- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronny3
aktív tag
Nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz már új sw az N79-hez
a jelenlegi 32.001-nél megállt a fejlesztés
-
sekli
addikt
Gondoltam megosztom veletek a leges-legelső mobilra írt programomat, ami már elég rég készült, viszont csak nem olyan rég csináltam neki telepítőt. Tényleg nem kell nagy dologra gondolni, ekkor ismerkedtem még az egész dologgal.
Kis túlzással állíthatom, hogy a CubeRunner nevű játék volt, ami a legjobban tetszett az egész iPhone mizériában, így hát írtam egy hasonló játékot. Nem pont olyan, mint az eredeti, direkt nem, bizonyos tekintetben nekem jobban is tetszik, de elfogult vagyok. A legnagyobb hibája, hogy lassúak a telefonok, ezért nem nagyon lehetett túl gyorsra (nehézre) állítani. Talán majd egyszer ha lesz időm, megírom OpenGL ES -sel.
Elvileg minden FP2-es giroszkópos Nokián megy, gyakorlatilag csak a saját N79-emen teszteltem, visszajelzéseket örömmel várok. Futtatásához Python for S60 szükséges, én az 1.9.7-re írtam annak idején, azóta van 2.0-is, nagy valószínűséggel megy azon is. ( Az 1.9.7 letölthető innen.)
A játék pedig itt található.
[ Szerkesztve ]
-
Ronny3
aktív tag
válasz canniball #3211 üzenetére
Nos
az van, hogy csak egy fokkal jobb mint a többi, ez is egy idő után eltűnik a képernyőről...
ha valamelyik gombot nyomom, marad egy darabig de aztán semmi..és csak lezárt billentyűnél aktív.. amíg aktív
egyébként nagyon jó lenne, mert nem kell beállítgatni semmit rajta.. így egyszerű. lenne
de az a baj, hogy nem tudja egyik progi sem felülírni az alap Nokia sw-t, és abban az van, hogy valamennyi idő után mindenképp üres a kijelző:S
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Segítségeteket kérem!
Tudtok ajánlani valami nagy tudású panoráma készítő programot?
Brutális mennyire gagyi így.....
Semmi élethű nincs benne, pedig panorámába milyen szép is lenne Dobogókő kilátójából ez a kép.undefined
-
Karpanti
csendes tag
Sziasztok, én most szeretnék telefont venni, egy N79es és E52es között gondolkodom, a "hozzáértők" melyiket ajánlanák? Közgazdásznak tanulok, mellette edzőként dolgozom, azt hiszem mind a kettőt egyformán tudnám kihasználni, kíváncsi vagyok melyik a jobb, melyiket éri meg jobban megvenni. Előre is köszi
-
canniball
nagyúr
válasz Karpanti #3216 üzenetére
Mint ludsimon írta N79-nek jobb a kamerája, illetve van lencsevédője. E52 fainabbul össze van rakva, gyorsabb, kemény az akksija, és (előbbivel ellentétben) működik a készenléti kijelző. Hirtelen ennyi; az igényeid neked kell tudni.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Karpanti
csendes tag
Köszönöm szépen a választ!
-
ludsimon
veterán
Viszont amit észrevettem minden Nokiánál, hogy az FM rádió eddig ahánnyal találkoztam, mind gagyi vevője volt.
Ugyan azzal a fejhallgatóval hallgattam mindegyik telefonnál.
N79, N82, 5310..A Samsung-ok vevője, legalább is a G600-nak valami hihetetlen érzékeny volt a rádiója!
Dunakeszi, földszinti panelház(!), és a Budapesti Roxy rádiót kiválóan, igaz monoban, de sistergés nélkül hallgattam.
Míg a többi készülék teljesen süket, sistereg össze-vissza.
Azóta is visszasírom a G600-at.
Remélem azért az új Nokia készülékek más vevőt fognak kapni, mert a mostani arra jó, hogy Budapesten belül valamennyire lehessen rádiót hallgatni.undefined
-
bope87
aktív tag
Jobb helyet (ahol van is forgalom) nem találtam, így itt kérnék tőletek egy kis segítséget. Házat szeretnék cserélni és ehhez keresnék olyas valakit, akit ezt megcsinálná (természetesen nem ingyen). Ház lesz hozzá, de én nem mernék belevágni... (tekintve, hogy a videóban volt vagy 10 alkatrész amit elvileg szétszerelés után ki kéne dobni és újjal összeszerelni :S)
Tudna nekem valaki segíteni? Vagy ismerős aki ért hozzá? Nagyon nagy segítség lenne, előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
Hívj fel tetszőleges mobilboltot, én is ott rakattam fel ahol vettem az előlapot, 10 perc volt.
32.001.53.1 ahogy nézem a sw 'vége'?
Hard reset jön, gondoltam új sw-vel is megkínálom...Legbiztosabb reset módszernek melyiket javasoljátok?!
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
-
Ivitz
tag
Van egy kis problémám :S mostanában azt csinálja, hogy hívok valakit és nem hallom a másik félt de ő hall engem aztán ki és be kapcsolom a telefont és jó. Mi lehet a baja? Hogy próbáljam megcsinálni?
Hová mész te kis nyulacska ingyombingyomtálibetutálibemáli...... :D :D
-
ruan
tag
válasz ludsimon #3224 üzenetére
Lecsekkolom, majd felteszem a "termést", ha az idő is kegyes lesz,
nem is olyan régen, még photoshop-al illesztgettem össze,
ha jó a kép, ps-el még javítok rajta.melyik a legjobb tok a telónak, milyet használtok?
pl amibe ha beleteszem lehet nyomkorászni a hangerő gombot-= StarIICraft =- Hell, it's about time!
-
ruan
tag
[panomannal] készült első képem, hát még bele kell jönnöm, 3 képből áll, jobb oldalt jól sikerült az illesztés
legközelebb valami szebb jön-= StarIICraft =- Hell, it's about time!
-
sekli
addikt
Az új Sports Tracker már támogatja a v3-as telefonokat is.
-
canniball
nagyúr
Párom mostanság panaszkodik, hogy amikor esemény van nem világít a kijelző (mint ahogy normális esetben kéne). SMS-nél még hagyján, de az már nem kicsit zavaró hogy bejövő hívásnál nem látja ki hívja (illetve sötétben azt sem hol a telefon). Találkozott már más is a problémával vagy megint csak nekünk van "szerencsénk" hozzá? Esetleg megoldás?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
ludsimon
veterán
válasz canniball #3234 üzenetére
Kikapcs-bekapcs, jó esetben megjavul. Ha nem, akkor van még egy tippem.
Lezárod a billentyűt, megnyomod röviden a kikapcs gombot, kioldod a billentyűzárat, és voálá!
Nekem nem sűrűn fordul ilyen elő, eddig talán max 3x, pedig nem mondhatom azt, hogy hanyagolom a telefont.Nekem az N79-em teljesen tökéletes, napi 3-4 órát szoktam rajta netezni, és nem szokott vele baj lenni.
Most is erről írok.undefined
-
canniball
nagyúr
-
-
Ronny3
aktív tag
válasz picur220 #3242 üzenetére
Nem írta még alá az új sw-ket a T
pár napja írtam nekik megint, hogy a 11.049 sw az utolsó amit elfogadott a Tmobile, és azóta kb 4 új sw jelent meg...
és illene a gari felelősségük miatt végre a 32.001-es sw-t elfogadni és nyomást gyakorolni a Nokiára, hogy készítsék el a Tmobilnak...
kiváncsi leszek...
[ Szerkesztve ]
-
-
ruan
tag
válasz picur220 #3231 üzenetére
Folytatom az ismerkedést a panomannal, most hogy szünetel a monszun
[panorama]
az illesztések valahol durvák, finomítanom kell még a technikámon.[ Szerkesztve ]
-= StarIICraft =- Hell, it's about time!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest