- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lesliegold
tag
Sziasztok,
Hol lehet ezt a készüléket, most a legjobb áron megvenni előfizetés nélkül? (Független, vagy Pannon függő érdekel)
Köszi és Üdv!
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
Én is pont így döntöttem. Árban és tudásban elfogadható lenne e készülék, (A Galaxy S túl drága, a Galaxy 5 pedig tényleg nagyságrendekkel lentebbi kategória) így mivel nincs ilyen tudású teló 60K-ig, kivárom a megfelelő foltozásokat, addig tuti nem veszek ilyen telót, viszont rendszeresen olvasom majd e fórumot...
De ha mondtok 60K-ig jobb telót e tudás tekintetében (n-es wifi, office féleség, xvid/videó lejátszás, normális kijelző, elfogadható kamera) megfontolom...
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
Még annyit had kérdezzek már meg Tőletek, hogy a Galaxy Spice felokosítva szintén 2.1-es Androidra (remélem jól mondtam) és a kiforrott firmware-ivel jobb kijelzőjével, kb azonos, vagy talán picit erősebb processzorával, nagyobb ROMjával, nem biztosabb és jobb vétel még jelenleg mint a Galaxy 3? Ráadásul jobban is néz ki...
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
Kártyafüggetlenül:
Október 28-tól a METRÓ áruházlánc boltjaiban bruttó 62.488 Ft. A Média Marktban (Miskolc) mától 69.900 Ft, Pannonnál is 69.900 Ft.
Országos nagynevű cégnél van olcsóbban, mint a Metróban? (Fővárosi zug GSM-et ne is javasolj légyszi)
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
Kedves Fórumtársak...
Nem bírtam ki, én is megvettem ezt a telót...Sokat vacilláltam, de mivel mindenki csak 1 év gart akart adni Miskolcon, és a Pannon feltöltőkártyásan 59.900 Ft-ért adta 2 év Garanciával, így nem érdekelt a kártyafüggetlenség, úgyis Pannonos vagyok...
Szal, beütve a kódot ezt kapom vissza, mondjátok ha ezeket cserélni érdemes:
PDA: I5800XWJJ2
Phone: I5800XXJH1
CSC: I5800PANJJ2Még nagyon csak ismerkedem a telóval, Bluetotthon átküldtem a régiről 1db MP3-at csengőhangnak, fél óra volt, mire be is állítottam, hogy a hívásoknál az csörögjön. Wifi-t, G-mailt belöttem, 3méterre a routertől szépen megy...Segítsetek, mit nézzek meg az elején a 3 nap alatt, hogy kiderüljön, ha lenne baja...Apropó, az előző telóm mindíg ment magától Wapra, hol tudom letiltani a wapot, hogy sose tudja a teló használni? Mit szabad frissítenem, úgy, hogy a garancia ne vesszen el? Minden segítséget és tanácsot előre is köszönök.
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
válasz Mr.Csizmás #1555 üzenetére
Hát nekem a blabla-s rész kéne...A G-mailt is állandóan ellenörzi és az E betü alatt percenkét 3x látom, hogy adatforgalmat generál valami..Szal, én azt szeretném, hogy ez csak akkor menjen, ha van wifi, egyébként pedig tiltott legyen...Mit tegyek?
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
Tuti a 24 hónap, ha a Pannonnál/Telenornál veszed...Az általuk kiállított garjegyen is szerepel, hogy alap 12 hónap, majd e letelte után + 12 hónap a készülékre. (vagyis a 13-24 hónapokban a töltőre Nem, de magára mobil telóra vonatkozik a garancia.) Egyébként van ismerős a Telenornál, és Ő hívta fel rá a figyelmem, amúgy én sem tudtam. (ez ha jól értettem az ismerősöm 2010 májusától van kb)
DeFranco: Amúgy az APNdroid tökéletes. Kiraktam az ikonját a kezdő oldalra, egy klikkre átvált pirosra és minden egyéb beállítás (tehát nem vettem ki a pipát a szinkronizálásoktól) nélkül letiltja a mobilnetet, majd az újra klikknél engedélyezi, miközben a WIFI-t nem érinti, az megy ettől függetlenül.
Nagyobb baj, hogy a teló wifije nálam is egy nulla. 2 szobás panelben, N-es, minőségi router mellett, közvetlenül (kb 3m-en belül, közvetlen rálátással) jó a net, 65Mbit/sec, míg a másik szobában (kb 4m-el arrébb egy betonválaszfallal), már nincs is meg a jel...Pedig az 5 éves laptopom beépített wifije is látja onnét a routert, pedig az nem is tudja N-esként fogni a jelet...
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
Tutira a teló a hibás a wifiben...A routerem minőségi AUS WL-500W 3 antennával...Egyébként a szobában, ahol a routerem is van, a laptop fog 6 másik router jelet is, míg a teló a 7-ből csak 2-t talált...Fentebb írtam, nekem ilyenek a firmware-k:
PDA: I5800XWJJ2
Phone: I5800XXJH1
CSC: I5800PANJJ2Tudtok erről nekem nyilatkozni? Lehet, hogy akinél jobb a wifi, ott másabbak a verziók, és frissítenem kéne?
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
Sziasztok Sorstársak!
Képzeljétek azt álmodtam, hogy hétfőtől az egyik szolgáltató aki kötődik Norvégiához húz egy nagyot. Álmaimban azt találta ki, hogy bevezet egy 990 Ft-os csomagot, amiben lesz 100 vagy 200Mega Net akár szélessávon, akár sima EDGE-vel, de amint ezt a mennyiséget elértük, visszacsökkent (belassít) sebességbe kb sima EDGE szintre, de nincs büntető fizetni való. Vagyis aki sima EDGE-vel is el tudja képzelni a mobilján a netezést, levelezést, szinkronizálást, stb annak a fenti összegért korlátlan netje lesz a Galaxy 3-ján...Ez értékeli ám fel az okostelefonokat...
Ha hiszünk az álmokban, akkor melyik navigációs szoftvert ajánlanátok?
MÁS: Létezik övre/szíjra felhúzható tok/telefon tartó, s ha igen, hol kapható?
Nekem 1,5-2 használat után az jött le, hogy egy telefonos kommunikáció során a hivót rosszabb minőségben hallom, mint az előző nem okos telefonomon. Vagyis nem a minőség rosszabb, hanem nincs meg a magasabb frekvencia, ami a telefonos kommunikációnál kb 3000-3400 Hz. Van valahol valami állítási lehetőség, mint pl hangszín a bejövő hivásokra vonatkozóan?[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
válasz Alwares #1759 üzenetére
A töltöttségi jelző Samsung betegség? Ez elég nagy butaság. 3. Samsung telóm van, sosem volt vele probléma...Sőt konkrétan a Galaxy 3-nál nálam szépen jelez. Egész 5%-ig korrektül megy lefelé 50-től, ahol másoknál a hiba jelentkezett...Ahelyett, hogy ilyen butaságokat írnánk le, hogy Samsung tipikus hiba, nézzünk inkább szoftver verziót, vagy valami szervízkódot, ami az akkuról szolgáltat infót, mert akkor nálam is kéne, hogy jelentkezzen a hiba, pedig nálam nyoma sincs...
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
Én is játszom a klánháborút a Galaxy3-ról...Mit mondjak, keresnem kell még a szoftvert hozzá, vagy tanulni, mert:
Opera mini: Szépen nagyítgat mindent, amit látni szeretnék, de ha bemegyek a faluba és pl építeni szeretnék (amikor is a főhadiszállásra kelle klikkelni) a klikk után nem történik semmi, valamint a a falu megjelenítése sem jó.
A gyárilag a Galaxyban lévő "internet" nevű böngésző (lövésem nincs melyik ez, mert a futó alkalmazásoknál sem láttam olyan nevet, ami böngészőre utalt volna) pedig betölti az adott oldalakat, ugyanakkor nem tudok vele nagyítani. Egyben látom az oldalt, de mintha mikroszkópikus betük lennének...És amikor az újjacskám valamire klikkel, tuti egy másik falut nyitok meg, mert egy újlenyomatnyi helyen van 4 klikkelési lehetőség...Lehet tud ez a bongésző is nagyítani, csak még nem jöttem rá, hogyan...Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
válasz erikszon #1805 üzenetére
Szerintem az 1 csengetésnyi késés pedig szándékosan van benne...A hivás pillanatában a képernyő feléled, készenléti sötétségből előkerül, tehát ha a gyártó akarta volna meg tudta volna oldani, hogy a csengőhang is azonnal induljon, ráadásul a rezgés is majdhogynem azonnal indul. Szerintem pont annyi késés van a csengőhang megszólalásánál, amennyi ahhoz kell, hogy ha elfelejtetted lenémítani a telefont pl egy tárgyalásnál, de a kijelző a szemed előtt "kivilágosodik", akkor pont még legyen annyi időd, hogy a hallható jelzés előtt lekezeld a hívást....
Misem bizonyítja ezt jobban, az, hogy a 2.számú kártyám egy SGH-L700-as Titán Samuban van, és a helyzet totál ugyanez, vagyis kb 1 csengésnyi ideig csak fény és zümi van, és csak utána jön a csengőhang...
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
válasz DeFranco #1849 üzenetére
Vennék én is egy ILYEN vagy egy ILYEN2tokot, de nem tudom hogy kell külföldről rendelni...
A kettő közt mi lehet a különbség? Segít valaki elmagyarázni, hogy kell külföldről rendelni? Ha ez zavarná a többi fórumost, privátban is köszönettel venném a segítséget...
Apropó az álmom igaznak bizonyult...Mától kijöttek hivatalosan is az új Telenoros internet csomagok mobilra...990 Ft-ért korlátlan-->Engem megvettek...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
Sziasztok,
Felraktam a Navigon legfrissebb változatát. Ikonból engedélyeztem a GPS használatát, mert eddig tiltva volt...Szépen átment zöldbe, ahogy kell, jelezvén, hogy indul a keresés.
Úgy 4 óra próbálkozás után sem talált támpontokat/műholdqat/stb...Kérem segítségetek, hogy használni is tudjam a GPS progit...Előre is köszi!
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
válasz golyani #2721 üzenetére
A "gpsopt"-ra a GPS Booster Lite jön fel egyedül...Ez azt írja, ha jól értem, hogy csak az első 3 alkalommal fut és ott is csak 5 percig..Ez a megoldás így nem jó...Teljes és végleges megoldás keresek...Egyéb 5let?
Szerk: gps optimisation -t most találtam csak szó szerint végig ki kellet írni...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest