Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
Ahogy sejtettem, az usb csatlakozási mód sem számít
-
balazs1022
őstag
válasz szabi__memo #6151 üzenetére
Nálam gyorsan tölt, ha ki van kapcsolva a számítógép. Olyankor 2A-al tölt. Ha be van kapcsolva a sz.gép, akkor csak 500mAh-val.
(Nálunk 2 gép van az irodában, abból az egyik nem sokat megy, azon szoktam tölteni - Derpfest Rom 12-es oprendszerrel)
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz balazs1022 #6152 üzenetére
Hát az accubattery szerint 100mAh max olyankor. De megnézem majd kikapcsolt gépnél is. Egy biztos, ez eddig nem ilyen volt
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Valahogy meg lehet kerülni a 4k60fps videóknál az 5 perc max hosszt?Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok! Haverom Oneplus 7T-je egyik napról a másikra minden behatás nélkül elromlott. Kijelzőn függőleges csíkban elszinezodott és így az érintést sem érzékeli. Jelkódot így nem tudja beütni
Gyerekekről a képeket szeretnénk lementeni. Van esély így arra ha csatlakozik a telefon a laptophoz pont adatátviteles csatlakozásban van? Mivel így átrakni sem lehet milyen megoldás lehet erre?Köszönöm a segítséget.
-
qltsar
veterán
Szia,
A legegyszerubb egy OTG USB-C - USB-A, majd rakotni egy egeret, es azzal bepotyogni a kodot, aztan vagy felhobe feltolteni a kepeket, vagy fejlesztoi beallitasokban meg egerrel atallitani az alapertelmezett USB kapcsolatot adatatvitelre. Majd lezaras nelkul eger lehuz, USB-C - PC kabel rakot, es mehet a masolas.
[ Szerkesztve ]
-
V.T.
aktív tag
Köszönöm a tanácsot mindkettőtöknek!
A képek a Google-ba fel vannak szinkronizálva mint kiderült de a telefonszámok nem. Így ilyen usb otg adaptert fogunk beszerezni hogy a fiók szinkronizációt meg tudjuk csinálni.
A képernyő mindent mutat világít de nem érzékeli az érintést. Azóta mondjuk a hátulja is eltört véletlenül -
V.T.
aktív tag
Sim kártya nincs benne csak a mintát kérte.
Addig próbálgattuk hogy végül sikerült egérrel, addig a kurzor nem látszik még be nem lépsz magába a telefonba, utána viszont mindent lehet látni rendesen, kivettük belőle a védelmet. Szinkronizáltuk a telefonszámokat így már minden oké. Gyerek megkapja játszani a telefont.Köszönjük a segítséget
-
Ronam
addikt
Lehet volt már kérdés, aki GCam-ot használ, melyiket érdemes letölteni? Melyikkel lehet a legjobb képeket készíteni?
-
milkabrams
őstag
Régebben használtam valami greatness gcam-ot egyedi xml fájlal, de az istenért nem találom. Igez 8-12mb volt egy kép.
Ugyanitt: Kellene valami videófelvevő app, ami tudja a 4k60fps-t de az 5 perces korlát nélkül.
[ Szerkesztve ]
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
LógaGéza
veterán
Kettőt használtam, nagyon sok különbséget nem láttam közöttük:
Arnova8G2 8.1 + SAP-Arnova-SpecialBeta.xml
Wichaya 8.1.101 V1.6 + nrG-v1-OP7P-T-Wichaya-8.1.101-v1.4.xmlAz első talán valamivel jobban tetszett, de az nem megy Android 13-on (nem kéri a teljes fájlrendszerhez való hozzáférést, így nem tudok XML-t betölteni).
Esetleg kipróbálhatod a legújabb Arnova8G2 buildot, ehhez már nem kell XML: Gcam-8.7.250.build-8.3
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Ronam
addikt
Köszi szépen, megpróbálom .
-
Ronam
addikt
válasz balazs1022 #6169 üzenetére
Config-ot is használsz hozzá?
-
balazs1022
őstag
Valakinek van fekete Spigen tokja eladó?
-
ghiottone
nagyúr
válasz balazs1022 #6172 üzenetére
Az nincs, de sima ilyen mofi (csak kínai spigennek hívom ) maradt 1 felesleges, nem használt: [link]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz balazs1022 #6174 üzenetére
Este majd küldök róla képet. Nem annyira vastag, mint egy Spigen.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
AnonymusX
senior tag
Jó kis liquid air. Valóban baba ez a tok, iPhone-on és Samsungon is ezt használjuk. Galaxy S10+-hoz is nehezen tudtam beszerezni néhány hete.
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
Én is ezt használtam közel 3 évig, nagyon szerettem. Küldök majd délután én is képet, ha érdekel .
-
Ronam
addikt
-
balazs1022
őstag
Köszi srácok a válaszokat!
-
storm3
senior tag
Én Nillkin Frosted Shield-et használok évek óta,nagyon bevált.
[link]
Ennél olcsóbban kifogod ebayen meg alin mondjuk.“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Ronam
addikt
válasz balazs1022 #6186 üzenetére
Szerintem ez kevésbé csúszós, mint a Liquid Air volt. Kameránál és a kijelzőnél is kicsit emelt, szóval szerintem teljesen rendben van. Ráadásul fogásra is kellemesebb, a Liquid Air-ral azért kicsit bumszlinak érződött a telefon .
[ Szerkesztve ]
-
StarDeLuxe
tag
Én anno Kapaver tokot használtam a OP3-hoz. Baromi jó masszív tok és mégsem bumszli. Ajánlom a 7T-hez is, és most akciós is.
Kapaver.com[ Szerkesztve ]
Oneplus 3 / Oneplus 7T Pro / Amazfit GTR 2e
-
szabi__memo
nagyúr
Nem ide
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz balazs1022 #6190 üzenetére
Szuper képek , tudsz esetleg küldeni egy linket és egy configot?
-
balazs1022
őstag
-
Ronam
addikt
válasz balazs1022 #6192 üzenetére
Köszi, este kipróbálom.
-
ghiottone
nagyúr
válasz balazs1022 #6190 üzenetére
+1
Majd előszedem a telót.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Ronam
addikt
Mostanában késve érkeznek meg az üzenetek (Viber, Teams, Messenger). Eddig semmi gond nem volt a telefonnal, optimalizálást próbáltam kikapcsolni, de az nem segített. Mit lenne érdemes még nézni?
-
Ronam
addikt
válasz balazs1022 #6196 üzenetére
Megpróbálom, köszi!
#6197 vacs: Nekem is jöttek, nem volt vele problémám, mostanában csinálja csak.
-
Ronam
addikt
válasz balazs1022 #6196 üzenetére
Most néztem, és nincs cache törlés Android 12 recovery-ben 😀.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kontron KTQM87/mITX hűtés módosítás (Socket G2)
- Ez a mondat angolul?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest