- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krob81
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki lesz a Vodafone-nál valamikor?
-
Lall
veterán
válasz gyurkikrisz #799 üzenetére
Nem gsm boltozok. Keress 2 év gyári garral. Még mindig brutál magas ára van.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Kbali
nagyúr
válasz ronson88 #794 üzenetére
Telefonon a mailbox beállításainál szerintem egyben állítható a levelekkel, hogy visszamenőleg mennyit frissítsen. Ami érdekes, mert nálam 1 hét van beállítva, de megjelennek július 7-től már események, ill. facebook, meg másik naptár eseményei (pl: névnapok), azok korábbról is.
-
nobela
senior tag
válasz ronson88 #794 üzenetére
Hehe, üdvözöllek a WP világában
Nekem is ez a problémám, úgy tűnik ez ilyen.
A sok fanboy istenítése ellenére azért ne higgy el mindent, messze nem olyan "okos" ez a rendszer...EGYEDI AJÁNLAT !!! Sennheiser HD 650 (szinte teljesen új) magyar garanciával, KáCsa ezüstözött szimmetrikus kábellel eladó 119.900.- Ft
-
DaveJr
őstag
Ne általánosíts!
Azért mert 1 program nem tud valamit, attól még nem a rendszer szar.
Vagy androidon is az OS a szar mert nem lehet valamit megcsinálni egy appon belül?[ Szerkesztve ]
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
ronson88
tag
Köszönöm neked is és a többieknek a segítő válaszokat, de egy teljes hétvégi ismerkedés után arra jutottam, hogy maga a telefon nagyon rendben van, a rendszer alapvetően tetszik és jól átlátható/kezelhető, valamint elképesztően gördülékeny ("smooth") a működése, de jelenleg túl sok kompromisszumot igényel (számomra) a használata.
Amit tudni akartam, megtudtam, ismerkedni a WP 8.1 rendszerrel, azt hiszem keresve sem találhattam volna, ennél jobb készüléket, idővel pedig simán el tudom képzelni, hogy lesz még WP-s telefonom, mert a fejlesztés iránya nagyon jó.
De már fent van a hardverAprón.
Kösz még egyszer mindenkinek.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Space marine
aktív tag
akkor ezek szerint ki se próbálta a vodás kártyát?! na meg nem értem, gördülékeny a rendszer, fullos a készülék.. bár lehet csak én vagyok egyszerű na mindegy, apróbb hibáktól eltekintve nekem nagyon bejön az egész cucc
-
ferrari1
őstag
válasz migabi24 #810 üzenetére
Most is azt mondom, hogy tetszik és remek készülék. Okos, átgondolt, felhasználóbarát megoldásokkal. De amikor kapok egy emailt a barátomtól, egy képet, amit i5s-ről küldött a procam nevű alkalmazással készítve és azt mondja a telefon, hogy sajnos az ilyen formátumot nem tudja megnyitni ( sima egyszerű mezei jpg ) az kiverte a biztosítékot. [link] Minden más megnyitotta! Az ilyen képküldés kettőnk között munka miatt fontos!
Space marine: Kipróbáltam a telenornál vett készülékkel a vodás kártyát, megette Tehát a telenoros 930-ok egyenlőre úgy néz ki gyárilag függetlenek.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Ezt a képet nem nyitotta meg. Ez most pont nem munkával kapcsolatos, de ez lényegtelen.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Space marine #822 üzenetére
Ez 920 exclusive feature
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Воланд
titán
jo, ez most egy kicsit erdekes.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
zuioch
aktív tag
Az érdekes, mert még a kis 520as is vidáman kezeli
-
-
Воланд
titán
válasz Space marine #829 üzenetére
siman ie-ben raboktem a linkre, megjelent a kep a dropbox oldalan arra raboktem hosszan es lementettem a telefonra.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
válasz Space marine #829 üzenetére
OneDrive? Nem a Dropboxra gondolsz?
@830: en is ezt csinaltam, es latom.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
BiP
nagyúr
válasz ferrari1 #832 üzenetére
Lehet, hogy dropboxon keresztül küldve nem jelentkezik a dolog.
De ezek alapján én inkább arra gondolnék, hogy az iphone küld furcsa formátumú emailt, amiből nem tudja rendesen kivenni a csatolmányt.
szerk: pl. arra, amit említenek, hogy nem teszi mögé a kiterejesztést, hiába jpg.Neten megnézve az emailt ugyanúgy nem nyitja meg?
szerk2: (#838) emvy: na igen. bár el tudom képzelni, hogy a böngésző viszont lekezeli. Ki kell próbálni.(#839) zuioch: értem én, ezért is módosítottam a hsz-emet.
[ Szerkesztve ]
-
zuioch
aktív tag
válasz gyurkikrisz #842 üzenetére
Ennél kevesebbért is mennek tönkre házasságok
-
ferrari1
őstag
Ez sajnos válóok lett volna. Ezt nem tudtam volna nélkülözni az biztos. Munkánkat lehetetlnítette volna meg esetenként.
-
Lall
veterán
Nem, azért akarta eladni, mert az gondolta, hogy sima jpg-et nem nyit meg. Mondjuk én elgondolkoznék/megkérdeznék pár embert mielőtt egy ilyen alapvető funkcióról úgy gondolom, hogy nem tudja.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #846 üzenetére
mert az ios nem tud normalisan levelet kuldeni....
-
BiP
nagyúr
válasz Oppenheimer #846 üzenetére
Végülis van.
És igazán megnyugtató, hogy most már pár év után végre okostelefon lett a Lumiámból -
ferrari1
őstag
Igazatok van na.. Bugyuta voltam! Még jó, hogy segítettetek! Látszik, ismerkedek még a rendszerrel és igen, megijesztett, hogy képet nem nyit meg.
Akkor mégegyszer leírom, hátha valaki aki kérdezte átsiklott felette:
A telenornál árusított 930-ak úgy néznek ki, hogy függetlenek!
-
Space marine
aktív tag
esetleg valaki onedrive problémára? kijelölöm a 2 képet és csak feltöltés, feltöltés, feltöltés.. aztán negyedóra múlva megunom, kilépek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest