- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seangaijin
aktív tag
válasz bubibaba31 #4915 üzenetére
Ha végigolvastad volna a topicot fel se kellett volna tenned ezt a kérdést. Szerintem az utolsó 5-6 oldalon mindenre választ találsz csak lusta vagy keresni.
De igen, érdemes váltani. Kevesebb az app de jobb a rendszer, az üzemidő meg van 1 nap.
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
Clavell29
csendes tag
Az enyém reggel 6-tól mostanra (13:15) kúszott le 91%-ra. Ha beállt az akksija, szerintem jól fogyaszt. Az összes többit, amit felvetettél, gond nélkül produkálja -a fagyást leszámítva
-
jengab
tag
S4hez képest a kamera sokkal jobb (alig van mobiltelefon, aminek ennél jobb lenne). Viber, Fb messenger nincs rajta, de természetesen letölthető WWP Storeból. Habár Viberra sokan panaszkodnak mostanában (nem csak ezen a platformon). Akksija megfelel ehhez a telefonhoz. Egy napot biztosan kibír bármikor sok használat mellett is. Ha nem használod olyan intenzíven 2-3 nap is megvan. Én már 3 WP (Nokia) készüléket láttam közelről, most éppen ez a 930 van nálam. A legrégebbi WP-s Nokia a családban 1 éves már lassan, de eddig soha nem akadt ki egyik sem. Szóval észrevehetően stabilabb a WP Androidnál. És sok helyzetben észrevehetően gyorsabb is. Hatványozottan igaz ez erre a telefonra, ami még WP-n belül is nagyon gyors. De még az alapmodellek sebességével sincs gond. Szóval én merem ajánlani, szerintem jó váltás. Főleg, hogy a 930 sok tekintetben már kicsit modernebb is, mint az S4.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest