- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
hát miért a bétát használod ?van sima nokia camera...vagy a bétája többet tud,azonkívül hogy fagy és szemcsés videót készít pislákoló gyetyafénynél?
jaaa majd elfelejtettem,tegnap végre sikerült frissiteni a szerencsétlen play to alkalmazást.Végre!viszont a nokia beamer továbbra sem adja magát/nem mintha olyannyira égető lenne.
Statikus :továbbra is az exchange szinkronizációval szenvedsz?
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Blyan
félisten
Picsába, annyi gány zug gsm cég van Magyarországon, hogy fejemet fogom. :S
Az egyik kamuzik nincs is neki, csak majd hetek múlva, a másik valami zacskós csomagot adna, a harmadik áfás számlát nem tud adni, a negyedik csak kp-s fizetést tud...Bázz, tele a búrám ezekkel a mocsok cégekkel.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
franc0
őstag
Ácsibácsi bro.
Ha áfás számlát akarsz akkor bemasírozol az MM-be és viszontlátásra.Ami GSM boltban gyári garis és olcsóbb mint a hivatalos, szerinted mitől olcsóbb? Bingo, mert nincs áfás számla.
Nettó 70-et megér a cucc, lehet indulniThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
inthro
aktív tag
Az enyém pont tegnap jött meg, expansys-tól rendeltem, Angliából hozták, de nem tudni honnan származik egyenlőre, mert Anyum nem nézte körül a dobozt még, a telefon gyári csomagolásban, mindenhol fólia van rajta, gyári tartozékok, leirás minden van benne, kiváncsi leszek, hogy van-e vele valami baj, remélem, hogy nincs, mert ha lesz és nem gariztatható itt Irországban, meg otthon sem, akkor lehet világgá megyek, jövőhéten kerül ki hozzám, remélem minden rendben lesz, valaki nyugtasson meg
◕‿◕
-
Pikkolo^^
addikt
A megújult glance screen-ről tudtok mondani infót? A megjött/nem jött meg már unalmas
-
Lall
veterán
válasz Pikkolo^^ #14867 üzenetére
Ugyan azok az értesítések vannak kint rajta mint a zárképernyőn, ejszakai módban van mostmár a piroson kívül, zöld és kék szín is. Kb. ennyi.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Azazael
aktív tag
válasz Pikkolo^^ #14867 üzenetére
Lehet szép vörös, zöld meg kék (csak éjszakai módban), ebből a zöld a annyira nekem nem jön be, de ez személyes, a vörös viszont jól megy a karmazsin csempékhez amúgy szépe mutatja a messengert (+sms-t) a többi nem tudtam tesztelni, előbb olvastam gépen a maileket.
Nekem amúgy jobban tetszik így, de nem egy kötelez elem, most bekapcsoltam, a 36 óra üzemidőm csökkent, de nem zabál vadállat módon (28 óra alatt merül 74%-ot).
Ami egy kicsit furcsa, bár ezzel nincs tapasztalatom, hogy a dupla koppintásos ébresztésre lassabban reagál a telefon, bár ez lehet régen is így volt glance screen mellett.
-
Воланд
titán
válasz Azazael #14870 üzenetére
"Lehet szép vörös, zöld meg kék (csak éjszakai módban)
ejszakai modot be kell allitani 0:00-tol 23:59-ig es problem solved.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Pikkolo^^
addikt
Köszönöm, megkaptam a hozzászólásokból amit tudni szerettem volna. Az értesítések így már rendben vannak nálam, nem kell nyomkodni hogy megnézzem az eseményeket.
-
Boonen007
őstag
Telfonra felraktam a magyar függetlent, megkérdezi kezdésnél, hogy T-Mobile H LTE vagy T-Mobile H 3G, nekem a 100 mega mobil netemhez melyik lenne az ideálisabb? Vagy csak a sebességben mutatkozik meg a különbség?
-
-
leximester
tag
Jelenleg az összes itthoni 920-ra(kivéve a T-t) elérhető a frissítés. Csúnya is lenne ha pl.: egy függetlenre csak akkor jönne a frissítés ha mondjuk a T jóváhagyja. Szóval igen az számít hogy milyen szoft van a telón.( ha független hong-kongi, de itthoni kártyával használod, akkor is csak akkor kapod meg a frissítést ha elérhető a h-k. függetlenre.)
-
Amacs
aktív tag
válasz Radeon_5 #14880 üzenetére
Országonként és szolgáltatónként külön van megoldva a frissítés.
GRaul: Egy árva szóval nem volt említve béta szoftver.
Boonen007: Mi az elmaradott abban, hogy szaudi telefonra még nem jött ki a frissítés?
Nem sokkal kell visszaolvasni, hogy megérthető legyen miről írtam.
-
-
hroberto
veterán
-
Statikus
senior tag
Az beállítható valahogyan, hogy mikről kérek legördülő értesítést, és miről csak "csempén számot"?
Pld. nincs szükségesm a skype üzenetekre fél percenként, amikor írnak, viszont az SMS-ek fontosak stb. -
Воланд
titán
válasz Mr. Nimbus #14887 üzenetére
semmi sem lehet tokeletes.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
A legtöbb Disney játék (Where's my Mickey?, Monsters University, stb.) most korlátozott ideig ingyenes az áruházban!!!
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
-
celka5
tag
-
Pikkolo^^
addikt
válasz SpeedHUNGARY #14894 üzenetére
Eddig is azok voltak.
-
Radeon_5
aktív tag
Mindenesetre megtort a jeg, vegre be lehet zarni az appokat az app-valasztobol.
Viszont ez a csempe-folder megoldas erdekel, ez van akkor most vagy nincs? Es ha igen, hogy lehet elohozni?Son of a Bit
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest