- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anarchic
tag
válasz #56573440 #2751 üzenetére
1080P és felette.
720P vel nem használtam.4K-t transzkodolja ugye mert meg nem csináltak meg, hogy vigye a HEVC direktben szinte semmilyen alkalmas platformra pedig a TV tudná. (eközben a procit meghúzza az miatt ki is írja h a transzkódoláshoz nem elég erős a vas de az meg van alapozva)
etc..
-
MasterMark
titán
válasz sugarforce #2645 üzenetére
Ez hogy van neked beállítva, hogy ilyen részletesen írja?
Switch Tax
-
sugarforce
addikt
válasz MasterMark #2753 üzenetére
Ez nem a plex webes felülete, hanem a plexpy 2 bétája (már tautulli a neve), az ilyen részletes, van hozzá android app is.
-
GoZoL
senior tag
válasz sugarforce #2755 üzenetére
Szerver mellé kell feltelepíteni? Android kliensem nincs mivel Xplay-t használok vagy rasplexet.
-
sugarforce
addikt
Nem muszaj szerver melle, de erdemes, mivel azzal mukodik szorosan egyutt. Az android app a tautullihoz van, a tautulli szerveredhez csatlakozik, semmi koze az xplayhez vagy rasplexhez. Azzal csak infot nyersz ki, hogy epp ki es mit nez a szerveredrol vagy hogyan nezi stb. Vagy historyt nezegethetsz, feligmeddig kivaltva a tautulli webes feluletet.
-
anarchic
tag
válasz sugarforce #2754 üzenetére
Sajnos, folyamatosan követem a plex fórumot talán valakinek sikerül összemuxolnia egy jól működő profilt ATV-hez de eddig sikertelen. 2 hetet rááldoztam en is mikor megvettem szeptemberben a 4K-st gondoltam majd csak jön valami frissités jött is, benne is volt a 4K-támogatas meg HEVC de ugyan úgy nincs profil rá
Most rendeltem új kábelokat, cat7 flat ból, megnezem nem e a kabel miatt van ez bar akkor az infuse is beakadna ha nem menne át, meg hat egy 1080P hol menne 100mbit felett :/
Egyebkent azert csereltem le a ATV 4gent 5genre h menjen a 4K plexen (viccesebb h a 4K-s alap TV-mben meg 100-as kartya van es ezert nem eszi meg a HEVC-t mert 100%(hálókartya) on nem megy at a cucc es de menne direktben)
etc..
-
MasterMark
titán
válasz sugarforce #2755 üzenetére
Tudom, hogy az. Felraktam, de messze nem ilyen részletes.
Én ennyit látok:
Switch Tax
-
sugarforce
addikt
válasz MasterMark #2759 üzenetére
Mert ez a plexpy, nem a tautulli. ez a jelenleg meg stable verzio, a taututulli ettol sokkal reszletesebb, de meg beta. Bar en az elmult 2 honapban nem talaltam benne bug-ot.
-
enginev3.0
félisten
válasz sugarforce #2760 üzenetére
Azt nem lehet benne megnézni hogy hányszor akadt meg egy film valakinek nézés közben?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MasterMark
titán
válasz sugarforce #2760 üzenetére
Ja értem, meg is van a béta mindjárt felrakom. Kevertem mert azt hittem ez a kettő ugyanaz. Köszi.
enginev3.0: Ha jól láttam lehet küldeni notification-t, ha valaki bufferel. Ebből már össze lehet hozni egy számlálót.
szerk.: Hmm, valamiért 500 Internal Server Error-t dob.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
steveboy86
tag
Sziasztok, segítséget kérnék, teljesen alapszinten vagyok ilyen téren a plex beállításokban. Van egy pc rajta fut a plex server, van egy lg tv rajta plex kliens. Eddig minden jól működött, viszont pár napja az abbahagyott filmeket nem folytatja onnan, hanem elölről kezdi. Mutatja az idősáv hol hagytam abba, van is olyan külön gomb hogy a filmet folytatja onnan ahonnan abba lett hagyva, viszont ha rámegyek, hogy folytassa, elölről kezdi, mintha valamitől nem tudná ott hirtelen folytatni és az elejére ugrik.. Nem állítottam át semmit, próbáltam nézni a beállításokat, de nem tudom mit kéne máshogy csinálni, eddig jó volt. És nem kell ahhoz kikapcsolnom semmit, abbahagyom a filmet, kilépek a plexbe, vissza a filmhez és egyből nem folytatja.
Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni. -
sugarforce
addikt
válasz steveboy86 #2763 üzenetére
Milyen tv? A pc, amin fut a szerver milyen hardver? Lejatszasnal transzkodol a szerver? Olyankor szokott elofordulni ilyesmi, mar talalkoztam ilyennel nem is egyszer.
-
steveboy86
tag
válasz sugarforce #2764 üzenetére
LG 650V tv, számítógép i3-as proci, 8 giga ram, geforce 1050 2 giga videókártya. Igazából azért nem értem, mert évek óta használom, ezen a tévén és ezzel a géppel... nem tudom transkodol-e,ennyire nem értek hozzá, ugyanúgy használom mint eddig, és eddig jó volt.. alapbeállításokon nem állítottam, ennyit tudok, feltelepítettem, használom.
-
Keksz
senior tag
Használja vki az IOS klienst? nálam az utolsó 2 frissítés óta ha vmit folytatnék, mindig előről kezdi...
Másnál is van ilyen?
Mindig 3-4x el kell indítanom, hogy lássam hol tartok, hogy oda tudjam tekerni... különben 00:00-ról indítja.Ha másnál is ilyen, akkor hagyom :-D és nem kezdem piszkálni a szervert magát.
-
Gsx-rr
veterán
válasz steveboy86 #2765 üzenetére
Nekem is van,hogy csinal furcsasagokat, pl multkor nem mutatta a kulso feliratokat. Kitoroltem azt a mappat es ujra hozzaadtam azota megint jo
-
steveboy86
tag
Nekem ez általános sajnos mindegyik filmnél, sorozatnál egy ideje... Abbahagyok bármilyen hosszúságú, minőségű filmet és nem folytatja, elölről kezdi. Ha többeknél előfordul ez a hibajelenség, akkor lehet az utolsó szerver frissítés lesz a ludas, miután eddig ez a funkció jól működött... Megnéztem viszont az androidos applikáción mobilon működik, ott megkérdezi, hogy folytassa-e vagy kezdje elölről, és folytatja is.
Viszont a tévés applikációra már egy jó ideje nem jött frissítés, szóval azzal nem lehet hiba, nem értem... -
MasterMark
titán
válasz MasterMark #2762 üzenetére
Kell neki a GIT az volt a gond.
Amúgy azon gondolkozom, hogy ezeket a statisztikákat a Plex maga miért nem tudja alapból? Tök hasznos lenne beépítve.
Switch Tax
-
vyce21
tag
válasz steveboy86 #2769 üzenetére
Plaxpass-od van, hogy megy az Androidos alkalmazás? (bocsi az off-ért)
-
sugarforce
addikt
válasz MasterMark #2770 üzenetére
Ja igen, a git-tel frissíti le magát, azért is kell neki.
Nem értem én sem, mondjuk akár köthetnék plexpasshoz is a statisztikákat, pl a plexwatch csak azzal működött anno, de azt már nem fejlesztik. -
sugarforce
addikt
válasz steveboy86 #2765 üzenetére
Attól függően, hogy milyen i3 a proci, hardveresen elég lenne a szervered is, a transzkódolást amugy a webes felületen tvről lejátszás közben (a pcdről 127.0.0.1:32400/web) a felső sávban látni fogsz egy kis ekg jelet, ami mellett egy általában 1-es szám van, ha arra rákattintasz, akkor megjelenik egy téglalap, amiben lesz egy i betű, arra rákatt és ott kiírja, hogy közvetlen lejátszás, vagy közvetlen adatfolyam, vagy átkódolás.
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Androidra van valami értelmesebb plex kliens mint amit az áruházból le lehet tölteni?
-
Rengete
aktív tag
válasz sugarforce #2778 üzenetére
Otthon van két amiko a4-es beltérim és azon nem indít el semmilyen filmet. Valamilyen lost hibát ír ki mindíg.
Elvileg 5.1 android fut rajtuk. Most egyenlőre úgy oldottam meg, hogy a Kodiban a plex addont használom[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sugarforce #2781 üzenetére
Főleg úgy, hogy droidon legutóbbi információim szerint elég nehezen/sehogy nem lehet kadenciahelyes lejátszást csinálni ezekkel a dobozokkal.
-
Rengete
aktív tag
válasz #56573440 #2782 üzenetére
Amiko a3 volt egy évvel ezelőttig kettő is. Állandóan lefagytak és volt, hogy csak firmware telepítéssel lehetett beléjük életet lehelni. Amióta ezek vannak, nincs ilyen gondom. Mondjuk megvannak még az a3-asak is a fiókban, lehet azon kéne megpróbálnom ezt az oprendszert amit írtatok?
-
Rengete
aktív tag
Mi is ez a LE?
-
Rengete
aktív tag
válasz sugarforce #2787 üzenetére
Igen, csak ezek működnek rendesen. Az A3at nem sajnálom.
-
vyce21
tag
válasz sugarforce #2772 üzenetére
Valóban, eddig nem is néztem! Köszönöm!
Akkor meg is veszem.
Próbáltam Kodin belül a plexet (mobil, s8+), de az egész kodi elég furán erzékel meg reagál az érintésre... Pedig kipróbáltam pár témát.
Így böngészőből szoktam használni a plexet.
De a gyári alkalmazássa, kényelmesebbnek tűnik! -
Rengete
aktív tag
válasz sugarforce #2789 üzenetére
De ez a libreelec gyakorlatilag egy Kodi! Nem? Ha azt felteszem egy sd-re és arról bootol, akkor csak Kodim lesz. A tv csatornáimat nem tudom nézni?
-
mobbo
senior tag
válasz sugarforce #2792 üzenetére
picit off leszek
ez a tvheadend pontosan mit takar, hogy működik?
létezik olyan megoldás amivel pl. a digikabel csatornákat remote tudom nézni? (digionline nem jó, csak magyar ip-ről megy, olyan kéne ami tőlem streamel) -
mobbo
senior tag
válasz MasterMark #2795 üzenetére
azt tudnék csak kellene hozzá forrás
azt meg nemtok -
sugarforce
addikt
válasz MasterMark #2795 üzenetére
Dvb c/dvb t vel szoktak dobalozni amikor errol van szo az amlogic topikban.
[ Szerkesztve ]
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok! Rpi3 ra feltettem egy rasplexet. Minden tökéletesen működött, tv távirányító ceccel irányított mindent. 2 nap nem használat után, megint átkapcsoltam rá de a távirányító nem hozta ki alvó üzemmódból, nem érzékelte szeriten a távirányítót. Látszik minden csak kicsit be van sötétedve a képernyő. Nem tudtam mást, újraindítottam. Most viszont nincsenek meg a film illetve a sorozat mappa. Gondolom kijelentkezett. Nem vagyok otthon csak az asszon panaszkodott. Gondoltam mire hazaérek meg lesz a válasz. Lehet erre valami megoldás? Ki lehet mondjuk kapcsolni valahol az alvó üzemmodot?
[ Szerkesztve ]
-
Bigmasterl
tag
A plex szerver címét hol találom? Zidoo mediaboxrol szeretném elérni android alatt ( nem plex klienssel) a zidoo filekezelőjével.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
sugarforce
addikt
válasz Bigmasterl #2799 üzenetére
az eszköz ip címe, amin rajta van a plex szerver
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest