Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz nemkufar #4720 üzenetére

    Nehezen szokható meg, ez tény. Sokan nem ismerik ki, azok sem, akik az eladásával foglalkoznak, azok sem. Nekem a multimédiás üzenetek beállításával kellett szervizeldébe fordulnom: úgy indult, hogy hip-hop kész, aztán rájött a srác, hogy itt mélyebbre, helyesebben "magasabbra" kell turkálni. De délutánra kész lett, azóta is nagy megelégedéssel használom.
    Az ok egyszerű: ez a telefon már nem (csak) a PC adattárolásra támaszkodik, mint a régi symbiános Nokiák: rádugtak az OVISuite-ra, vagy külső meghajtóként a pc-re. Kell hozzá Microsoft fiók, kapcsolhatod skydrive.ra, outlookra, googlera, fészbükkre, skype-ra, Nokia fiókra. Ezek bonyolítják igazán a dolgot., nem maga a telefon. Ha korábban mentettél ezekre a helyekre, és hozzárendeled a készülékedhez ezeket - szinkronizálsz, olyan katyvaszt tud összehozni a telefonon, hogy szakember legyen a talpán, aki eligazodik rajta. Én egyedül az outlookkal szinkronizálok, a skydrive-ot használom; nekem ne szinkronizálja még a google-val is, mert meghülyül tőle a telefon agya is, meg az enyém is. Kerülök minden facebook szinkronizálást, mert egyszer elég volt eljátszani, hogy az összes fészbükkös ismerős szülinapja ott vigyorgott a naptáramban. Szóval rengeteg internetes alkalmazással lehet szinkronizálni, ha mindegyikbe belekap a júzer, az teszi bonyolulttá. Szerintem.
    De amióta "egyenesbe" jöttem vele, a céhetest vagy a kis 700-ast egyre kevésbé szívesen használom. Ez a telefon ár-érték arányban világbajnok, ez nem dicshimnusz, ez egy tény. Természetesen csak annak, aki meg tud barátkozni a vindóz rendszerrel. Ha nem, marad az android, vagy a régi S40, S60 op. rendszerű telefon. Ha az sem, a csattogós szárnyú tologatós falepke.
    Kinek a pap...

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák