- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
razzorr #14534 üzenetére
Most ezt komolyan mondod? Nem mondtam hogy fényévekkel jobb. Csak a kijelzőjére írtam, hogy sokkal jobb ami igaz is. Olvass el egy tesztet. Nem tapostál nekem a lelkivilágomba. De hülyeséget nem kell állítani.
Itt nem tudod miért nem barátságosak az emberek. Te jöttél ide és elkezdted fújni a 640 mennyire jobb mint a 735 és a 720 is jobb képeket tud lőni. Inkább ezen kéne elgondolkodni. Én leírtam az igazat. Nem egyből leszólni az embereket akik itt vannak.
-
törölt tag
válasz
razzorr #14496 üzenetére
Az mindegyik, hogy hogyan van beállítva a kijelző mert kézileg úgy állítod ahogy akarod. Azt állítasz be rajta amit akarsz.
Lehet állítani: Színhőmérsékletet, (Meleg, Semleges,Hideg), Árnyalat (Zöld Semleges Lila) Színtelítettség (Természetes Élénk)
Minőségi ugrás tényleg a 830-nál van, mert az fém. Mikor összetörött az előző telefonom gondolkodtam azon hogy 830-az veszem. Jobban is tetszett de +50-et nem ért nekem. Inkább maradtam ennél.
Fotózásban nem tudom összehasonlítani a 735-öt a 720-al? Neked sikerült élőben? Vagy mi alapján írtad?
(#14520) local1: Nekem pontosan megfelel ez a méret
Még lehetne nagyobb is de csak akkor ha amoled
-
törölt tag
válasz
razzorr #14506 üzenetére
Nem hinném. Hogy szinte megegyezik.
-Már csak a kamerát is figyelembe lehet venni. Elő és hátlapi sokkal jobb a 735-ben hátsó ráadásul Zeiss lencse nem sima.
-Vezeték nélkül sem lehet tölteni. (Nekem ez jó mivel van töltőm és csak rádobom majd leveszem)
-Jobb kijelző. Nem jobb sokkal jobb. (Már a fogyasztás miatt is mert elég sok a fekete)
-Jobb anyagminőségDe csak a a tesztet is olvasod mobilarénán. Ott is leszólták a 640-et. Most nem azért írom, mert 735-öm van. De most leszólom én a 830-at is mert rohadt drága és mit tud többet?
Pureview kamera
fém ház
kamera gomb,
16 GB-os tárhely bár SD kártyával már nincs is meg a különbség.
+50 ezret nem ér meg. Ja és "csak" IPS
640 XL már kicsit komolyabb, de az már marha nagy. Az már értelmesebb telefon mint a 640. -
-
Hami33
aktív tag
Egymás mellet nyomkodtam a MM ben a 830-at és 735-öt mindkettő inkább sötét grafitszürke volt mint fekete! Nagyon tetszett mindkettő szép telefon ,mondjuk a 830-ban jobban érződik,hogy van benne anyag,de annyival drágább is. Még nem döntöttem én sem melyik lesz a nexus 5 utódja
!
-
Mister_X
nagyúr
Amúgy nekem 625-ön mindig az volt a bajom, hogy a gombok nem világítanak. Most gombok nincsenek, de legalább világít
De tényleg jobb ez a megoldás, mert ha a navigációs gombok világítanának, akkor meg lehet az lenne a baj. Így meg el is tünthethetem videó / játék / net alatt és senkit sem zavar.
AMOLED pedig itt hatalmas nagy pozitívum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest