- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemkufar
tag
Nekem ez a telefon nagyon nem jön be.
Elolvastam egy csomó cikket meg fórumozást róla, mert "rástartoltam" és vettem is egyet ezen a héten. (T.mobilos webshopból, Dominó-5 sim-kártyával.)
A lassan 8 éves régi primitív Nokia telóm úgy tavaly óta sz@rakodik időnként és már vagy másfél éve keresgéltem, mit vegyek helyette. Hát ezt vettem (2 napja jött meg), de meg is bántam.
Srácok, ez már nem az én világom.
(Meg hiába a fényes fórumözön róla, nekem alig fogad szót. Nem jutok vele egyről kettőre a legtöbb alkalmazásánál! Bementem ma a közeli L. kisváros T-pont üzletébe és nem értettek hozzá(!), meg azt mondták: "Minek vettem ilyet!? A hagyományos (nyomógombos) Nokiák slágerek voltak, de okos-telefont nem ajánlanak Nokiában."
Aki a személyi számítógépemet szokta telepíteni-karbantartani néha, ő is hasonlóan csóválta a fejét, hogy ilyet miért vettem... Elküldött egy net-kávézóba valakihez, de ott éppen csak egy alkalmazottja ült az illetőnek, ő sem ájult el ettől a kütyütől és nem sokat tudott segíteni...
(Inkább tovább keresgélek akkor valami jó kamerával ellátott nyomógombos hagyományosabb mobilkészülék után. Szégyelljem, vagy sajnálom, de ez van.) :-([ Módosította: mukibuci ]
Több nap van mint kolbász, ám kevesebb mint felhő. (saját idézet) ;-P
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest