Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janosibaja

    őstag

    válasz sugarforce #2652 üzenetére

    Neked/Nektek köszönhetően sokkal jobb a lejátszás. Egészen tegnap estig kifogástalanul ment minden. Akkor megnéztünk egy 4,6 BG-os filmet, amit hibátlanul lehetett lejátszani, nem állt le, lehetett előre-hátra tekerni, a felirat kifogástalan összhangban.

    Aztán, a film vége után vissza akartunk nézni egy részletet, hogy pontosan mi is hangzott el, de ettől a hosszú tekeréstől már megbolondult, nem akart a film betöltődni az adott helyen. Újraindítva a tévén a Plex kliens szoftvert, már elindult a videó, de nem volt többé összhangban a film hangja/képe és a felirat. Sőt, próbaképpen egy másik, tegnapelőtt nézett, hibátlanul játszott filmbe belekukkantottam: többé ott sem volt már összhang a felirat és a hang között.

    Arra tudok csak gondolni, hogy valami cache törlés kellett volna, de a tévén nem találok opciót cache vagy Temp törlésre.

    A PC "C" meghajtója egy igen kicsi SSD kártya: nem ezen kéne tartanom az aktuálisan lejátszandó filmeket? (Jelenleg "D" meghajtón, hagyományos vinyón vannak a köyvtárak.)

    A beállításaim a PC-men (felhasználói jogokkal használom, rendszergazdaként csak telepítéskor lépek be):

    Beállítások/Szerver/Kódoló: Transcoder temporary directory: C:\PlexTemp

    Az Általános/The path where local application data is stored, menüpontban a D:\PlexLibrary van beállítva.
    ....

    Anno feltelepítettem rendszergazdaként is - így nem is használom. Ugye a rendszergazdai jogokkal rendelkező éppen úgy csak egy másik felhasználó, nem kell, hogy tökéletesen azonos paraméterek legyenek megadva benne?

    Itt ugyanis figyelmetlenségből az Általános/The path where local application data is stored menüpontban a C:\Users\felhasználónevem\AppData\Local könyvtárat jelöltem meg. Utóbb nem merem az útvonalakat átírni...

    Van ezeknek az útvonalaknak valami jelentősége?

    Szóval, ha a kérdésem elején leírt módon megbuggyan a tévé, akkor nincs lehetőség valami TEMP, CACHE könyvtár tisztítására?

    Elnézést a sok kérdésért, precízen akartam leírni a problémát... :R

Új hozzászólás Aktív témák