Hirdetés
- [Re:] Moto G100 néven jön Európába a Motorola Edge S
- [Re:] Két új Poco érkezett - jönnek Magyarországra is!
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Melyik okostelefont vegyem?
- [Re:] A Mi 11 Ultra rátesz még egy lapáttal
- [Re:] Huawei P30 - kell ennél több?
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] OnePlus 8T – fazonigazítás
Hozzászólok Aktív témák
-
janeszgol
veterán
A legizgalmasabb az A14X lesz.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha Fortnite futni fog mindkettőn 480fps-el, akkor jó lesz :)
-
moleculez
addikt
Már csak egyet kell alunni'
A világ minden problémája az oktatás hiányára, vagy minőségére vezethető vissza.
-
mbotnd
tag
válasz
aprokaroka87 #3 üzenetére
-
martonx
addikt
Most komolyan? Nekem ne mondja már senki, hogy az Apple chip 1-2W-os fogyasztással erősebb, mint egy latest Intel i9 200 wattos fogyasztással.
Vagy igen? Hol van ebben a trükk? Akkor miért nem használ mindenki Apple chipeket?
Én kérek elnézést!
-
ROBOTER
addikt
Honnan veszitek ezt? Mi az, hogy mobil chip? Mobiltelefon, vagy mobil számítógép?
1...2 Watt passzív hűtést jelentene egy notebookban (visszafogottabb verzióban nem is kizárt a passzív hűtés).
A csúcskategóriás mobil processzorok 35...45 Wattos TDP-vel rendelkeznek, váltsatok már nagyságrendet, még ha 2-szer jobb hatékonyságot feltételezünk, akkor is.[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
Én úgy értelmezem hogy hasonló lesz az A12x-hez csak ugye nem iPadOs-t hanem macOs-t fog futtatni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9 Blue 6/128Gb
-
Kristof93
aktív tag
Ezt a geekbench-et el kéne felejteni, nem sok köze van a valósághoz.
-
ROBOTER
addikt
válasz
dilajoska1 #14 üzenetére
Erre utaltam, de egy notebook méretében fém burkolattal 4..5 wattot is el lehet vezetni. Az nem a mobiltelefon kategóriája.
-
gbor.richard
tag
Holnap kiderül minden.
Ha minden egyezik és az optimalizálás (ami lehet közben-utána) is flottul van a Mac rendszerrel megoldva akkor le a kalappal a developerek előtt.
Mert amit írtak fentebb, nem egy Intel/AMD CPU hanem egy “mobil ami nem mobil” SoC-l jön és tényleg hozza legalább a papír formát akkor lehet fejet vakarni.
iPhone SE (2016 32 GB [Silver] iOS 14.2
-
joey04
titán
Meglepne ha valóban ennyire erős lenne elsőre, de majd kiderül.
-
Razzul
aktív tag
Nem is az AnandTech tesztjeire mondtam, azok azért jóval árnyaltabb képet adnak, hanem az ilyen nagy összehasonlító benchmark appok által kidobált számokra. Érdemes ezeket fenntartásokkal kezelni, mivel vannak gyártók akik direkt ezekre (is) optimalizálják a lapkáik teljesítményét.
-
dilajoska1
őstag
Az az érdekes hogy mindenki azt mondta hogy azért erősebbek a Apple soc-ok mert sokkal több tranzisztor van bennük mint a konkurens soc-okban. Most kijött a legújabb Kirin több tranzisztorral mint amennyi az A14-ben van, mégis Geekbench-ben jóval alulmarad az A14-hez képest.
(Jó tudom abban még mindig A77 magok vannak) Gondolom azért nem csak a tranzisztorok mennyisége számít.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9 Blue 6/128Gb
Hozzászólok Aktív témák
ma Ha minden igaz, a Snapdragon 875 és az Apple A14X járt a Geekbenchnél teljesítményteszten.
- [Re:] Mint az új !!! Navon Supreme Micro fehér
- [Re:] Garanciás !!!Alcatel okostelefon
- [Re:] Laptopba való Wifi és Bluetooth kártyák, hálózati kártyák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- Diablo 3
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- [Re:] A nagy kriptobefektető szerint őrült dolog NFT-t vásárolni
- További aktív témák...
Állásajánlatok