Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shanagyur

    friss újonc

    Sziasztok, abban tud esetleg valaki segíteni nekem, hogy a következő mitől lehet? Nálam lenne valami rosszul beállítva szerver oldalon vagy ez LG webOS limitáció?

    A probléma az, hogy ha hardveresen transkódolok egy filmet lefele (pl. 4k hdr-ről 1080-ra) + állítok mellé feliratot, akkor annak ellenére, hogy a gépben van videókártya és plexpass is, cpu-ból kezdi el inkább az egészet a gpu helyett, és emiatt folyton bufferel.

    Ha nem állítok mellé feliratot, akkor pedig gond nélkül gpu-ból végzi az egészet, sőt, ha nem kell a videófolyamot transkódolnia lefele, csak feliratot kell ráégetni (pl. ass-nél), akkor is gond nélkül gpu-ból csinálja az egészet.

    Másik kérdés, Terry Pratchett, A mágia színe című filmet / minisorozatot, tudja valaki, hogy kellene elnevezni, hogy a plex felismerje, vagy legalább a találatok közt kiválaszthassam?
    Jelenleg mind a Hogfather, mind a Going Postal "film"-es könyvtárban van és annak ellenére, hogy minisorozatként vannak feltűntetve thetvdb-n megtalálta őket, de A mágia színét akárhogy nevezem nem találja meg. Már próbáltam így is "The.Color.of.Magic {imdb-tt1079959} - partX", de sajna sikertelenül.

    esetleges tippeket, megoldásokat előre is köszönöm :)

Új hozzászólás Aktív témák