Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    Nos mostantól nem vagyok már N8 tulaj, legalábbis egyelőre.

    3 napig volt nálam egy, de ugye a lilásodás miatt ment vissza a feladónak.

    Naszóval, ezalatt a 3 nap alatt azért sikerült betekintést nyerni a telefonba, az OS-be és sok helyen negatív sok helyen pozitív csalódás ért.

    Legnagyobb csalódás a kamerával kapcoslatban ért, de igazából arra a konklúzióra jutottunk, hogy valószínűleg piszkos volt a lencse, esetleg párás volt vagy hasonló.
    Az tény, hogy mobil berkekben 60k-ig használt telók között nincs ennél jobb kamerával rendelkező mobil. Igaz?

    Akkor térjünk át a szoftveres részre:

    1. Elindítottam a zenelejátszót, mondom ez nagyon tetszik, csilli-villi meg minden, rátettem pár számot a telóra, frissítettem a zenetárat és el kezdtem hallgatni egy számot, aztán mikor vége lett nem volt semmi. Vissza kellett lépnem 2 szintet aztán elindítani a következőt. Hát finoman szólva eléggé ideigésítő volt ,hogy nem játszotta le egymás után a számokat. :W

    2. A gépet nagyon könnyen meg lehetett izzasztani, ha az alap FB klienst indítottam el, minden fagyott szinte alatta, de ez még a Skype alkalmazással is így volt.

    3. Ez a mobil hihetetlen lassan telepít. Ilyet még nem láttam. A mostani C5-öm gyorsabban telepít. Egy 1 mb-os akármi feltelepítése percekbe telik.

    4. USB otg-n rákötve a pendriveot, alapból cask FAT32-t ismert fel, de legalább felismerte mind a 32 GB-ot így. Viszont valamiért nagyon fagyott vele, mert ha megnyitottam egy képet lefagyott, aztán csak akkor kelt életre, ha kihúztam a pendriveot...

    Arról nem is beszélve, hogy az utolsó napon többször is újraindult magától a mobil, főleg fényképezés után, ha lezártam a kijelzőt és futott a kamera progi.

    Egyelőre ennyi, a többin még gondolkozom. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák