- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
-
tailor
őstag
Na, tegnap este nekem is megjött
-
hroberto
veterán
válasz FreedomHUN #1053 üzenetére
Akkor még PfD volt, most már Insider. De az nem Denim volt, hanem az Update1, hogy pontosak legyünk.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes váltani 1320-ról 735-re? A kijelző méretén kívül az egyéb paraméterek melyiknél a jobbak?
-
T.Peter
őstag
válasz szabosasito #1055 üzenetére
Ezt ne mi döntsük el. Specifikáció alapján össze tudod hasonlítani, hogy mik az eltérések és hogy azok számodra pozitívak-e vagy negatívak. Ha a napi használat a gond a méret miatt, akkor megint csak neked kell mérlegelned, hogy együtt élsz-e vele a többi pozitív tulajdonsága miatt vagy leváltasz kisebbre, mert nem ad annyi pluszt a nagy méret, mint amennyit elvesz.
-
hülyegyerek
addikt
válasz szabosasito #1055 üzenetére
A 735 kamerái jobbak. Ennyi az előnye.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
szabosasito
aktív tag
válasz hülyegyerek #1058 üzenetére
Köszönöm, a 1320 2x1.7 magja nem gyengébb mint a 735 4x1.2 magja?
-
hülyegyerek
addikt
válasz szabosasito #1059 üzenetére
Ugyanolyan erős kb.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
szabosasito
aktív tag
válasz hülyegyerek #1060 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
T.Peter
őstag
válasz hülyegyerek #1060 üzenetére
Valamennyivel erősebb az összteljesítménye az 1320-nak igazából. De az energiahatékonysága legalább annyival rosszabb is.
-
T.Peter
őstag
válasz hülyegyerek #1064 üzenetére
Teljes mértékben igaz, csak gondoltam megemlítem, hogy papíron rosszabb az energiahatékonyság, csak ez a nagy akksival ellensúlyozva van. Kíváncsi leszek a snapdragon 410-esek üzemidejére, ha ekkora akkumulátorokkal párosítják majd.
-
sirkan13
aktív tag
Segítséget kérnék.Frissítettemdenimre majd felraktam a developert és rákerestem hogy van e frissítés talált is valamit letöltötte és kb 20 perce teli fehér csík a fogaskerék forog ez normális?A denim 15-perc alatt végzett.A sim kártyát kilehet venni belőle ezen idő alatt?A Válaszokat köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
sirkan13
aktív tag
Megvan nyelvi fájl volt.
-
sirkan13
aktív tag
Még egy kérdés ha valaki válaszol rá azt megköszönöm.A tesztben az van írva hogy a moli player telepítve van rá.Hol?Gyári független és sehol nem találom rajta,az áruházban fizetősként van feltüntetve csak kipróbálás van utánna lejár,ok törlöm és vissza rakom de mégsincs rajta gyárilag.
-
sirkan13
aktív tag
válasz FreedomHUN #1070 üzenetére
Igaz,csak minden második sort olvastam el😃
-
sirkan13
aktív tag
válasz FreedomHUN #1072 üzenetére
Köszönöm uram😃Most tértem vissza robotról,még újra megkell szokni az itteni dolgokat.
-
tailor
őstag
Használ valaki autós tartót a készülékéhez? Sürgősen be kéne szerezzek egyet, de a méret eléggé lekorlátoz...
-
phanze
aktív tag
Ha minden jolmegy akkor napokon belul en is beszerzek egy 1320at.
-
Gyuresz
tag
Hogy lehet a térképeket az SD-re lementeni/átpakolni ? A tárterületsegédben nem találok ilyen opciót...
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Gyuresz
tag
válasz hülyegyerek #1077 üzenetére
Mi akkor a megoldás ? A telefon memóriája eléggé korlátozott...
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
kamekazen
csendes tag
Sziasztok!
Van arra opció hogy, a bejővő hívások csengetését időzitővel blokkoljam?Pl: Hétfőtöl-péntekig 6-12-ig néma legyen a teló.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
válasz kamekazen #1081 üzenetére
Szia!
'Quiet hours" kell hozzá, amihez viszont Cortana kell - ami nálunk nincs. US régióval, angol nyelven előjön, csak így meg a piactér is változik... Ha ez nem gond neked, akkor válts régiót a beállításoknál.
-
rupyb563
tag
Nekem most lett ilyen - és elégedett vagyok vele, még a kamerájával is
+36202786385
-
Zs0l00
csendes tag
Üdv!
1320 vásárlását tervezem és érdeklődni szeretnék, hogy WP 10 lesz rajta?
Bocsánat ha hülyeséget kérdezek, de eddig csak androidom és ios-em volt vagyis van is.
-
tailor
őstag
Nagyon nem egy kategória a két készülék. A 1320 mellett / ellen igazából a mérete szól: netezni, doksit szerkeszteni baromi kényelmes rajta. Cserébe nem fér el akárhol, ráadásul
katasztrófanem túl jó a kamerája. A 930 sokaknak pont jó méretű, szuper kamerával, de nem bővíthető, és van pár gyermekbetegsége, amiket nem "nőtt ki" (lásd a topikja). Hosszabb távon a 930 az erősebb hardver miatt talán jobb választás, de nekem meg pont a 1320 tetszik a méret miatt.
Ízlések és pofonok[ Szerkesztve ]
-
Teo.
tag
Sziasztok.
Van itt közülünk aki használt már 1320-ast és 640 LX-t ?
Akár egysz vagy egymás után.
Kíváncsi vagyok melyiket lenne érdemesebb megvenni.
1020- mellé gondolom 2. telónak.5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
-
Teo.
tag
válasz FreedomHUN #1090 üzenetére
Köszönöm Szépen.
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Nem rég vettem egy ilyen telefont és nekem a hátlap elég recsegös ha megnyomkodom . Lehet hogy gyári hibás az akkufedél . Nagyon tetszik a telefon nagyon gyors és jó nagy ami fontos volt nekem !! Másnak is recseg néha az akufedél ?
-
Teo.
tag
Szevasztok.
A haverom most vett egy 1320-ast. Nagy képernyőn akart navigálni.
De nem tudja letölteni Drive+.Próbáltam neki leszedni a sysapp pusherel, régiót USR állítani de nem ment.
Valaki találkozott már ezzel a problémával? Valakinek sikerült megoldani ?
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
A 1320-nak vannak ismert típushibái? (pl. mint 930-on a kijelző elállás, mikrofon meghalás, ilyenek)
Köszi!
-
T.Peter
őstag
válasz sszemtelen #1095 üzenetére
Szia. Nincs. A topikban csak egyedi hibák jöttek elő, de azok is csak egyszer az adott személyeknél. Volt mikrofon, kijelző, soc csere is. Más így hirtelen nem jut az eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
T.Peter
őstag
válasz sszemtelen #1097 üzenetére
Passz. Az enyém még 2014-ben járta meg a szervizt, ugyanúgy sárga csíkos kijelzővel, aztán pedig forrósodó chip miatt, amiből teljes alaplap csere lett. Ha nincs mire cserélni, akkor gondolom valami hasonló árban lévőt kap helyette abból, amiből még gyártanak. Nem tudom hogy megy. Ilyenben még nem volt részem.
-
törölt tag
használ valaki windows 10 mobile-t 1320-on?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest