- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
válasz Space marine #850 üzenetére
Nálam ez rendben működik, feltölti azonnal.
-
DaveJr
őstag
Ha jól emlékszem a unix/linux rendszereken nem kötelező a kiterjesztés. Ha jól tudom az iOS is ilyen alapú. Ezért lehet h nem küldi a kiterjesztést.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Stellito
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy mi lesz a későbbiekben a wp 8.1-el? Mármint hallottunk már olyanokat hogy jönni fog a wp9.. és akkor a 8-at megint ott hagyják mint a 7-et? Vagy 2016-ig még adnak ki rá frissítést és kész?Mi lesz a wp8-as telefonok jövője? -
Glenda
addikt
válasz Stellito #858 üzenetére
Nem látok rá sok esélyt. Szerintem frissíthetőek lesznek, legalábbis a telefonok egy része biztosan. Lehet chipset függő lesz, lehet memória, lehet minden készülékre jön. De lehet egyre se.
A WP7-WP8 nemfrissíthetőségnek nagyon jó oka volt.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Sztif
aktív tag
Sűrgős HELP!
Songarc közben a képernyő bezoomolt és nem tudom visszaállítani. Ki bekapcsolt nem merem bevállalni mert a jelszót nem tudnám beírni...
Mi a megoldás?- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
Glenda
addikt
-
Tomeeka28
aktív tag
Üdv Mindenki!! Ma megkaptam végre én is a 930-at szóval beléptem én is a klubba
Eddig csupa pozitív, fürgébb mint a 8X pedig az is szépen tette a dolgát.HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Tomeeka28
aktív tag
Azt kell még kiderítenem hogy független-e, bár semmi operátor logó szóval szerintem az, de holnap azt is tesztelem... Ez a 32 Gb barátibb mint a 16, de egy microSD-t el tudnék viselni. A kijelző viszon nagyon ott van, már csak valami fajin tok kéne, rendeltem egyet, de az nagyon gagyi...
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
BobTail
őstag
válasz gyurkikrisz #872 üzenetére
Ja tényleg, azokat én készítettem elő... Ha tényleg ott nyerted, akkor 100+1% hogy független + még az én kezemben is járt
-
Tomeeka28
aktív tag
Igazából az egyik szolgáltató értékesítői csapatát erősítem... Egy egyhónapos Nokia értékesítési versenyben végeztem az élen és ez volt a jutalmam. (sok 630-ast kelett elpasszolni érte)
[ Szerkesztve ]
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Tomeeka28
aktív tag
-
szantocs
csendes tag
A "kijelzőhibáról" már biztosan olvasta mindenki, de azért bemásolom....
Mielőtt pánikba esnél, hogy a kiszemelt Lumia 930 helyett egy másik mobilra leszel kénytelen kivetni a hálódat, szeretnénk leszögezni, hogy egy könnyen orvosolható problémáról van szó. Maga a hibajelenség abban nyilvánul meg, hogy a fekete árnyalatot – amit egyébként a ClearBlack technológiával kiegészülő AMOLED panelnek mesterien illene megjelenítenie – nem megfelelően, egy kis lilás beütéssel jeleníti meg a kijelző. Bár nem tűnik vészesnek a probléma, egy drága, élmezőnybe pozícionált termék esetében igencsak aggasztó.
Ahogy már jeleztük, nem kell rögtön szervizhez fordulni a „rossz mobillal”, sőt még egy kiadós káromkodásra sem igazán ad okot a probléma, mivel a Lumia 930 fedélzetén, a Beállítások menüben található Display Tool kalibrálási menüpont alatt lapul a megoldása. Itt a Tint opciót zöldre kell állítani és máris elbúcsúzhatunk a megjelenítési hibától.
[ Szerkesztve ]
"...már csak kerek perecnek látom az eget... megízzaszt ez a kút rettenetesen... felmegyek és a gyepre heveredek..."
-
szantocs
csendes tag
Pont az ilyen pánik hírek miatt nem vettem még meg a telefont! Kijelző hiba... nem lesz normális szervíz, mert bezár a gyár... Vége a NOKIAnak... stb. Pár nap múlva már az egész ország ezeket terjeszti, a "csak LUMIA-t ne vegyél" kiegészítéssel. Olyan érzésem van mintha a konkurencia fizetné ezeket a szócsöveket...
Nem?"...már csak kerek perecnek látom az eget... megízzaszt ez a kút rettenetesen... felmegyek és a gyepre heveredek..."
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz Oppenheimer #879 üzenetére
Ez így van... úgy tolja mint a Samsung... képzések, promoter, kell is, mert egy 610 után nehéz az embereket meggyözni... Hányszor hallom még Nokia = Windows = SZ@r
-
Tomeeka28
aktív tag
Valakinek esetleg tapasztalat ilyen tokkal? Nem szeretnék rendelni, esetleg Nokia care pontban lehet már valami ilyen kiegészítőt kapni? Vagy egyéltalán valamilyet... Nokia honlapján semmi a telefonhoz...
[ Szerkesztve ]
-
DaveJr
őstag
válasz szantocs #881 üzenetére
Aki párhuzamot von a gyár bezárás és a szervíz között az egy tudatlan ember. Az esetek 99%ában a gyárakban nem folyik szervíz tevékenyég!
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
DaveJr
őstag
válasz Oppenheimer #887 üzenetére
Tudatlan emberből vagy szervizelő gyárból? Az elsőből sajnos tudom milyen sok van
-
szantocs
csendes tag
Azért az elég beszédes infó, ha 10 emberből 6 azt mondja, hogy "jaaa annak szar a kijelzője"!
Én is azért lovagolok ezen, mert ezt írták a fórumokon. Tudjuk, hogy ez nem hiba... de a köztudatban, mint hiba van jelen.
Nem egyszerű más rendszerről váltani, ezért nem árt körültekintőnek lenni. Mit nyerek, mit veszítek. Azért vagyok itt mert tetszik a készülék. IOS-ről váltanék, de még mindig bizonytalan vagyok. Sajnos az 1000 hozzászólásból alig 20-30 van ami hasznos infót tartalmaz. A fenti "hibajavítás" pont elkerülte a figyelmem... Pont a sok sallang miatt.
Mindegy... Várok még, hátha meggyőz valaki...
"...már csak kerek perecnek látom az eget... megízzaszt ez a kút rettenetesen... felmegyek és a gyepre heveredek..."
-
BiP
nagyúr
válasz szantocs #889 üzenetére
Pont ez a bajom ezzel a bulváros megfogalmazással.
2 bekezdésben panaszkodnak arról, hogy szar a kijelző, pánikot keltő szófordulatokkal, miközben egy 10mp-es művelet a szoftveres javítás.
Az ilyen cikkek után nem csodálkozom, ha a közvéleményben mégis az marad meg, hogy szar, és 10-ből 6 emberben így rögzül az eset.
Ez a bajom az ilyenekkel, téves képet festenek, mert akkor van dráma. -
szantocs
csendes tag
Most akkor ájfon 5s-t vegyek vagy a 930-ast?
-
humuzzz
újonc
Üdv mindenki! Múlt hét csütörtökön én is beszereztem egy ilyen csodát. Egy kicsit engem is megijesztett a kijelző "lilasága", de fröcsögés helyett inkább megoldottam a manuális kalibrációval.
A rendszer fantasztikusan gyors, a Resume... képernyővel még nem találkoztam, úgyhogy eddig hozza az elvártakat egy kivétellel: valamiért a Rayman Fiesta Run ugyan úgy hajlamos szaggatni, mint a 925-ösöm, de ezt betudom annak, hogy a játék maga optimalizálatlan.
-
zsoltzsolt
addikt
Samsungoknál kevés rondább telefon van..
-
szantocs
csendes tag
Jó kis fórum, a 930-at senki nem ajálnja...
-
BiP
nagyúr
válasz szantocs #898 üzenetére
Mert épp mindenki vicces kedvében van.
Közben az origon is megjelent egy tesztféleség a 930-ról.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest