- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Friss(ítési) hírek:[link]
B.Cs.
-
ghiottone
nagyúr
válasz bollokcs80 #5351 üzenetére
Ezt már hónapokkal ezelőtt megerősítették. Nem is értettem, hogy miért dobta ki ez az oldal hírként
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Linkin1994
senior tag
válasz bollokcs80 #5351 üzenetére
Ez kamu hír/oldal a 7-es széria is megkapja a 12-őt
Update Schedule
Q: When will OxygenOS 12 be launched to other OnePlus devices?
A: Currently available for the OnePlus 9 and 9 Pro, OxygenOS 12 will also be coming to other models (OnePlus 9R, OnePlus 8T, OnePlus 8 Pro, OnePlus 8, OnePlus 7T Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7, OnePlus Nord 2, OnePlus Nord CE, OnePlus Nord) in the first half of 2022.YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
bollokcs80
Korrektor
-
Linkin1994
senior tag
válasz bollokcs80 #5355 üzenetére
Egyszer biztos a 8-as szériára 17-én jön a béta
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
bollokcs80
Korrektor
-
Linkin1994
senior tag
válasz bollokcs80 #5357 üzenetére
a Kiszivárgott closed beta alapján tanultak a 9 pro szenvedéséből.Bár amíg maga a Google nem tudja normálisan megcsinálni és rendbe rakni addig a gyártók csak szenvedni fognak.
[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
törölt tag
válasz Linkin1994 #5356 üzenetére
Ezt hol olvastad?
-
törölt tag
válasz Linkin1994 #5360 üzenetére
Köszönöm! Oneplus community-t szoktam olvasni de ott nem volt erről infó.
-
milkabrams
őstag
Elkezdett megpusztulni vagy a telefon vagy a füles usb c csatija, mozog benne ha kicsit elmozdítom, szétkapcsol.
Ilyenkor örülök igazán, hogy száműzték azt a fránya ósdi 3.5 jack csatit a nagyokosok.Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
rodi81
tag
válasz milkabrams #5362 üzenetére
Én a töltővel vagyok ugyanígy,de szerintem a teló csatija lesz a ludas.
-
Ronam
addikt
Gyári tokot lehet még kapni valahol? Keresgéltem, de én nem találtam sehol :(.
-
szabi__memo
nagyúr
-
vacs
veterán
Aliepress-en van Carbon Bumper Case, csak nem olcsó!
Ezen a store-on belül (csak egy másik toknál) írta egy vevő, hogy úgy gondolja, hogy eredeti gyárit kapott!(^)(>.<)(^)
-
qltsar
veterán
válasz szabi__memo #5365 üzenetére
Talán a T verzió, ha lesz global.
Sajnálom, hogy nincs olyan OnePlus az újabb szériák közül, aminél középen van a notch / punchole. Évek kellettek amíg kibékültem a középsővel, de ezt a bal-jobb oldali lyukat képtelen vagyok megemészteni.
[ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
Üdv Srácok !
Vettem egy OnePlus 7-t, de az a topik kipusztult!
Nagyon tetszik a készülék viszont aksit kéne cseréltetni! Csinálok egy account-ot és akkor kiküldöm az európai szervizbe!? Gondolom ott a honlapon el lehet indítani a folyamatot ? Ha van valakinek jó tanácsa azt nagyon szívesen veszem és előre is köszönöm a segítséget -
vacs
veterán
válasz trouble #5370 üzenetére
Szia
Szerintem nem kell regisztrálni se, csak simán a repair oldalon leadod a javítási kérelmet, majd jön magától a ups futár!
Viszont arra nem emlékszem, hogy nekem kellett csomag címkét nyomtatni és vagy a futár hozta!(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Elvileg fizetős a szállítás, de nem szokták kérni, forrás!
(^)(>.<)(^)
-
V.T.
aktív tag
válasz Integrale #5377 üzenetére
Én elküldtem gariba. Papíron cserélték az aksit és a hátlapot de ténylegesen hozzá se nyúltak. Ugyan ott van 2 kis karc a hátlapon ahol volt. Szóval én nem bíznék a garis javításában hogy tutira kicserélik az aksit. Nekem 87%-ot mutatott az app mikor vissza kaptam.
Azóta eltelt egy hónap és most 95%-ot ír. Nem hiszem hogy megfelelően működik a program. -
bollokcs80
Korrektor
Vajon megkapjuk még idén?!
B.Cs.
-
ghiottone
nagyúr
válasz bollokcs80 #5386 üzenetére
Én nem várom. 9-esen volt pár gondom a 3. verzióval: [link] Vissza is raktam a 11-est. Ha 7T-n is ilyen hibák lesznek, akkor inkább maradjon még egy jó ideig csak a 11-es.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
veterán
Nem tudom, de nekem annyira nem hiányzik a potenciálisan még bugosabb szoftver
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
bollokcs80
Korrektor
Nekem ennyiből nagy csalódás az OP. Azért egy flaship(szintű) telefonnál ennél innovatívabb fejlesztést várnék. A vas jó, a kamerát is szeretem, de az A11 is egy kalap .... lett a 10-hez képest. Sok csodára mondjuk már nem számítok.
B.Cs.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz bollokcs80 #5389 üzenetére
Egyetértek
-
bollokcs80
Korrektor
válasz szabi__memo #5390 üzenetére
Ha meg tudnám szokni az iOS zártságát, lehet hogy váltanék iPhone-ra. A 7T vásárlásakor is egy Xr volt az alternatíva.
B.Cs.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz bollokcs80 #5391 üzenetére
Azért nem véletlenül növekszik az iPhone eladások száma, annak ellenére, hogy drága. Az androidos nagyok meg max stagnálnak vagy csökkennek mint a xiaomi (európában).
Úgy látom kb minden Androidos gyártó maga alatt vágja a fát. Mert bár a Google is tesz érte, de azért a gyártók rátesznek még pár lapáttal[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Még a 8-as szériára sincs az ég világon semmi.
-
trouble
senior tag
Srácok !
Hol lehet beállítani, hogy az üzenet kűldő app-ok,számmal jelezzék, mennyi üzenetem van
(Gmail, Viber, Messenger stb)?
Köszi. -
milkabrams
őstag
Vettem egy [ilyen] autós telefontartót, hogy lehet ezt a sz@rt biztonságosan rögzíteni a műszerfal tetejére? A saját súlyát sem bírja el, alig tapad az a ragacsos izé az alján.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz #32839680 #5394 üzenetére
Én 2020 nyarán vettem 190k-ért, akkor annyi volt a Xr is. Sajna úgy nézem, hogy 60-70k-nál többért nem tudnám eladni, Iphone-ból meg a sima 12-re váltanék (ha váltanék), ami azért 270k-ért elég húzós. Nyers erőben nyilván jó lenne, a telefotót mondjuk hiányolnám, de a Pro-k ára nekem már sok (használtat nem veszek). Na meg ott vannak az iOS rigolyái, élen a korlátozott fájlkezeléssel.
#5395vacs: Gondolom használt volt, mi új árakról beszéltünk.
B.Cs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen mosógépet vegyek?
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- CASIO órák kedvelők topicja!
- DUNE médialejátszók topicja
- Subaru topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Okosóra és okoskiegészítő topik