Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ilililililil

    csendes tag

    válasz ilililililil #18734 üzenetére

    Köszönöm a vélemnyeket, válaszokat.
    Akkor marad a kis lumiám ott ahol van.

    Furcsa, hogy anno mennyire odavoltam érte, hogy milyen szép, meg hű, ez windows+nokia, ráadásul felső kategóriás, de jó lesz, ha majd egyszer futja rá...Megvettem, tartott is a varázs pár hónapig, viszont mostanra úgy alakult kettőnk kapcsolata (mármint én&800), hogy az ő testi épsége végett a polcra került pihenőpályára, és el se hagyta azt 1 hete már, és akárhányszor ránézek elfog az undor és a harag.

    Bocsánat, be is teszem offba, de nagyon kikívánkozik a véleményem erről a kis drágáról, és végtére is, ez a topicja.
    Mert bevallom, kevés olyan telefonom volt, amire ilyen szinten figyeltem, mint erre a kis gyönyörűségre (merthogy a mai napig tetszik amíg nem kell hozzányúlni, és rajta van a tok). Viszont ez a telefon kissé hálátlan teremtés, mert hiába a gyári tok, hiába, hogy sose kerül poros helyre, kulcs mellé, stb, minden nap minimum 1x végigmentem a kijelzőjén törlőkendővel, sose nyúltam hozzá koszos kézzel, meg minden amit el lehet képzelni, mégis úgy néz ki, mintha csiszolópapírnak használtam volna.
    -Mikor olvastam, hogy a gyári tok szétszedi, 2 hónap tokban hordás után levettem, és büszkén konstatáltam, hogy mennyire jó, hogy az enyém még mindig hibátlan. Rá 3 hónapra megint levettem, és kisebb ideggörcs közepette tapasztaltam, hogy mostmár a vállalhatatlanul ronda kategóriába kell sorolnom.
    -A kijelző Gorilla Glass. Ami nem karcolódik. Meg domború, szóval nagyon rossz fóliázni. De nem baj, mert elvileg nem is kell rá. Hát kell. Mert karcolódik, bár nem tudom mitől, de karcolódik.
    -Összeszerelés minősége: na nálam nem kap kilencet, mivel alapból lötyög a kijelzőm alsó fele, plusz nyekereg a teló, akárhányszor halkítok, vagy lezárom a képernyőt.
    -És akkor ott van az usb-csatlakozó, ami ha akar működik, de ha épp olyanja van, akkor nem vesz tudomást arról, hogy beletuszkoltam a kábelt.
    És akkor a használat során előjövő dolgok.
    -Ok, sokaknak tetszik, nekem ez a Zune-os dolog nem jön be, ugyanúgy, ahogy anno az iTunes-os megoldás sem tetszett.
    -Aztán a vétel-stabilitásomnál csak a hangminőségem jobb, alapból recseg, kihagy, de engem senki se hall kb, ha nem direktbe a mikrofonba beszélek (igen, úgy tartom oda a számhoz az alját).
    -Nem beszélve az ismert fagyási jelenségről.
    -A zenei képességei igen haloványak, csak suttog a zene a fülembe, a minősége sem túl jó, illetve a rádió mindig sistereg, ha megmoccan a füles csatlakozója.
    -És ami a legrosszabb, sok app nincs rá, vagy csak félig működik, vagy csöppet drágán van az igencsak butított verziója érhető el, pedig nem túl bonyolult cuccokat szerettem volna.

    Lehet, hogy pont egy rossz darabot fogtam ki, és ha megtalálom a papírjait, mehet a szervízbe, hátha.
    Lehet, hogy nem való nekem ez a WP-rendszer, vagy lehet, hogy a 8-as már tartalmazna megoldást ennek a rendszernek a hibáira, de nincs 60-70k a zsebemben egy 820asra, ezért csak dühöngök, hogy akkor megvettem ezt a telefont, és nem valami értelmesebbet sikerült kifognom. :W

Új hozzászólás Aktív témák