- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
Carlytoo #126 üzenetére
Olvasgattam a témában, és állítólag az LG nem használ PWM - et az OLED tévéinél, de itt sem látom hogy írnának róla külön:
[link]
Az emberek 10% - a érzékeny állítólag nagyon a PWM - re, elképzelhető, hogy neked is ez a gondod amennyiben ezt a technológiát használja. Én pl. monitorok esetében a kék fényre vagyok érzékeny, ezért is örülök nagyon annak, hogy lehet csökkenteni, monitoron szabályozva többet ér mint windows - ban. -
válasz
Carlytoo #131 üzenetére
Ezt a legegyszerűbb megoldani: VLC-vel olyan képarányra állítom be magamnak, amilyenre akarom. Sőt, még Youtubera is van megoldás, van rá bővítmény és jól működik.
(#128) D1Rect Dettó, ugyanez volt nekem is az első reakcióm.
(#126) Carlytoo
Amúgy nem igaz, hogy nem jó kompetitív játékra, én Battlefieldezek és soha nem volt még ilyen jó a játék... -
capulet75
addikt
-
janos666
nagyúr
válasz
Carlytoo #118 üzenetére
kolopele kérdését még kiegészíteném azzal, hogy ha filmek, vagy TV adás közben szédülsz, akkor hol állt a mozgásinterpoláció beállítás, és hol hol szokott állni legtöbbször már TV-n (amin bekapcsolható)?
Nekem attól szokott olyan érzésem lenni, mint ha valami tudatmódosítót kaptam volna.
A menüben általában valami Motion a neve, LG OLED-en TruMotion, Sony-nál úgy rémlik MotionFlow, Panasonic-nál IntelligentFrameCreation(50/60Hz) vagy 24pSmoothMotion(24Hz). Általában a Sony-é a legtűrhetőbb, az LG-é a leggyengébb, de igazából nekem mind borzasztó, ki szoktam kapcsolni.
Ja, és legalább kadenciahelyes a lejátszás (külső lejátszó olyan Hz-en küldi ki a képet, mint ami fps-n a film ketyeg)? -
janos666
nagyúr
válasz
Carlytoo #120 üzenetére
Ha azonos árú, vagy akár olcsóbb a 16:9-es 4k (ez most elvi feltevés, nem tudom, csak a hsz-ből tippelem) ugyan olyan szélességi méretben (centire), akkor csak ízlés kérdése lehet, mert egyébként "ingyen" vannak az extra sorok, és GPU skálázással akár tehetne oda fekete kereteket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest