- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
bara17
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan képnézegetőt ami kulon albumokba rendezi a képeket vagy ezt gyári app is tudja?(pl. A viber képek ne legyenek egy helyen a többi képekkel). Androidon quickpic ezt tudta.
Ezenkívül az emaileket be lehet valahol állítani hogy ne a belső tarhelyre mentse?
-
6absbulldog
tag
Sziasztok!
Én is tulaja vagyok ilyen telefonnak és lenne egy kérdésem.
Szeretném a képét kitenni okostévére, de a beállítások/képernyő kivetítése nem találja a hálózaton a TV-t. Viszont, feltettem a "Lumia play to" applikációt, ami azonnal látja a TV-t, csatlakozik rá és ki i tudom vetíteni a képeket/videókat.
De ami nekem kéne, az hogy a telefon kamerájával ahogy filmezek, tegye ki a képet a tévére (miközben filmezek ugye).Na, erre van-e valami megoldás?
Meg ugye játszani is jobb lenne, ha a TV-n látnám..
[ Szerkesztve ]
-
japy
őstag
válasz 6absbulldog #3904 üzenetére
Na te aztán nem aprózod el!
Telefonon játszok és a TV-n nézem.[ Szerkesztve ]
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Sziasztok.Ma vettem előfizuval a T-től.Mindenkinek Mono-n szól a fülese ha beledugja?Hol kell sztereóra állitani?
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
válasz 6absbulldog #3904 üzenetére
Milyen Tv? Nálam Samu h6400-on van hogy nem látja alapból a tv-t, csak ha a beviteleknél a screen mirroringot elindítom a tv-n. Utána már látja a teló, és megy a tükrözés.
-
törölt tag
válasz hodostamas #3909 üzenetére
Miracast képes tévé kell hozzá ha jól tudom.
-
this is life
Ármester
válasz 6absbulldog #3911 üzenetére
Az ezcast tamogatja a miracastot, illetve a microsoftnak is van hdmi/miracast adaptere , ha ezen eszkozoket hasznalod akkor a tv-felokosithatod miracastra .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
cellpeti
nagyúr
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Bocs ezt mindenkitől kérdem.
-
SpeedyG
tag
Ma én is megkaptam az enyémet, egy jó öreg Defy-t vált le. A telefonszámokat már áthúztam, az SMS és MMS üzeneteket hogyan a legegyszerűbb áthúzni (illetve a naptárban lévő bejegyzéseket, emlékeztetőket)?
Köszönöm és sorry a láma kérdésért![ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
van valami jó pdf/ebook olvasó? Vagy használjam simán csak az Adobe-t?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
zelee
újonc
A következő a gondom:e-mail+fiókoknál , a Mokrosoft-fiók mindíg azt mutatja hogy frissítés szükséges.Hiába nyomok rá a szinkronizálásra nem történik semmi. Mi lehet a gond?
-
Devas
őstag
-
som_ati
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék! A legnagyobb kapcsolatsebesség 4G-re van állítva mégsem kapcsolódik a telefon a 4G hálózatra. Mit kéne még változtatni a beállításokban?
-
p0lip
tag
Na jó, hát aki használni is akarja, az ne akarjon rekordokat döntögetni
Egyébként leírom, milyen használat mellett alakult így az üzemidő:
Éjszakára szigorúan kikapcs, napi 15-30 perc készülék piszkálás és napi pár perces telefonálás.
Ja és összességében pár óra zenehallgatás, szigorúan fülessel perszeCrytec210 Azért mint feljebb írtam, ez jóval több művelet, mint amit egy papírnehezék végez
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ha kell, eddig is elmentem, es ezutan is elmegyek kb barmennyiert, kenyeret nem adnak puszira tudtommal meg mindig.
De ha arra gondolsz, hogy szerintem hol kezdodik kis hazankban az a fizetes, amibol egy ertelmes ember kepes megelni, esetleg tervezni, felrerakni, akarmi, akkor az olyan 150 nettonal kezdodik.
Az mar talan olyan pont, amikor megoldhato, ne egyik honaprol a masikra, szenvedve elj.Everybody lies.
-
Devas
őstag
válasz Pttypang #3943 üzenetére
Bocs, rosszul tettem fel a kérdést. Igazából arra lettem volna kiváncsi, hogy mekkora az a fizetés, amennyiért érdemes tanulni, mégis számítasz valami komoly jövedelemre, hisz nem véletlenül tanulsz valaminek.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
zachary
tag
válasz som_ati #3946 üzenetére
Lehet nem pontosak az információim, de én úgy tudom, hogy csak az All-In L, All-In XL, Smarttarifa 5, 6, Smarttarifa Extra 4, 5, 6 csomagokhoz van LTE. Nekünk All-In M van (6000 Ft) és még abban sincs. (Ilyen szempontból azért a T jobb, viszont a Telenornál, ha elfogyott az adatkeret nem lassítják szénné a kapcsolatot.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Windows 11
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest