-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz Nergalos #17752 üzenetére
Microsoft, csak hogy legyünk pontosak. Az autógyártó konzorcium vette meg a rendszert. A Microsoft a térképfájlokat továbbra is használja, ugyanazzal működik a Drive+ mint a Térképek. Szolgáltatásokban is ugyanazt nyújthatja majd - egyelőre a Térképek nem tud útvonalat tervezni tömegközlekedéssel Pesten belül, legalábbis nekem az nem ment. De ugyanúgy navigál meg minden.
Frissítések eddig is jöttek rá, ha jól emlékszem, 3 is volt. 1 elrontotta W10M-en, a másik kettő megjavítottaEx-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
válasz zsoltzsolt #17754 üzenetére
Az a fura, hogy most nekem is megcsinálta. A logikájára még nem jöttem rá, hogy mi alapján csinálja, de működik. 3az1-ben
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
tomboy0013
veterán
válasz Nergalos #17750 üzenetére
A kamera alkalmazás által készített képek minősége miatt sírnak sokan a régebbi készülékek esetén, a 950-ek kamerája igencsak jó és ezt minden nevesebb tesztben ki is emelik. Összehasonlításokon is látni mennyivel jobb mint mondjuk a 930 vagy 1520-é és a konkurenciát is sok szempontból alázzák. Tehát akamera az igencsak jó a 950-eken.
A dizájn szerintem nagyon jó főleg egy mozo hátlappal és nekem a képernyőgombok is jobban tetszenek mert el lehet tüntetni mikor nincs rá szükség. Nem nyomom meg véletlenül meg este nem világít az arcomba. 930-on sokszor zavar. Egyébként az N9 dizájnt vihették volna tovább nekem az tetszett igazán a Lumia vonalon is ugye a 800/900/920 triónál, a többi nem nagy szám, a 950-ek külsejével számomra végre valami mutatósat tettek le az asztalra. Egy telefon sincs a piacon ami jelenleg jobban tetszene mint mondjuk egy fehér 950XL vagy fehér 950 (a feketék annyira nem jönnek be), talán még a tavalyi Nexus 6 tetszik, de az meg az android miatt kiesik. -
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.
Visszatérek 930-ra S5-ről.
Olyan kérdésem lenne ,hogy tud valaki teljes kijelzős Tempered Glass-t ajánlani???Előre is köszönöm
"Hosszú és eredményes életet!"
-
törölt tag
Beszéltem nokia care-rel,lehet gariba meg tudják csinálni a 930am, viszont ha pénzes meló lenne azt mondták hogy nem érné meg megcsináltatni...majd jövőre leadom, ha gariba csinálják akkor 6-8munkanap
-
Nergalos
aktív tag
válasz tomboy0013 #17756 üzenetére
A kameráról épp az ellenkezőjét olvastam. Persze neten van ilyen hír is és olyan hír is. Esetleg azóta egy frissítéssel kijavították. Mondjuk én a 930-al is elégedett vagyok, ha ennél mégjobb az csak szuper lehet.
Gombok terén más az ízlésünk és a teló szempontjából is. Mondjuk azt azért nem vágom, hogy, hogy zavar téged este a gomb világítása. Az enyém halványul minél sötétebb van a kijelzővel együtt.
N9? Igen, lenyűgözött a stílusa de nagyon. Lumia950,950xl meg sem közelíti. Nálam elmaradt a hatás.
Szerencsére más a favoritunk, így a 950-eseknek is lesz sok-sok gazdája.
Várom a többi gyártót, hogy csináljanak minél több w10m telót! estleg surface phone...
(szerintem) -
Clemi
veterán
válasz GordonSamway #17757 üzenetére
A tempered glass egy igencsak merev felület, így a 930 legörbülő szélei miatt csak arra a felületre passzoló van, ami középen még nem görbül (3 félét rendeltem mind egyforma volt). Nagyon hülyén néz ki rajta. Fóliát nem próbáltam rajta, úgyhogy azt nem tudom, hogy abból van-e ami a teljes felületet lefedi.
-
Nergalos
aktív tag
válasz ZavaBalazs #17761 üzenetére
te meg a második aki nem olvasott róla rosszat.
Most visszaolvastam a 950-es fórumon és kifejezetten jót vagy rosszat nem írnak róla vagy nem találtam meg.
Amúgy tőlem csak azt olvashattad, hogy olvastam több helyen a kameráról rosszakat. Szóval nem saját tapasztalat. Neked van saját tapasztalatod?
Amúgy jött már azóta frissítés és abban pl. javítottak a kamerán.(ezt is olvastam)
Sokat olvastam róla mert próbáltam megszeretni, megkedvelni de nem megy mert szerintem ronda. -
Zsoleszhun
addikt
válasz Nergalos #17762 üzenetére
Akkor Én meg a harmadik.Itt a mobilarénás kamerateszt.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
tomboy0013
veterán
Én a WinBeta-s 950 és 950 XL teszteket néztem meg, ott vannak összehasonlító képek 1520-szal. És látszik azért, hogy mérföldekkel jobb a 950-ek kamerája, sötétben látszik a legnagyobb különbség. Bár azért azt hozzáteszem, hogy a 930/1520 kamerája pocsék éjszakai képeket készít, még a 920 is jobbat csinál este ami azért elszomorító. Nekem már ezért is megérné cserélni a 930-at.
-
GeneralCube
tag
tegnap kiváncsiságból lefrissítettem win10m-re, de gyorsan vissza is pakoltam miután nem tudtam microsoft fiokot hozzáadni, ezáltal se telefonszámok se a régi naptáram se one drive stb...
továbbá egy tel szám elmentése is mindig kilépésre késztette a kicsikét....
a menü fele angol fele magyar...
na és most nemtudom hogy most én rontottam el valamit vagy valamit nem jól állítottam vagy még csak ennyire béta a végleges előtti utolsó verzió? -
zsoltzsolt
addikt
válasz GeneralCube #17765 üzenetére
Hr volt? Backup?
-
GeneralCube
tag
válasz zsoltzsolt #17766 üzenetére
kicsit mezeibb nyelvezettel
-
zsoltzsolt
addikt
válasz GeneralCube #17767 üzenetére
Miután felraktad 10-et, alaphelyzetbe állítottad a telefont, illetve mentésből raktál-e vissza alkalmazásokat, programokat? 😁
-
GeneralCube
tag
válasz zsoltzsolt #17768 üzenetére
neeeeem, semmi...lefrissült és minden alkalmazásom beállításom megvolt csak azok nem amik microsoft fiókhoz tartoznak...4 névjegyem volt egy ősrégi skype fiókból , de h azt honnan szedte nemtudom..
win10 után ujra be kellene laknom a telót h működjön? -
zsoltzsolt
addikt
válasz GeneralCube #17769 üzenetére
Egy alaphelyzetbe állítás nem ártana, backup felejtős, újként belakni a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
GeneralCube
tag
válasz zsoltzsolt #17770 üzenetére
de tőlem senki sem kérdezte hogy mit szeretnék mikor bekapcsolt win10-el a telefon...
8.1 alatt rakjam alaphelyzetbe, szedjek le egy insidert és ugy frissítsem?
vagy ha ennyire láma vagyok nyugodtan várjam meg a hivatalos frissítést? -
zsoltzsolt
addikt
válasz GeneralCube #17771 üzenetére
Én 8.1-re raktam Insidert, arra fast-tal a .29-es végű build ment, majd frissített a 36-osra, akkor még megvolt minden, ami a 8.1 alatt is megvolt, de mikor felment a36-os, akkor nyomtam egy alaphelyzetbe állítást, majd telepíttettem, ami kell. Alaphelyzetbe állítás után kérte a fiók adatokat. Alaphelyzetbe gomb kombinációval állítottam. Hangerő le-kikapcs gomb, rezgés, akkor egyből hangerő le gomb, majd ekkor megjelenik egy felkiáltó jel a képernyőn, majd ezután a következő sorrendben nyomkodni: Hangerő fel, hangerő le, kikapcs, hangerő le.
Hatd reset:
[link][ Szerkesztve ]
-
RamboII
tag
Sziasztok.
Olyan fóliát keresnék ami 2 nap alatt a kijelző hajlított részénél nem jön fel. Illetve van-e tapasztalatotok vékony tokok terén? -
flesh
aktív tag
válasz RamboII #17773 üzenetére
ZAGG
Ez lehet hogy olyan rugalmas és hajlékony ami rá tud simulni a szélére is.
egy régebbi telefonomon volt ilyen márkájú és nagyon jól tapadt a kijelzőre.Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
BUÉK mindenkinek!
Régóta használom elégedetten a kis telót. Ma elhatároztam, hogy rádiót fogok hallgatni az esti készülődés közben. Bár ne akartam volna! Kb 2 percenként elhallgat a rádió. Háttérben futás engedélyezve. Meg kell nyissam az alkalmazást, pillanat állj jellel megállítani majd ujra indítani. Mi az ördögért csinálja ezt?
Köszi! -
imike79
tag
válasz gabeunit #17742 üzenetére
Szia! Én is így jártam nemrég. Erre az eladóra keress rá ebay-en:mobilespares313
Ő árul gyári kijelzőt kerettel. Vadonatúj, fóliás.Nekem 45ezerbe fájt postával, ami 5. napra itt volt. Itthon cseréltem, először kicsit aggódtam, de alig 1 óra alatt megvoltam vele. Ennél olcsóbban, ami új is, meg Nokia is nem találtam sehol.[ Szerkesztve ]
-
flesh
aktív tag
válasz Lacics25 #17776 üzenetére
FM rádió vagy internet rádió?
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
Patrick
addikt
Időkép oldal nézegetés közben lefagyott a mobil, semmit nem csinál, nem reagál. Hogy kell kikapcsolni, vagy újraindítani? Mert arra sem reagál, ilyet még nem csinált, nem értem...
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
flesh
aktív tag
válasz Patrick #17779 üzenetére
A kikapcsoló gombot hosszan nyomva tartani, nálam bejött mindig.
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
Patrick
addikt
Köszi mindenkinek a választ! Egyik variáció sem működött sajnos.
Aztán olvastam, hogy az időképnél többeknek volt már ilyen problémája. Hagytam éjszakára, folyamatosan világított, mondom majd lemerül és akkor majd feltöltöm és jó lesz.
Aztán mellétettek egy samsung grand primeot, elkezdte kiiírni a mobilom, hogy betöltés, vagy mi és utána egy jó lett.BUÉK.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
tibike8
őstag
válasz confuser #17787 üzenetére
Annyit tennék én hozzá, hogy nekem a 925 kezdett olyat csinálni, hogy lefagyott és nem is lehetett újraindítani vagy max kikapcsolni, de nem kapcsolt vissza. A pwr gomb hosszú nyomása vagy a hangerővel kombinált nyomás a rezzenésig működött, de nem indult el a teló. Aztán egy idő után elindult magától és ment egy darabig. A hibajelenség egyre sűrűsödött mígnem aztán végképp kikapcsolva maradt és csak a rezgést tudta produkálni. Ekkor ment szervizbe és kaptam a 930-at helyette.
Ne ez legyen a fentebbi esetben, de nagyon hasonlít a 925-öm hibajelenségére.[ Szerkesztve ]
-
flesh
aktív tag
válasz Lacics25 #17783 üzenetére
A beépített rádiónak nem szabad a háttérben leállnia! ( Ha van rendesen vétel)
Esetleg ilyenkor egy telefon ki/be kapcsolást csinálj (újraindítás mint általában a windózoknál szokás )Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
natë
nagyúr
A szerviz tudja tartósan javítani a hangszórókat, elálló üveget, beégést, vagy csak átmeneti lesz az örömöm (ha lesz)?
-
GeneralCube
tag
aki esetleg frissítette 10-re, észrevette hogy mintha lustább lenne még a 8.1-nél?
jobbra balra pöccintgetésnél később reagál, és Messengerben sem sms-ben sem tudja követni a gépelési tempót...
csak nálam volt ilyen? -
tomboy0013
veterán
válasz GeneralCube #17796 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond, fürge mindenhol a rendszer.
-
GeneralCube
tag
akkor feltételezhető hogy minden gondom az insideres win10-el a backup miatt volt?
-
zsoltzsolt
addikt
-
ZavaBalazs
őstag
válasz GeneralCube #17798 üzenetére
Nem feltétlen, nekem is néha furán viselkedik a kezdőképernyő <-> app lista lapozás közben. Alapból van egy kis késése, de néha csempére tapintáskor is úgy dönt, hogy oldalra akar lapozni. W10, tiszta telepítés.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest