Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Namelesske

    addikt

    Szerintem fülhallgatót nem szabad más véleménye alapján választani, sőt, el sem szabad olvasni a kommenteket. Annyira más minden ember fiziológiája hogy teljesen másként éli meg a generált hangokat egy egy személy, és még erre rátesz a személyes ízlés is.

    Azt tudom mondani, hogy a Sony termékei általában nem okoznak csalódást a saját kategóriájukban. A Phillips termékek egész jók, viszont pofátlanul túlárazottak, és a tudásuk is elmarad a Sony megoldásaiból, főleg azért mert nagyon zsákbamacska, nincs rájuk jellemző hangzásvilág. Az AKG fülhallgatókról hallani jót és rosszat. Személy szerint nekem annyira nem jönnek be, garanciája egész jó. A KOSS fülesei régebben élettartam garanciával jöttek, nagy előny volt velük, és amikor még nem nagyon voltak IEM fülesek nagy szám volt a the plug, azóta megromlott a vevők kiszolgálása valahol az AKG szintjére estek. A Sennheiser fülesek érdekes jelenségek, abszolút megosztják az embereket, mindegyikből van bennük egy kicsi, összességében ez is az a kategória amitől nem estem még hasra, a drágább darabokra meg azt mondom az összesnél hogy are you fucking kidding me?! A Thomson, Hama, meg az AKAI mind kínai kézbe került, nem érdemes vásárolni belőlük 1500 forintnál drágábbat mert mind egyforma. Talán a Maxell-nek van egykét ütős fülese, de még nem próbáltam. A JBL és JVC fülesek is igen érdekes kategória, vannak nagyon jó füleseik, de az olcsók ott sem mindig érik el a számomra ideális szintet. A JBL tempo egy igen kellemes füles volt számomra.

    Lehet már nagyon jó fülhallgatót venni 3-4 ezerért is, 5 ezer felett viszont érdemes márkás darabokat választani, én mindenképpen a Sony füleseit ajánlom, ha csak nincs éppen akcióban valami igazán ütős darab. Azokkal én még sose fürödtem be, viszont a felsorolt többi márkával már igen.

    Alternatívaként a telefonok saját headseteit ajánlom kéztől megvenni, mert általában igen jók a drágább Sony HTC LG és apple telefonokhoz adott fülesek. A Nokia drágább füleseit pedig márkahűségből is kipróbálnám, meg ezekkel lehet telefonálni is általában.

    Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

Új hozzászólás Aktív témák