodiz
tag
Eddig D600-am volt, ő is először berregett, azután zenélt és kifogástalanul működött...
Pedal to the metal... | Galaxy 3 | GTR-Masters.hu
-
DeFranco
nagyúr
válasz Lesliegold #1851 üzenetére
Így elsőre nem sok különbség látszik. A drágábbik angliából jön, az olcsóbbik kínából, többet kell rá várni 1-2 héttel.
Nekem az első link alatti van, arról tudok nyilatkozni: én még mindig elégedett vagyok vele.
A másik kb 300 Ft. Nekem egy próbát megérne.A rendelésben nekem is segítettek, pontosabban helyettem rendelték, így abban nem tudok segíteni, de van paypal topic, ha itt nem segít más, akkor ott biztosan adnak tanácsot.
-B-: nem tudom, eddig egy fél ciklus ment le, akkor nem léptem túl a keretet. Gondolom bűn lassú, de ha valami fontos van, azért meg tudod nézni.
-
Viktor.k
csendes tag
válasz Lesliegold #1851 üzenetére
Ma érkezett meg a tok ami DeFranco-nak is van.
Szerdán adtam fel a rendelést ma jött meg.Én (yes, no, next, back) kívűl mást nem tudok angolúl és sikerűlt megrendelni webfordítás segítségével aránylag "jól fordít".
Paypal-ra én utaltam (átutalás 200 Ft volt otp) úgy nem akartam, hogy a paypal rendszer vegyen le. Az utalást biztonságosabbnak érzem.DeFranco vagy akinek még van ilyen tokja találtatok már ki valamit a hangerő gombokra, hogy nem nyomja el olyan könnyen?
-
golyani
őstag
válasz Lesliegold #2719 üzenetére
marketról GPSopt, azt elindítod leokézod.
nekem utána pár percen belül meg van vagy 5-9 műhold.(GPS test)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs