Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • konyi79

    addikt

    Félve olvaslak benneteket, foszlik, törik, málik.....
    T-webshopban vettem az enyém, és 1 napos korában tűnt fel az alsó éle meg van kicsit egy helyen nyomva. Nem foglalkoztam vele, úgyse tudnám bizonyítani nem nálam volt, meg nem is zavart. Most viszont aggaszt, ha az enyém is elreped nem cserélik azt mondják majd leesett. Ez baj.
    USB ajtó. Én körömmel böködöm rajta január 7 óta legelább minden este a kis pöttyöt, és bizony meg sem látszik a nyoma. Ellenbel betül, ahol rázár a sim tartóra ott kopott alig láthatóan az éle. Azon a ponton viszont szürkének tűnik, fémes fénnyel.
    Két oldala a telónak viszont kifényesedett a sok tapperolástól, sokat van használva. Ez várható volt nem őrzi meg a textúráját, de nem ilyen hamar lesz polír.... A 6710 hátlapján a gumírozàs 1.5 év után kezdett, tehát csak kezdett megkopni, holott az tokot nem látott.
    Tokban én a szilikonról jobbára leszoktam, max kocogni mert nem csúszik. Engem a CP-533 nyert meg, nagyon jó minőségű, kicsit kiszedni nyűg mert kihagytak egy vacak húzószalagot, igaz 3 hónapja tervezek beleragasztani olyat... :-)
    Próbáltam az ajtóról makrót csinálni, de úgy fénylik mint salamon töke megvilágítva a kis kopott rész, tehát halott ötlet.

    Off.
    Apropó fénykép. Ha valaki Kecskemét és vonzáskörzetében gyanúsan olcsón Sony DSC-HX100v-t hall, dobhatna egy üzit. Volt olyanom, visszavásárolnám.
    Köszi.

    On.

    -tuti nem mágneses, azzal kezdtem, szerintem alu ötvözet lehet

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák