- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz nemkufar #4720 üzenetére
anyám...
akkor minek vannak ott a T-pontba egyáltalán?
ennél a telónál könnyebben beállitani valamit az már tényleg nehezebb lenne.olyan tökegyértelmű...vajon mit csinálnál androiddal?Elvesznél...
Szerintem NEHOGY feladd!! Még 70 éves anyám is feltalálja magát a wp-n.
Én nagyon szivesen megmutatnék egykét dolgot,aztán nevetnél a korábbi kishitűségen,ez 100 %Ja és akik nem tudtak segiteni ,azok szerintem nem is akartak,lustaság fél egészség,nem?
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
DS39
nagyúr
ezek hülyék... és mielőtt pánikba esnél, hogy kinek add el stb, két dolog:
- ha webshop-ból vásárolsz 8 napon belül elállási jogod van és visszaadják a pénzed. (ezt nem mondták a T-Pontban?)
- egy hagyományos Nokiához képest ez valóban más, de ha ez most furcsa, akkor egy Androidos is az lenne. hozzá kell szokni az okostelefonokhoz, más világ, de határozottan jobb. -
Tim82
félisten
Inkább tovább keresgélek akkor valami jó kamerával ellátott nyomógombos hagyományosabb mobilkészülék után. Szégyelljem, vagy sajnálom, de ez van.
Szerintem érdemes lesz erre figyelned.
Esetleg ebben a topikban tudnak ajánlani más, a Lumia 520-nál neked jobban megfelelő, "hagyományos" modellt is.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Milka 78
nagyúr
-
old rocker
veterán
Nehezen szokható meg, ez tény. Sokan nem ismerik ki, azok sem, akik az eladásával foglalkoznak, azok sem. Nekem a multimédiás üzenetek beállításával kellett szervizeldébe fordulnom: úgy indult, hogy hip-hop kész, aztán rájött a srác, hogy itt mélyebbre, helyesebben "magasabbra" kell turkálni. De délutánra kész lett, azóta is nagy megelégedéssel használom.
Az ok egyszerű: ez a telefon már nem (csak) a PC adattárolásra támaszkodik, mint a régi symbiános Nokiák: rádugtak az OVISuite-ra, vagy külső meghajtóként a pc-re. Kell hozzá Microsoft fiók, kapcsolhatod skydrive.ra, outlookra, googlera, fészbükkre, skype-ra, Nokia fiókra. Ezek bonyolítják igazán a dolgot., nem maga a telefon. Ha korábban mentettél ezekre a helyekre, és hozzárendeled a készülékedhez ezeket - szinkronizálsz, olyan katyvaszt tud összehozni a telefonon, hogy szakember legyen a talpán, aki eligazodik rajta. Én egyedül az outlookkal szinkronizálok, a skydrive-ot használom; nekem ne szinkronizálja még a google-val is, mert meghülyül tőle a telefon agya is, meg az enyém is. Kerülök minden facebook szinkronizálást, mert egyszer elég volt eljátszani, hogy az összes fészbükkös ismerős szülinapja ott vigyorgott a naptáramban. Szóval rengeteg internetes alkalmazással lehet szinkronizálni, ha mindegyikbe belekap a júzer, az teszi bonyolulttá. Szerintem.
De amióta "egyenesbe" jöttem vele, a céhetest vagy a kis 700-ast egyre kevésbé szívesen használom. Ez a telefon ár-érték arányban világbajnok, ez nem dicshimnusz, ez egy tény. Természetesen csak annak, aki meg tud barátkozni a vindóz rendszerrel. Ha nem, marad az android, vagy a régi S40, S60 op. rendszerű telefon. Ha az sem, a csattogós szárnyú tologatós falepke.
Kinek a pap...A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest