- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilajoska1
őstag
Az az érdekes hogy mindenki azt mondta hogy azért erősebbek a Apple soc-ok mert sokkal több tranzisztor van bennük mint a konkurens soc-okban. Most kijött a legújabb Kirin több tranzisztorral mint amennyi az A14-ben van, mégis Geekbench-ben jóval alulmarad az A14-hez képest.
(Jó tudom abban még mindig A77 magok vannak) Gondolom azért nem csak a tranzisztorok mennyisége számít.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Razzul
őstag
Nem is az AnandTech tesztjeire mondtam, azok azért jóval árnyaltabb képet adnak, hanem az ilyen nagy összehasonlító benchmark appok által kidobált számokra. Érdemes ezeket fenntartásokkal kezelni, mivel vannak gyártók akik direkt ezekre (is) optimalizálják a lapkáik teljesítményét.
Stat crux dum volvitur orbis
-
joey04
titán
Meglepne ha valóban ennyire erős lenne elsőre, de majd kiderül.
-
lypen99
aktív tag
Holnap kiderül minden.
Ha minden egyezik és az optimalizálás (ami lehet közben-utána) is flottul van a Mac rendszerrel megoldva akkor le a kalappal a developerek előtt.
Mert amit írtak fentebb, nem egy Intel/AMD CPU hanem egy “mobil ami nem mobil” SoC-l jön és tényleg hozza legalább a papír formát akkor lehet fejet vakarni.
-
ROBOTER
addikt
válasz
dilajoska1 #14 üzenetére
Erre utaltam, de egy notebook méretében fém burkolattal 4..5 wattot is el lehet vezetni. Az nem a mobiltelefon kategóriája.
-
Kristof93
senior tag
Ezt a geekbench-et el kéne felejteni, nem sok köze van a valósághoz.
-
dilajoska1
őstag
Én úgy értelmezem hogy hasonló lesz az A12x-hez csak ugye nem iPadOs-t hanem macOs-t fog futtatni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
ROBOTER
addikt
Honnan veszitek ezt? Mi az, hogy mobil chip? Mobiltelefon, vagy mobil számítógép?
1...2 Watt passzív hűtést jelentene egy notebookban (visszafogottabb verzióban nem is kizárt a passzív hűtés).
A csúcskategóriás mobil processzorok 35...45 Wattos TDP-vel rendelkeznek, váltsatok már nagyságrendet, még ha 2-szer jobb hatékonyságot feltételezünk, akkor is.[ Szerkesztve ]
-
martonx
veterán
Most komolyan? Nekem ne mondja már senki, hogy az Apple chip 1-2W-os fogyasztással erősebb, mint egy latest Intel i9 200 wattos fogyasztással.
Vagy igen? Hol van ebben a trükk? Akkor miért nem használ mindenki Apple chipeket?
Én kérek elnézést!
-
mbotnd
tag
válasz
aprokaroka87 #3 üzenetére
-
moleculez
veterán
Már csak egyet kell alunni'
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha Fortnite futni fog mindkettőn 480fps-el, akkor jó lesz :)
-
janeszgol
félisten
A legizgalmasabb az A14X lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha minden igaz, a Snapdragon 875 és az Apple A14X járt a Geekbenchnél teljesítményteszten.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Még mindig rengeteg Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest