- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
alma18
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy maradok a lumiánál, az a biztos.
Lenne néhány technikai kérdésem hozzá kapcsolódóan, mivel még most 7,8-as rendszeren élek, ami nem mai
- Az oprendszere frissíthető mindig a legújabb verzióval ahogy kijön a hivatalos frissítés?
- Ha filmeket raknék sd-re akkor simán letudom játszani és megnézni őket vagy kell hozzá valami lejátszó program, plusz divx-et vagy avi-t tud játszani?Egyelőre ennyi lenne ahogy majd kiismerem lehet rátok támaszkodnék esetleges kérdések terén.
Köszönöm szépen! -
blakey
titán
Ha az adott modellre kijön egy frissítés akkor frissíthető, régiókra, szolgáltatókra külön-külön jön a frissítés. Simán le tudod játszami a filmeket a beépített lejátszóval is, de én a Moli Player.rel játszom le, szinte mindent lejátszik. A beépített lejátszó is elég sokmindent visz.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
alma18
tag
2 év gyári garival ahogy látom 80 000-ért lehet megkapni. Valaki tud kedvezőbb áron két év gyári garist újonnan?
-
alma18
tag
Nagyon szépen köszönöm srácok!
Fehérben mennyire férfias? -
blakey
titán
Nekem fekete, fehér és sárga hátlapom van, most épp a sárgát használom.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
hali13
tag
Nekem sárga hátlapom van, amire vettem egy fekete szilikon tokot, igy nagyon jól mutat a két szin együtt és nem akarom a csúszóssága miatt két percenként elejteni a telefont.
Poco M4 Pro "Öregember nem gyorsvonat......"
-
hali13
tag
Megint vicces gondom van, megint a levelezéssel. Még mindig a gmaillal próbálkozom. Most beállitottam neki egy fiókot, de valamit elszúrtam a beállitásnál. Azóta a fiók folyamatosan próbál szinkronizálni, se átirni nem lehet, se törölni, mert halvány.
Valakinek ötlet hogy mit lehetne vele kezdeni??? Ráadásul folyamatosan meriti a telefont az hogy egyfolytában szinkronizálni próbál.Poco M4 Pro "Öregember nem gyorsvonat......"
-
hali13
tag
Na ez megoldódott. Végül abbahagyta a szinkronizálást és kiirta hogy hiba van a fiókkal. Tudtam törölni az egészet, ugyhogy már nem meriti az akksit.
Viszont volt egy nagy csalódásom ezzel a telefonnal. Az ok hogy a tesztekben is irták hogy nem túl erős minőségü fotókat csinál. De nekem konkrétan olyan minőséget produkál fotó cimén, amit még a legelső és leggagyibb digitális fényképezőgépek is felülmúlnak.
Próbálgattam mindenféle beállitást, mondjuk nem azért vettem a telefont hogy fényképezőgép helyett használjam, de néha muszáj. De ez a minőség még a gagyi kategóriát sem éri el.
Szeretem ezt a telefont, de kezdek gondolkozni rajta hogy eladom.Poco M4 Pro "Öregember nem gyorsvonat......"
-
blakey
titán
Hasonló felépítésú droid fényképezője alul maradt.
Lumia Camerát használsz?
Nem látom annyira rossznak a képeket. Lehet, hogy koszos a kamera lencse.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
hülyegyerek
addikt
-
hali13
tag
válasz hülyegyerek #971 üzenetére
Mint irtam nem létfontosságú a fotózás. De azért ennél a gagyinál egy fokkal jobbat vártam. Amúgy a 1520 lényegesen drágább, nekem nem éri meg a különbséget.
Azért ennél tényleg egy fokkal jobbra számitottam. Nem profi minőségre, de szerintem ma ez egy telefonnak vállalhatatlan. Ez a konkrét telefon alkalmatlan még arra is, hogy a családról hirtelen lőj egy fotót. De még egyszer mondom nem az általános tipusról beszélek, hanem a saját készülékemről.
-
blakey
titán
Ez nem valami jó. Valami gond lehet ott, ennél jobb képeket csinál.
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
válasz hülyegyerek #974 üzenetére
Én is azt hittem, hogy ennél jobbat tud. A 625 -ből került bele a kamera?
Szerintem ennél még az 520 is jobbat készít.[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
Soha nem értettem ezt a telefonnal fényképezés mizériát. Nyomtatnak belőle posztert? Mire nem elég egy ilyen minőségű kép? Elküldeni viberen, megnézni a gépre kötött nagyméretű TV-én 1080p felbontásban vagy nyomtatni fényképalbumba 13X18 cm nagyságú képet....bőven elég.
Mondjuk igaz, ezeket egy 620-al lőttem de bőven elég. Egy kis ISO állítással szerintem ez is tud szép képeket.[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
baaliint
csendes tag
Sziasztok!
Email mellékletek letöltésével akadt gondom. Pdf-et nem tudok lementeni. Van erre vmi megoldás?
Köszönöm -
blakey
titán
válasz Fancy-boy #979 üzenetére
A 8MP-s SP ennél gyengébb képeket csinált. Ma reggel, löttem egy képet a 1320-al, arra amire telefonnal fotózgatok, bőven megfelel.
-
Amalgam
aktív tag
Nem tudom,hogy észrevettétek e, de azért szólok: az összes Angry Birds ingyenes.
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
Fr0z3n
őstag
Az mitől lehet, hogy egyik pillanatról a másikra nem írja be a böngésző a jelszavakat? Eddig nem volt gond. Se kikapcs, se semmi nem volt. Nyomtam egy restartot, de így se írja be.
-
blakey
titán
Nem tudom, de létező hiba, nálam gyakran előjött, ezért használom az UC Browsert.
-
alma18
tag
Sziasztok!
Megvettem a telót, nagyon megvagyok vele elégedve.
Előjött egy hiba, ami csak szökőévente egyszer van, méghozzá lefagyott a készülék. Megtudjátok mondani, hogy mi az a billentyűkombináció, ami kikapcsolja?
Köszönöm! -
alma18
tag
A főképernyője kifagyott, csak világít és semmi. Ha megcsörgetem, akkor csörög rendesen, csak a zárképernyőt látom.
-
Fr0z3n
őstag
válasz hülyegyerek #987 üzenetére
Hogy szeded ki az aksit?
-
hali13
tag
Urak.
Valaki járt már úgy, esetleg ötlet hogy mitől lehet az, hogy a telefon időnként random újraindul? Nincs meghatározott idő, sem hely.
-
I Gyula93 I
csendes tag
Sziasztok.
Tegnap megjött a nokia lumia 1320-as készülékem, nagyon tetszik, és tényleg iszonyú gördülékeny az oprendszer. De, viszont este mikor felraktam töltőre, akkor észrevettem, hogy automatikus fényerő beállításnál, villog a kép, főleg fehér háttérnél látszódik, mint pl. a böngészőben, ott látni, hogy villog, de ahogy átkapcsolom kicsi, normál, nagy fényerőre akkor nincs ez a probléma.
Kérdésem, ez nálatok is ilyen, vagy nem, és csak az enyém csinálja ezt?
Esetleg van valami megoldás a problémára?Azért lenne fontos, mert elég sokat netezek éjszaka, és a kicsi fényerőn is eléggé elvakít.
Előre is köszönöm!
Ui: Ja és ez az első lumiám.
-
Bigiboy77
tag
Sziasztok ! Megfagyott a Nokia 1320, hogyan tudom újra inditani, mert nem tudom se kikapcsolni, se semmi?
-
I Gyula93 I
csendes tag
Tartsd nyomva a feloldó billentyűt 8-10 másodpercig és kikapcsol!
-
Bigiboy77
tag
válasz I Gyula93 I #993 üzenetére
Köszi a segitséget.
-
I Gyula93 I
csendes tag
válasz I Gyula93 I #991 üzenetére
Most vettem észre, hogy a töltés nélkül is ezt csinálja az automata fényerő!
-
blakey
titán
Lehet, hogy a SIM-kártya az oka. Nekem semmilyen hiba nem fordult elő, de egy Sony-nál volt ilyen jelenség, a kártyát kivettem, megtisztítottam visszatettem aztán soha többet nem volt ilyen.
(#996) I Gyula93 I
Milyen fényviszonyok mellett villog?
Új vagy használt a készülék?
Gyári resetet megpróbálhatod, ha nem javul akkor vidd vissza, amíg lehet.[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz I Gyula93 I #991 üzenetére
Nekem is csinálja, de annyira nem zavaró.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hali13
tag
Micro sim kártya van benne átalakitóval, mert egy iPhone-ból lett átrakva. Eddig nem volt vele gond. Mindegy, most kivettem, megpucoltam, meg a helyét is és a biztonság kedvéért a memória kártyát is kivettem és megpucoltam.
Egyelőre nem indult újra. Viszont ma olyat csinált, hogy a zsebemben volt, kivettem, a teteje nagyon meleg votl a kamera környéki rész és jó darabig nem tudtam visszakapcsolni a telefont. Aztán sikerült és délután vettem észre hogy a dátum és az idő teljesen rossz. Szerintem visszaállt az üzembehelyezés időpontjára a telefon, csak azt nem értem miért.Poco M4 Pro "Öregember nem gyorsvonat......"
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.