- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz norbert1998 #15451 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
Ez már hivatalos Mi10: poszter: [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz Zsoleszhun #15455 üzenetére
Az mit jelent nálad, hogy nem működik? Nem is csatlakozik a PDC a telóhoz, vagy nem tudsz profilt váltani?
-
veterán
válasz Karavik #15456 üzenetére
Igen feltettem már én is a héten, de nem nagyon volt időm foglalkozni vele. Valahol azt olvastam hogy már 80 sportot tud, de ha a sportoknál görgetek a fele sincs.
Tényleg ehhez van valami custom rom? Mivel tud az többet?
A watchface-ből nekem letöltött egyedi van, majd megnézem milyenek[ Szerkesztve ]
-
veterán
Voltam ma bent a telenorba és bekapcsoltattam a volte-t. Simán bekapcsolta a csaj, pedig elméletben nem támogatott a telefonom. Jött is az sms a szolgáltatótól, hogy 72 órán belül aktiválják.
Változott ez a rész is valamelyik frissítéssel.
Mit praktikus itt beállítani, hogy mindig a legjobb hálózaton legyen? -
veterán
válasz Zsoleszhun #15464 üzenetére
Köszi
Ha nekem 4g-t ír ki fent nem lte-t akkor honnan fogom látni hogy volte-e már vagy sem?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Zsoleszhun #15468 üzenetére
Yeeeeeeh megjelent köszi
-
floratm
senior tag
Ha megigazitom a fülembe a tws fülhallgatót mindig beadja a google asistenst. Tudja valaki hogy lehet kikapcsolni?
-
veterán
A biztonság appban most már engedi a 100%-ot akkor is ha nem a gyári böngésző az alap.
-
fap333
aktív tag
Most, hogy szóbakerült a VoLTE, megpróbálkozok vele megint. Arról lehet tudni valami, hogy a telekomnál még mindig bugos a történet, vagy már javítottak rajta valamit?
10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
nagyúr
-
Karavik
veterán
válasz fap333 #15474 üzenetére
Hívásvárakoztatás, mint funkció működött mindig, csak az állapot lekérdezés nem működött ill. mem működik még mindig bekapcsolt VoLTE-val. Szóval csak kikapcsolt VoLTE állapotban lehet hívásvárakoztatást ki-be kapcsolni
-
Kevin Spéci
tag
De ha ki van kapcsolva akkor is jelzi hogy VoLTE hivásod.
Bocs... -
grafnet
Topikgazda
Egy játéknak a képét hogyan lehet kitenni az LG TV-re?
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Adamo_sx
aktív tag
Karavik mester, nem tudsz arról esetleg valamit, hogy a kis kínaiak miért gyomlálták ki a MIUI-ból a google féle smart lock-ot, miért csak Xiaomi cuccokkal működik együtt, miért nincs trusted places (vagy mi)? Esetleg a jövőben nem tervezik ezt visszarakni?
-
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Nemsokára xiaomi.eu 20.1.21 frissítés
-
Zsoleszhun
addikt
Lehet szedni xiaomi.eu_multi_MIMix2S_20.1.21_v11-10.zip
¯\_(ツ)_/¯
-
veterán
válasz Zsoleszhun #15487 üzenetére
A szülinapomra egy kis ajándék a leglekesebb fannak.
-
Karavik
veterán
válasz Zsoleszhun #15487 üzenetére
Nem javítás, teljesen új build.
Info 20.1.21-el kapcsolatban: [link]
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Zsoleszhun #15491 üzenetére
Edzőtáborba vagyok épp Vecsésen, bemondták a nagy plénum előtt és 140-en nekem tapsoltak....
A 16 szeletes tortára már nem férne el 35 gyertya szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz Karavik #15482 üzenetére
Mivel nekem nem a legfrissebb MIUI van fent, ezért nem teljesen ugyanez a képernyőkép van.
Ettől még megtaláltam, de a Cast ugyan látja a TV-t, de nem csatlakozik rá.
A Wireless Display menü meg hiányzik még az én ROM-omből.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest