- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelemanus
csendes tag
Sziasztok,
Sok mindent olvastam már, itt a fórumon volt negatív is volt pozitív is. Telefon vásárlás előtt állok és szemezgetek a 820-assal, de nem tudom merjem-e bevállalni.
Androidról szeretnék váltani WP-ra, mert elég volt belőle fagyás, hackelés, modolás mindent csináltam és jók is voltak a megoldások egy ideig.
Most szeretnék egy olyan telefont, ami egyszerű de nagyszerű. Legyen rajta navigáció, netezési lehetőség, tudjak telefonálni, sms-ezni és ne kelljen naponta tölteni, úgy ha telefonálok rajta 3-szor egy nap, vagy esetleg 2x30 percet zenét hallgatok.
Tanácsokat várok és tapasztalatokat.
Előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz Kelemanus #1451 üzenetére
Szia.
Én is androidról váltottam (Alcael OT-995),és megváltás számomra. Nálam nap végére olyan 20-30%körül van. Napi használat ált: 1-1.5 óra telefon(Főnök feszt hív,meg néha asszony is),egésznapra levetítve kb 3-4 óra net(főleg fórum,némi facebook) folyamatos adat és wifikapcsolat. Meg kb 30-40 perc játék.
-
-
marcusa
addikt
Ezt a 8Gb tárhelyet nem kell túllihegni... Nekem jelenleg fent van kb 40 alkalmazás és 20 játék, ebből 2db 1Gb-nál nagyobb, és így van még 2Gb szabad helyem, és még a térképek nincsenek is a memória kártyán...
Ha valaki nem akar egy időben sok több GB-os játékot egyidőben a telefonon tárolni, akkor bőven elég... A 920-nál hátrányként mondható a nem bővíthető tárhely ugyan így... az a huszonX giga hamar elfogy, ha valaki sok jó minőségű zenét hoz-visz magával, 820-nál meg ezzel nem lehet gond...
Kijelző a nagy felbontás ellenére is szebb a 820-ban, nem beszélve ugye a fekete szín-ről:A képen balra 820, jobbra 920 és a képet stílusosan 8X-szel készítettem
Mod.: Jaa, és a fényképező, rengeteget javult a ph-s teszt óta a szoftver frissítésekkel, teljesen használható képeket készít, a 920 előnye félhomály-ban, sötétben jön elő, ott valóban jobb.
[ Szerkesztve ]
:-)
-
marcusa
addikt
Itt, ahogy írtam is, a fekete szín különbségét próbáltam megmutatni, a többi tényleg nem mérvadó a kép alapján, de élőben _szerintem_ szebb a 820 kijelzője, közelről észrevenni, hogy élesebb a 920, de ennyi, betekintési szögben, színhelyességben, fogyasztásban és fényerőben is jobb a 820 RGB Amoledje...
Nekem annyira nem tetszik a 920 kijelzője... hiába élesebb.[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
Alkalmazásokat akkor sem tud, map-okat és médiát tudja sd-n tárolni
(#1463) savoo Most hirtelen nem találom, de volt korábban egy teszt erről, az amoled 110%-ig túlszaturálja a színeket, viszont az IPS 70%-ra alul, tehát az amoled színei még ha túlzóak is, közelebb állnak a valósághoz, mint az IPS-é.
Mondjuk ez az LG IPS-e volt, nem tudom a 920-é mennyiben változott, arra viszont emlékszem, hogy alulról a színhelyességet a HTC SLCD2-es kijelzője közelítette meg legjobban
[ Szerkesztve ]
-
Slimbie
tag
Üdv!
Nemrég vettem egy Lumia 820-at. Nagyon bejön, de lenne pár kérdésem:
Szóval, raktam fel néhány játékot kipróbálni, majd miután töröltem, gondolom nem törölte le az összes cuccot és a telefon memóriáján maradtak cuccok...
Hogyan lehet letörölni a telefon memóriájából a cuccokat? (Nekem az "Egyebek"-nél már lassan 2 giga van)
(Még nincs benne microSD kártya..ezért rakok mindent telóra)A másik:
A gyári akksit ki szeretném cserélni egy 1800mAh Mugen Powerre, valaki cserélte már ilyenre, és van valakinek tapasztalata ezzel?
Csak nálam szaggat a hihetetlen pókember, és a sötét lovag?
Azt hittem egy ilyen telón legalább úgy elfut mint az iphone5-ön....A "kapcsolatok" élő csempén miért csak két embernek jelenik meg a képe? Az is ritkán
Pedig mindenkihez raktam képet, azt hittem azokat váltogatjaNokia Lumia 820
-
marcusa
addikt
válasz Slimbie #1471 üzenetére
Akkor ha jól sejtem független a készülék
Ezt töltsd le, és akkor lesz ilyen lehetőséged: http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/lumia-storage-check-beta/c2adc981-83c2-4f19-8161-67149e44214c:-)
-
marcusa
addikt
-
btudos
nagyúr
válasz Slimbie #1478 üzenetére
1. Mugen akksik általában rendben vannak, de nem tudom mennyivel vastagabb tőle a készülék, én nem szenvednék vele, annyit biztosan nem dob az üzemidőn.
2. A pókembernek már nem kéne szaggatnia, azt frissítették, bár személyes tapasztalatom nincs vele, ezzel érdemes bekérdezni a Windows Phone Store topikjába. Sajnos általános probléma, hogy az iOS-re írt alkalmazások lényegesen igényesebben vannak megírva, ez főként a fejlesztők hibája, nem vészes a helyzet, de közvetlen összehasonlításban elmarad még a WP8, reméljük ez később változni fog.
3. Elvileg az összes képet kéne cserélgetnie, nekem teljesen jól megy a dolog. (bár nem 820-as Lumiám van, de ezen nem kéne múlnia a dolognak) Biztos hogy a people hub csempéjét nézed és nem egy csoportot tűztél ki? (bocs a hülye kérdésért, de bármi előfordulhat )
hokins: OS update-ről nem tudunk semmit, a MS kommunikációs stratégiája miatt nem is fogunk hallani semmit a megjelenésig, csak pletykákat.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
törölt tag
Azt már lehet tudni hogy sac/kb mikorra várható következő rendszerfrissités?
-
Slimbie
tag
Köszi az infókat!
Elvileg ez az 1800-as mugen aksival nem lesz vastagabb a készülék, ezért is érdekel inkább. Van egy másik, egy 3600-as, na azt beleraknám lehetne menni diót törni
Egyébként elvileg jó csempe van kint...
De, most ki is próbáltam valamit gyors, beraktam újra a csempét, és jó lett.Nokia Lumia 820
-
törölt tag
Nagyon remélem,mert képes a szekrény tetejére is felmászni ha rájön a hahózás
Más: WP7en volt 3 app is ami az akciókról értesitett: AppDeals,myAppFree,meg volt 1 harmadik is de annak nemugrik be a neve Az első kettőt megtaláltam,de a harmadik nincs sehol,pedig tuti beugrana ha meglátnám a nevét...
(#1489) Lalll azt nem ismerem. De nem játszhat a telefonommal,csak néha mesét néz rajta de azt is csak akkor ha én ott vagyok mellette.
[ Szerkesztve ]
-
-
jeni
félisten
játékok futtatásánál ,hogy müxik a teló? ki lehet akasztani bármely Windows 8 játék alatt?Van megakadása?
milyen média lejátszót érdemes hozzá letölteni vagy alapból ami van rajta az bőségesen elegendő? -
marcusa
addikt
Nem akad meg semilyen játék alatt, a pókemberről és a batman-ről írták, hogy nem fut túl simán, de semelyik wp-n, sajnos rosszul optimalizálták...
A gyárin kívül más médialejátszót nem tudsz telepíteni, de nagyon gyors, jól használható, és a nokiákban van beépített equalizer.:-)
-
Rob700
senior tag
Ma nézegettem Média Marktban egy fehér Lumia 820-at... Gyerekek... Nagyon szép és igényes volt... Annyira érezni rajta, hogy prémium cucc... Viszont még mindig nagyon drága... Ki volt rakva egy Lumia 620 is szintén fehérben... Alapjában véve nem volt bajom a 620-al, viszont a 820 mellett játéktelefon hatást kelt... Kérdés, hogy megéri-e azt az 50ezer ft árkülönbséget... Nagyon nagy dilemma... Lehet várni kellene a Lumia 720ra....
iPhone 12 128GB Black
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest